Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на 4Runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Повдигане на задница на 4Runner

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Вероятно има значение за дизел или бензин,щом изрично го посочват в спесификацията!А цената за една пружина ли е или за комплект?
    Мисля че е комплект но крънските щом са на тия пари.Завода там е читав преди време правеха пружини за охранителни ролетки вземахме от тях нямахме проблеми.Малко я карат по комунистическата ама пък да не работят за мен
    Toyota 4runner
    3000cc V6

Коментар

Завода прави много добра продукция за световноизвестни фирми. Хубавото, е че им се занимава и с единични поръчки.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

А тези Крънските пружини с каква височина ги поръча-стандартната или по-високи и с колко по-високи/в смисъл да не се налага сменяване и на други неща/?Нали не е нужно да се сваля старата пружина за да се носи?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

АЗ носих старата пружина. Поръчах новата 7см. по-висока и 1 мм. по-дебела. Старата е 15мм. новата 16мм. Според мен може и 10 см. по-дълга.

Коментар

Днес монтирах новите пружини.Получи се точно това ,което исках.Задницата подмина иначе тъй навирената предница и сега измерено с рулетка от земята до извивката на калника е 96см.в задния двор ,а отпред е 93см.Сега очаквам пружините да сработят с около 2-3см.и най накрая ,след какви ли не опити "Тойотата" ще се нивелира.

Коментар

Ето нагледно.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                Амовете са газови и при продължително каране по черно с неравности се втвърдяват сами,а на асфалт се представят по съвсем различен начин,което ми е интересно как точно се получава това!??...
                .
                Интересно, На Фронтерата съм със газови на Де Карбон, и всеки път след каране по черно и последващо излизане по асфалт също забелязвах промяна във возията на колата, ставаше по стегната.
                До сега си мислех че си внушавам, но след твоя пост съмненията отново ме ядат!
                Дали е възможно наистина амортесьорите да си променят сами характеристиките в зависимост от терена!?
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Стефане ще дадеш ли някакви координати на тия и начин да им поръчам да избегна едното ходене до там а ако могат и с куриер да ми ги пратят ще е идеално.

0885/146638 - Цветомир Стоянов!Като се чуете ще му кажеш,че желаеш да поръчаш пружини,като на Видьо и Стефан от гр.Стара Загора за "Тойота 4Рънър".Цветомир има чертежите,а размерите ги знаеш или ... по твой избор.Пращат и по "Еконт"... плаща се когато пружините са готови и ги получиш - 59лв.без ДДС.
                  Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                    Интересно, На Фронтерата съм със газови на Де Карбон, и всеки път след каране по черно и последващо излизане по асфалт също забелязвах промяна във возията на колата, ставаше по стегната.
                    До сега си мислех че си внушавам, но след твоя пост съмненията отново ме ядат!
                    Дали е възможно наистина амортесьорите да си променят сами характеристиките в зависимост от терена!?
                    Ами сигурно по черно им става много топло А на асфалт студено Та за това се променя и возията То при всички е така
                    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

А тези Крънските пружини с каква височина ги поръча-стандартната или по-високи и с колко по-високи/в смисъл да не се налага сменяване и на други неща/?Нали не е нужно да се сваля старата пружина за да се носи?
                      Височините са описани в по горен пост ... и старите и новите.При монтажа на новите не се наложи нищо да се преправя.Единственото нещо,което се промени е шлицовата сглобка на кардана /муфата/ ... излезе назад с около 20мм.Мисля,че не би имало проблем защото шлиците са дълги.Този "недостатък" се премахва с монтаж на 20мм.фланец м/у кардана и дифа.
                      Както е писал колегата Видев "Тойотата" може да поеме и по дълги пружини,което според мен е безсмислено защото няма как да се нивелира предницата чрез натягане на торсионите ... много е малък хода на носачите и дори с изрязване на тампоните е почти същото както и,че ще трябва да се резнат биалетките през средата и да се удължат с муфа.

Коментар

А колеги,имате ли представа дали за дизелов Ранър са същите пружини,щото ако се обадя на човека да ми направят и ми ги изпратят та вземат и не станат...лошо!?
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

еднакви са
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

А колеги,имате ли представа дали за дизелов Ранър са същите пружини,щото ако се обадя на човека да ми направят и ми ги изпратят та вземат и не станат...лошо!?
                            С кой мотор ти е "Тойотата"?

Коментар

Mотора е 2L-T-2.4 турбодизел!
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Mотора е 2L-T-2.4 турбодизел!
                                Питах не случайно защото пружините на 3000 бенз. и 3000Д са едни и същи,а твоята е 2.4 и не съм залягал под такава.Най добре е да ги премериш и да сравниш данните които съм показал за да не стане това което очакваш ... във връзка с поръчката ти.
                                Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X