Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: кое окачване е по добре кит 4 или кит 2 с body lift 2

ок така ще сложа унибалите вчера се вгледах имат щампа че са немски ще кача снимка да се види и марката....
    ще слажам по една кутия цигари това е добра идея аз съм виждал на някой снимки и немага да зацепя защо...
    купих един спрей тоийще ми свърши работа за да пръскам унибалите много добра идея така ще живеят по дълго..
    имат някви маншончета но от водата няма да се спасят...
    аз за джантите аз това го знам че ше ми дойдат тежички но с този офест няма нищо подобно
    а аз съм задължен да сложа с максимален -офест защото и фланци ше има задължително иначе никой легализатор няма да ми е легализира знам че лагерите ще страдат много но война без жертви няма..
    нали ще сложа каси дифове и ще се скаси много даже незнам дали ще мога да подържам над 110км/час без да страда мотора.....
    поздрави

Коментар

ето ги yнибалите yтре ще взема часта дето липсва.

сега на едно окачване +10см колко трябва удължа щангите панхард с колко см повече от оригиналните..айде казвайте че в неделя ще залягам..
      поздрави

Коментар

Колкото трябва.
        Когато джипа е на равно и няма щанги тампоните на носачите държът мостовете така че да стоят по средата. По прецизно става като мериш с рулетка от джантата до рамата. На стенда също трябва да могат да го хванат.

Коментар

значи преди да е дигна меря колко е разтоянието до джантите след това трябва да си остане така..но все пак приблизително да знам поне 10см по далги ли трябва да са или е много.
          мисля да е правя в неделя а на стенд в понеделник....
          поздрави

Коментар

Няма нужда да я мериш предварително. След лифта мериш ляво дясно трябва да е еднакво. Демек моста да е посредата. Дължината на щангата при различните джипове се променя различно. Зависи под какъв ъгъл е.
            При мен на 6см лифт щангата окъся с 4мм.

Коментар

лошо започнах цял следобед и не мога да вкарам по големите пружини.
              сега ше нощува на трупчета утре ще ранкото може да хвана цаката на тия пружинки..
              доста са големки и със скоби едвам ги слагам.....
              поне сам е почнал а и се изненадах плицията мина два пати и нищо значи утре ще дейставм..

поздрави...

Коментар

монтирай най напред носачите, откачи спирачните апарати да не опъват маркучите и пусни моста максимално надолу, ако трябва вдигни купето още нагоре. трябва да влязат дори без скобите.

а, и ползвай по сериозни инструменти. това че си счупил кетайското ключе нищо, ама може и некое пръстче..... абе умната
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

митко благодаря ти много за съвета тази сутрин ранкото прочетох това което си ми написал и след като го направих пружинките си влезнаха много добре..
                  продължих по нататък но имаше много усложнения пъраво ми излезна предния кардан кето не ме притеснява изобшо след като го удалжа с фаланеца койта е в кита ше си го сложа..
                  но имаше доста ядове по втулките на тампоноите не стават триабваше да ги пила за да ги вкарам а и са по големки не са за мойта машина..
                  както и да е продължих с задницата но номера не стана защото задниа маркуч е доста кас та се наложи да баде откачен и когато вече моста падна ниско долу вече сас качени носачи както митко каза се указа че сам объркал една от пружините тоест отпред сам слогиол една задна..
                  направо ми се приплака но дойде бащами и ми даде малко кураж та почнах от ново с предницата за да сменя пружините.....
                  успяхме до касно касно да качим и задниате пружини с амортисьори които не им савпадат втулките
                  пак пилене и пак ще иска свалиане за да се направвят както трябва......
                  и за капак накрая задуха здравата и ни падна колата от два крика и две стойки ами то ще ми е за урок нямаше пострадали но си представям ако бях отдолу..
                  тре ше изхвърля тиа стойки и крикове така поне знам че няма да се трепя и ще си закупя подходящи за да мога спокойно да легна втори пат под тази кола...
                  а за снимки ниамаше време аз смятам около 20часа работа и не устана време и да си помисля за снимам..
                  поздрави.......

Коментар

Изкарал си голям късмет, добре че не си пострадал.
                    Като вдигнеш колата осигури я с подходяши дървени трупчета или нещо по-солидно, и когато решиш че е достатъчно сложи още едно

Коментар

вай завалията, жив да те ожали човек.....аз пък цял ден чакам да се появиш усмихнат от някъде и да завалят снимки . нема да се пУашиш, обикновено никога не става от първия път, на мене ми отне цели 6 часа с 2 бирени паузи за мойто окачване. почти бях сигурен че втулките ще са по широки, обикновено е така. вместо да ги пилиш трябвше да пробваш малко да разтвориш ушите със щанга, те обикновено са леко свити от стягането на предишните втулки. за стойките кво да ти кажа, това ще ти е за урок, с тези работи шега не бива. нищо, за следващото окачване вече ще знаеш....
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

то ти си махнал и 4-те гуми, тва не е добра идея аз на моя му сменях окачването по идентичен начин, но без носачите, но действах на етапи и не махнах повече от 2 гуми. първо отпред после отзад . то имаш късмет голям, моя звер е двоен и не ми се мисли ако падне... успех с начинанието, много се радвам на хора дето сами си ги правят нещата, макар и с неизбежните трудности .

Коментар

наистина малко детски постапих да правя колата на не равно място което даде значение а и на подпирането на предниоте гуми но пуст ми мерак и и барзай но така стават белите аз поне никога вече няма да допусна тази грешка
                          днес смених и предните маркучи и сега след малко ще е карам да ми е обезваздушат сам не става номера или поне аз не знам как..така ше използвам да видя като е дигната на подемника как са новите маркучи имат ли ход...
                          а и почнах да слагам фланците на карданите и новите тампони на раздатката но времето ми е малко кат а и гумите трябва да сложа тогава ше е интересно...
                          сега е карам без спирачки из селото само на ръчна но се надявам да ги обезваждушат в едно малко сервизче..
                          ето малко сники довечера още с новите гуми..

поздрави....

Коментар

Браво колега,добре се справяш.Бързането винаги е лош съветник.Иначе, дипката изглежда доста се е вдигнала.Успех.
                            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

тази вечер и качих гуметата и стана весело аз съм в шок не си представях такова нещо..
                              а и почнаха проблемите жената не може да се качи но ще свикне барзо като нямам друга кола така е.
                              а сега сериозно наистина почнаха проблемите но се надявам утре сутрин да се оправи..
                              сега ми опира на десен завой предна дясна ама яко утре трябва да мина 40км до стенда то дясното колело е по навънка от лявото ако не стане със стенда ще иска леко рязване ама аз до тук е докарах сега едно сътражене ама хич неме плаши.
                              нямам снимки но утре ше кача.......
                              поздрави

Коментар

Браво браво, а на жената ще носиш едно кубче стиропор да го ползва като стълбичка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X