Някой знае ли дали е възможно да се сложи обикновенна газова уредба на такава витара(която е пълна инжекция) без да има проблеми след това, защото ми казаха че щяла да "киха" много и да чупи кутията на филтъра, а също излизали и други проблеми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Vitara 1.6i - газова уредба
Свий
X
-
До: Vitara 1.6i - газова уредба
Нищо не говори.Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеАми човека е писал ПЪЛНА ИНЖЕКЦИЯ нищо ли не ти говори?
Снимка на коша!
Коментар
-
Да колега,може да се монтира обикновено АГУ с ел.изпарител и да нямаш проблеми, но не експериментирай сам. Намятай си повечето неща щом си имаш доверие, и иди на компетентен газаджия да ти го върже.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
16i може и да си виждал колегал 40 такива, незнам може и да има не споря, но колегата е писал 1.6i пълна инжекция , което ще рече 97 кончетаПървоначално публикуван от boby2 Преглед на мнениееми колега аз съм виждал 4 разновидности на тоя 16i
Коментар
-
как може да се разбере какъв е вида на инжекциона, и съответно кой вид газификация на кой инжекцион трябва да се направи.Първоначално публикуван от boby2 Преглед на мнениеДа ама тия 97 кончета имат два вида инжекцион.съответно 2начина на газифициране
kia sportage 2.0 128 h.p.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнениекак може да се разбере какъв е вида на инжекциона, и съответно кой вид газификация на кой инжекцион трябва да се направи.Взех да се самоцитирамПървоначално публикуван от Ivan_JСнимка на коша!
Коментар
-
Значи може да се сложи газ,но кулектора трябва да е алуминиев,а не пласмасов.защото като сложиш обикновенна газ може да гръмне и ако е пласмасов горишшшш.Така че първо провери това,иначе може ако имаш въпроси пиши на лично,или да ти дам номер направо
Коментар
-
Аз съм с алуминиев колектор. Това какви допълнителни корекции означава че трябва да няправя?Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнениеЗначи може да се сложи газ,но кулектора трябва да е алуминиев,а не пласмасов.защото като сложиш обикновенна газ може да гръмне и ако е пласмасов горишшшш.Така че първо провери това,иначе може ако имаш въпроси пиши на лично,или да ти дам номер направо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар