Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресьори за Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ресьори за Samurai

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
    Не съм чувал да стават от някакво МПС без да се режат.От Волга стават,но пак трябва да се отрежат и направят уши на ресора.В Плевен за 150лв. ми направиха два пакета по 5 листа на пакет.Вече два месеца го карам и няма проблеми.Виж колко е вдигнат,но имай в предвид че отпред съм с други люлки.
    Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
    Колега къде точно в Плевен ти ги напрвиха.Благодаря.
    Извинявам се за нахалството,но ще споделиш ли къде ти ги направиха и може ли и аз да си поръчам.
    Предварително Ти Благодаря.
    [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
      давай координати някакви-име ,адрес ..
      Временно ме нямаше. фирмата е ЕТ "Маьо Шиков" гр.Пловдив. Намира се до ОУ" Елин Пелин"/ коматевски транспортен възел/ GSM 0888342024 или 0898480539

Коментар

Първоначално публикуван от KOSER Преглед на мнение
        Временно ме нямаше. фирмата е ЕТ "Маьо Шиков" гр.Пловдив. Намира се до ОУ" Елин Пелин"/ коматевски транспортен възел/ GSM 0888342024 или 0898480539
        Това не е реклама. Тази фирма може и да не работи вече. Аз пазарих от тях през 2005г. и съм много доволен.

Коментар

• От: Ресьори за Samurai

Боли ме главата вече от всичката информация, така и не разбрах кое , как , какво , колко НИЩО?
          Аз съм с самик 410 и за сега нямам ядове но ако ме изненада нещо трябва да съм подготвен , и някои да напише аджеба кое е добре да се направи МОЛЯ ВИ да се шпренгват или не продават ли се нови оригинални и колко струват и всичко за да се знае иначе много като мен гледат умно както и за ушите колко по големи да се направят колко излиза някакви размери ако може .
          Благодаря на всички .
          Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Намираш един стар ресьор от Уазка /не Джип УАЗ/ и над най долния лист подлагаш по един уазков. Които са дълги режеш от двете страни предните пробиаш за да можеш да направиш скоба. Листите са по тънки и по тесни. Повдига се и возията е добра.Изпробвано.

Коментар

Къде в софия могат да ми оправят ресьорите и там тампони втулки че не съм майстор и няма да се справя сам а и не разбирам. Ако може някои да ми помогне с телефон сервиз майстор офффффффффффффф нещо. Благодаря
              Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Пичове, имам един много тъп въпрос и си признавам, че не изчетох цялата тема, но виждам от последните постове, че не е ясно.Как шпренгвате ?
                Не мога да повярвам на това което се пише.Аз преди може би 20 години си шпренгвах рес-те на москвича пред блока.С големия чук.Чертаеш с тебешира на асфалта колко искаш да е крив и бой с чука.Лист по лист по начерната дъга.Не останаха ръбове по бордюрите-е и ръце не ми останаха.Резултата- поддадоха , но малко.А москвича никой и никога не го е жалил.Въпросното возило е вече бракувано, но е налично, и задницата му си е доволно навирена.

Коментар

Ами свали листи от москала и подложи и няма нужда от шпрегване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X