Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

Може и да имам, а за неправилно поставени постове в един щатски сайт ме изгониха на вторият пост, така че...

Коментар

Кольо ,това правилно ли го разбрах-скоростна кутия +раздатка=150лв?!?!Според мен е шестица от тотото,пък не си почерпал!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Кольо ,това правилно ли го разбрах-скоростна кутия +раздатка=150лв?!?!Според мен е шестица от тотото,пък не си почерпал!
        Вярно е. Не си спомням кой беше колегата от когото я купих, но май беше от Царево. Това през най-лютата зима, при минус 20 сменях кутията. Ама сварих за сбирката в Стара Загора.
        Пък аз с черпенето имам вземане-даване единствено когато мен ме черпят
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес взех снимките от Светльо на карането с кодовото име "Голямото чупене" или в превод "Две Витари дърпат Патрул" едната от които удавена .....
          Сигурен съм че на Светльо не му е до смях ама така е, тези неща не се плануват пък и нали затова сме колеги да се съвтваме и да си помагаме.Ето ги и тях:

Захождането към Кольовата ДУПКА
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0260.jpg
Прегледи:2
Размер:147.0 КБ
ID:5185515
          Цопването.......

Име:PIC_0262.jpg
Размер:118.6 КБ
ID:5185523
          и затъването..................

Име:PIC_0264.jpg
Прегледи:3
Размер:161.0 КБ
ID:5185513

Име:PIC_0265.jpg
Прегледи:1
Размер:84.1 КБ
ID:5185524
          Така определено не стана след като удавихме и чисто новата лебедка .........

Име:PIC_0270.jpg
Размер:98.2 КБ
ID:5185522
          Патрула на Светльо който се опита да ме изтегли на ход и му строшихме скоростната кутия.......

Име:PIC_0273.jpg
Размер:153.3 КБ
ID:5185520
          И накрая старото Куче ни измъкна всичките от калта

Име:PIC_0275.jpg
Размер:131.7 КБ
ID:5185514
          А това е класика - Две Витари дърпат Патрул с блокирал заден диф..........

Име:07062010353.jpg
Размер:123.8 КБ
ID:5185518
          Беше готино..........и скъпо удоволствие
          TG

Коментар

Какво стана с твоята лебедка? В релетата ли беше проблемът, или е нещо по-сериозно?

Коментар

Отваряне на лебедката, изливане на H2O, подсушаване, почистване на четки и четкодържател и сега е като нова........тя си е нова де
              Ама на това е. Явно че под вода и наклонена настрани не е подходяща поза за използването й
              TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
                ... Явно че под вода и наклонена настрани не е подходяща поза за използването й
                Е то ако е равно и сухо защо ти е лебедка тогава
                Не си ли гледал снимките от Кольовата локва , че и ти реши да се цопнеш вътре , то вярно ,че е заразно ама чак пък толкова
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                  Е то ако е равно и сухо защо ти е лебедка тогава
                  Не си ли гледал снимките от Кольовата локва , че и ти реши да се цопнеш вътре , то вярно ,че е заразно ама чак пък толкова
                  Млад офроудър съм още и наистина ми трябва малко, да направим някоя лудория, но с опита улягам малко по малко
                  А за локвата определено гледах снимките и не ми се стори толкова голямо премеждие, даже тайно си помислих че мога да я мина без лебедка
                  Последно редактирано от gen4; 16-06-10, 18:04. Причина: Допълване
                  TG

Коментар

На състезанието в Нова Черна строших каре. Още в понеделника разглобих счупеното-строшен на няколко части "сепаратора" който държи съчмите. Имам две стари карета-взех от едното въпросната джвъчка, и от две карета сглобих едно. И хайде на проба из гората. Уж се беше оцедила, даже на места се вдигаше прах като карах, но се намери и една локва. На пръв поглед-нищо и никаква кал, но с дълбоки коловози, и задния мост съответно опря. Разпънах четири лебедки докато се измъкна. Снимките са от телефон, ама нямаше с какво друго да снимаме...

Коментар

Това трасе ми хареса Кольо!!!
                      Хайде утре вечер да ме заведеш
                      Още не съм направил шнорхела водоплътен, но няма да се пъхаме в дълбоки води, пък и ще имам шанс да изпробваме лебедката ми отново.
                      TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
                        Това трасе ми хареса Кольо!!!
                        Хайде утре вечер да ме заведеш
                        Още не съм направил шнорхела водоплътен, но няма да се пъхаме в дълбоки води, пък и ще имам шанс да изпробваме лебедката ми отново.
                        Може,но трябва да е с твоята витара. Защо-като се видим.

Коментар

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Да ви разкажа какво се случи с битаралясника ми.

Който беше в Стара Загора сигурно знае, че счупиш дясното каре. Като кога ли...
                          Това както и да е-свикнал съм. По-лошото е, че се скъса и тръбата(част от рамата) към която се захваща А-рамото. Вследствие ролята на рамото започва частично да се изпълнява от кардана. В неделята след купона вечерта отидох до сервиза на теф4о, там позакърпихме положението-заварихме и укрепихме тръбата за да мога да се прибера до Шумен. Не се заиграх по-сериозно, защото още тогава бях решил, че тази машина си е изпяла песента, и ще я бракувам..
                          След неделния траял си тръгнах. За най-кратко реших да мина през Сливен-Ичера, и на един завой вече на спускането се чу едно изпукване, и витарата отново започна да захожда наляво-надясно като ударен самолет. Ясно-заварките не удържаха, и тръбата пак е свободна да си ходи накъдето иска. Понеже бях насред балкана реших, че ще карам така, пък докъдето стигна.
                          На няколко километра от Котел тръбата се откъсна и от другата страна на рамата, и вече стана почти невъзможно да се кара-всичкото натоварване се поема от кардана. Добре, че си нося колан и тресчотка, с колана вързах тръбата с А-рамото, направих процеп в дъното на купето, и прокарах колана вътре. С тресчотката стегнах колана, и така вече моце долу-горе да се кара.
                          След още няколко завоя спирачният педал потъна-вследствие свободното мърдане на тръбата се скъсала спирачна тръбичка, и течността си излиза свободно навън. Пробвах да стисна с клещите тръбичката за да я затворя, и след наливането на течност в казанчето да имам поне предни спирачки, но не се получи. Пак реших да се придвижвам бавно напред. Между другото вече мръкна, и карането с разбито задно окачване и без спирачки си беше малък кошмар. ПО надолнищата се спусках на втора, по равното или леко надолнище-на трета. През всичкото време кардана силно тресе, но нали целта ми е само да се прибера-не го жалех. Е, накрая на 300 метра преди да си стигна в къщи кардана просто падна на земята. Добре,ч е имам жокер-дойде Данчо с една вектра и ме издърпа до гаража. Беше може би девет вечерта.
                          Ето две-три снимки:

Име:P1310004 (Medium).JPG
Размер:60.6 КБ
ID:5249258

Име:P1310005 (Medium).JPG
Размер:82.1 КБ
ID:5249255

Име:P1310007 (Medium).JPG
Размер:58.9 КБ
ID:5249257

Име:P1310008 (Medium).JPG
Размер:56.0 КБ
ID:5249256

Та с тази витара приключих. Вече мисля за следващата, само да се офинанся...

Коментар

Мир на праха и!Като всяка вярна машина е направила каквото може за да ти служи.Дано скоро и намериш достойна заместничка.
                            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

А бе замислям се за самурайче, но ме притесняват тесните мостове. Досега не съм се обръщал, а като се знам колко ми е акъла-със самурай това ми е вързано в кърпа. Иска ми се цял преден мост.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                ... сервиза на теф4о...
                                Не е баш сервиз. Малко боксче, предимно за приятели

...За най-кратко реших да мина през Сливен-Ичера...
                                Кофти решение. Пъте е по-бавен, по-дълуг и по-гнусен, отколкото през Петолъчката, ама де да те знам, че ще ти хрумне, та да ти кажа...

... Не се заиграх по-сериозно, защото още тогава бях решил, че тази машина си е изпяла песента, и ще я бракувам..
                                ...
                                ... Ясно-заварките не удържаха, и тръбата пак е свободна да си ходи накъдето иска...
                                Е сега, ако бях гад, щях да се размрънкам "Аз казах ли ти", ама понеже си ми другарче ... ще си замълча

...След още няколко завоя спирачният педал потъна-вследствие свободното мърдане на тръбата се скъсала спирачна тръбичка, и течността си излиза свободно навън. Пробвах да стисна с клещите тръбичката за да я затворя, и след наливането на течност в казанчето да имам поне предни спирачки, но не се получи...
                                Понякога крайпътния боклук е от полза в такива случаи. Намираш някое изхвърлено кенче от бира (примерно), изрязваш (откъсваш) 1-2 парчета, които влизат в резбата на маркуча и навиваш тръбата. С малко късмет - помага, тествано.

...Та с тази витара приключих. Вече мисля за следващата, само да се офинанся...
                                Самурайката е невероятна машинка и обръщането ти е последния проблем. По-интересното е как ще се чувстваш вътре. Тясна е. Много тясна. По-добре пробвай да покараш половин час, дори и по шосе, че тогава решавай, после да не те е яд. От там нататък - жипки много

Радвам се, че сте се добрали без сериозни последствия.
                                ... мрън мрън мрън и друг път ме слушай, като ти мърморя
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X