Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
    Коле, 2.0 мотора на Витара ама редовия 4 цилиндров!!!
    Този мотор....
    1во не е никак евтин,а пък камоли ако се счупи.....има го и на Сузуки SX4!
    2ро ....скоростите не са същите(на витарите),което оскъпява доста нещата!
    3то...наистина е много хубав,но няма много части за него,за да го трошим по състезания!
    За Витаровия 2.0 6-так ....хубав е,ама не знам да е евтин!
    За Опеловия мотор ....
    1во е евтин!
    2ро...частите са му наистина евтини(незнам колегата по-горе,кое точно визира като скъпо) и е безпроблемен!
    3то....има предостатъчна сила и перфектен въртящ момент!

...По темата .....Коле на теб нещо двигателя явно не ти е уред!Старата ми 8-клапанова Витара никога не ми е умирала така на байр и да няма сила....боксуваше си като луда с 235/75/15 Кугъри ,с обикновенната й раздатка!Вярно,че тя не беше с цял мост,но пък ти си с бавната раздатка!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

............моторетката му отдавна е умряла!Каквото е могъл да вземе от нея ....това е!време е да я дава на пункта за желязо.....ама пустите пари дето трябват за друг!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
        ...
        Целия мотор си е евтин, спор няма. Чакам днес да домъкнат един за 360 кинта, поне това ми каза човека като цена. А мъкне цял мотор, щото блока му е за шлайф. А офртата за комплеклт бутала и сегменти 1ви шлайф, за момента е малко под 500 кинта. За сравнение, миналата година сменяхме буталата на едно Балено (G16B), излезнаха под 200 кинта. Та кое казваш му е евтиното на Опела?
        За датчиците да започвам ли или няма смисъл?
        Сега, факт е, че моторчето е докарано до шлайф по такъв начин, че ако беше човек, щяха да съдят собственика за предумишлено убийство по особено жесток начин, плюс гавра с труп.

За J20 - казах си и по-горе, нито съм го карал, нито съм го отварял. просто характеристиките му ме поблазниха, но ако цената му е неприемлива - еми майната му. Със сигурност ще е поне двойно повече като начална инвестиция, или поне така си мисля от обявите в Нет-а.

както и да е. Има ли други алтернативи? Хем да е що-годе здрав, хем да има приемлив въртящ момент в ниските, хем да не е много тежък, хем и да не е много скъп?
        Хем и да се събере в коша все пак - не съм мерил, но имам едно кофти подозрение, че един M20B20 ще дойде дългичък на Витарата ако и характеристиките му да са доста примамливи, а цената никаква.

П.П. Цитирам едно мнение от УАЗ подфорума:

... Скорпио V6 2,9л, 170кс 140кг, Сиера V6 2,8л 150кс 140кг.
        ...Мондеото ...: алуминиев V6 3,0л 200кс 102кг ...

Всъщност и цялата тема е интересна.
        Последно редактирано от tef4o; 06-12-11, 08:52.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Та кое казваш му е евтиното на Опела?
          За датчиците да започвам ли или няма смисъл?
          Сега, факт е, че моторчето е докарано до шлайф по такъв начин, че ако беше човек, щяха да съдят собственика за предумишлено убийство по особено жесток начин, плюс гавра с труп.
          1во.....Честит Имен Ден,Коле.....Жив и Здрав!
          Няма да споря,защото все пак е темата за Витарата на Кольо!
          Незнам,какви са тия ремонти дето ги правите.....една Омега(комби) с Газ е 600лв! ....Сами можете да си направите сметка,какво ви остава от колата....и колко излиза накрая мотора и скоростити,барабар със скъпите датчици! ...Не се заяждам,но ако наитина бяха такива цените....щях да съм от първите изкупили всички тези кораби по 500-700лв!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Честит празник Коле . Жив да си , да ти е здрава Витарката и да почерпиш . За двигателя j20 ти е най-удачния. Става на скоростите , влиза в коша , ляга на лапите и има много добри характеристики за къса Витара с бавни дифове и бавна раздатка. По-скъп като инвестиция и ти трябва ударен донор с компа и ел. инсталация. В момента има такъв и му искат 1 500 лв. Има и автоматик към него . Относно приключване на сезон и годината както пишеш в другата тема не си прав. На 17 и 18 е Пловдивското. Айде успех и умната с ракийката .
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Честит имен ден Кольо
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                и му искат 1 500 лв.
                Ооохх...
                Скоро няма да имам нов мотор... Така съм се опоскал напоследък, че даже и разходките ще са ми малко трудни за финансиране.

Ама да съм здрав-ще се спечелят пари за по-нататъшни тунинги.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Въй ... то верно днес Никулден...

Коле, жив и здрав приятелю! Всичко най-добро ти желаем!

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                  ...
                  Е, не знам, Поне тук цените са такива. Накрая ще се окаже, че говорим за едно и също, че цял мАтор е по-евтин от почти кой да е чаркаляк по него

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Ооохх...
                  Скоро няма да имам нов мотор... Така съм се опоскал напоследък, че даже и разходките ще са ми малко трудни за финансиране.

Ама да съм здрав-ще се спечелят пари за по-нататъшни тунинги.
                  Абе, ти ли няма да имаш ... като те знам ... да не стане, като оня виц за Интернет-маняка?

Синче отива при баща си, зъл интернет-фен и му казва:
                  - Тате, казаха, че Нет-а щял да поскъпва двойно. Вече по-малко ли ще седиш пред компа?
                  - Не, моето момче. Ти ще ядеш по-рядко...

То и без това зима иде, трябва си време да се обмисли, да се поогледа. Нещо ми подсказва, че ако до налято не смениш жипката, ще има ново сърце.
                  Ай, НАЗДРАВЕ!
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

честит празник виш ако не ползваш прожините ме ги вьрни че на други приатели ще им свьршат работа

Коментар

Честит имен ден, Коле!
                      Да си жив и здрав, и догодина нова моторетка под капакО! С повече нютони, да не те предава по баирите.
                      То, такъв си е естествения ход на туниха. Цел мост, бавна раздатка, по-големи гуми, по-голям мотор...
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито и от мен. Жив и здрав
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Честит имен ден.Жив и здрав
                          898450701

Коментар

Честит имен ден, Коле!
                            Малко да те почопла. Мой приятел има точно по горе споменатата Омега с газ и цената и е около 600 лв. Заради мен може и да ти я даде на изплащане, но няма как да я прехвърлите по документи.
                            GSM 0877 08 99 19
                            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Стига сте ме тровили бе...
                              Нямам пари в момента. За психичното ми здраве е по-добре сега да не ми говорите за евтини донори
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Стига сте ме тровили бе...
                                Нямам пари в момента. За психичното ми здраве е по-добре сега да не ми говорите за евтини донори
                                И аз да се запиша Честит имен ден,като не ти се слуша за ЕВТИНИ донори,аз имам един скъп,омега 2.6 150кс. и мнооого приличен въртящ момент. Лошото е че е малко по дългичък.
                                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X