Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресьори за Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ресьори за Samurai

Първоначално публикуван от KOSER Преглед на мнение
    Колега, в Пловдив има една фирма каято прави тампони за всякакви коли и са сравнително евтини. Моите ги отляха там всичките и останах много доволен. вече 4 години съм с тях и да ти кажа от добра гума излязоха, щом издържаха на това напрежение.
    Колега аз искам направо да изхвърля саморайските ресиори, и да сложа някви други, за да подобря артиколацията и на предния мост.
    Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
      Колега аз искам направо да изхвърля саморайските ресиори, и да сложа някви други, за да подобря артиколацията и на предния мост.
      Не съм чувал да стават от някакво МПС без да се режат.От Волга стават,но пак трябва да се отрежат и направят уши на ресора.В Плевен за 150лв. ми направиха два пакета по 5 листа на пакет.Вече два месеца го карам и няма проблеми.Виж колко е вдигнат,но имай в предвид че отпред съм с други люлки.
      Прикачени файлове
      Радослав Йончев

Коментар

А аз искам да направя самурая на пружини. чакам съвети .

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Евентуално окачване от Джимни.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Евентуално окачване от Джимни.
            Давай идея.

Коментар

Колега стават и от трабанче пробвай
              [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от monster energi Преглед на мнение
                Колега стават и от трабанче пробвай
                Колега стават но не и основните листи,техните уши са по слаби и ефекта ще е никакъв.Kelevski иска не само да смени ресорите а и малко да подобри артикулацията това с ресорни пакети от Трабант сложени директно на Самурая няма да стане,не случайно зад океана слагат ресори от Вранглер които са по дълги от Самураиските ако по прочетете малко из интернет ще видите защо и как.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
                  Не съм чувал да стават от някакво МПС без да се режат.От Волга стават,но пак трябва да се отрежат и направят уши на ресора.В Плевен за 150лв. ми направиха два пакета по 5 листа на пакет.Вече два месеца го карам и няма проблеми.Виж колко е вдигнат,но имай в предвид че отпред съм с други люлки.
                  Колега къде точно в Плевен ти ги напрвиха.Благодаря.
                  [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Направихме ресори от москвич(12-ак,целия пакет).Ковач ни сгъна ушите на главния лист,другите са си оригинални.Ходове перфектни,при товар малко издишат,ама представете си бордови самураи,пълен с дърва до нивото на покрива.Това за задни,с предните не сме имали ядове,но сега празен отзад вози по-меко.Маи е време и за предни.Малко е вирнат с по-дълги люлки.
                    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

• До: Ресьори за Samurai

Колега един приятел е с москвичови ресиори, и за ходове ваобще не трябва да говорим направо ги няма никви, возията е ужасна за друго не се сещам такива ресиори не бих си сложил на Самораиника защото много си го обичам.Иначе ви благодаря за помоща от ваша страна, ресиорите по всяка вероятност ще бъдат от ГАЗ-69 предни, с малко донаправа и ще станат.Благодаря на колегата Дявол Коледа за помоща и за идеите които ни даде, какви ресиори да се направят.
                      Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
                        .....какви ресиори да се направят...
                        Колега,
                        в такива схеми за окачвания мога да те вкарам... че свят ще ти се завие. В кражна сметка обаче си остава САМУРАЙ. Така, че карай си го и му се радвай!

Като дойдеш до Варна - ми се обади да те заведа в 1 морга. Там има самурай на пружини.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          Колега,
                          в такива схеми за окачвания мога да те вкарам... че свят ще ти се завие. В кражна сметка обаче си остава САМУРАЙ. Така, че карай си го и му се радвай!

Като дойдеш до Варна - ми се обади да те заведа в 1 морга. Там има самурай на пружини.
                          Да гледам или кеш да нося.

Коментар

Да гледам или кеш да нося.
                            По-добре само гледай. Идеята е добра но изпълнението... не ми допадна. Пък и собственика е един ТЪП цифроман ...
                            Питах го за цена за ск. кутия
                            Отговор: "За под 500 въобще не говорим!"
                            Той ко продава... апартамент ли?
                            А на предното стъкло стои цената - 2200.... пълен ОХЛЮВ

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                              По-добре само гледай. Идеята е добра но изпълнението... не ми допадна. Пък и собственика е един ТЪП цифроман ...
                              Питах го за цена за ск. кутия
                              Отговор: "За под 500 въобще не говорим!"
                              Той ко продава... апартамент ли?
                              А на предното стъкло стои цената - 2200.... пълен ОХЛЮВ
                              2200 за кое.

Коментар

2200 за кое.
                                За толкова (или по-малко) се е продавал целият джип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X