Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

Пичове да ви информирам ,че отзад с вартбургови пружини задницата ми дойде с 6 см по-висока.
    Шевролет Тракер къса база,8 клапанов,с хард топ,без рез.гума.
    Натоварих 120 л офроуд лимонада отзад,ама слезе с 1-2 см.Явно е много лека отзад и намерих на купчината на скрапа едни по-мекички 39 см и заспаха.

Колега пружини имам и вартбургови и предни,но не съм решил още дали ще се разделям с тях.Като ми дойде бегачката ще видя дали няма да ми трябват за нея.
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Здравеите колеги а можели направо да си поръчам на някои тези подложки и др.Без задните прожини и амортесиори

Къса база Витара набор 91

Коментар

Може търси колегата- travelling
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

и аз трябва да правя лифт ама не знам кога ще имам парична възможност
          Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!

Коментар

Първоначално публикуван от madhow Преглед на мнение
            и аз трябва да правя лифт ама не знам кога ще имам парична възможност
            Колега,такива постове правят една тема от 10 на 35 страници,няма смисъл. Явно не достигат модератори и призовавам да си пазим сами чистичко тук в Сузуки за да ни е по приятно и лесно когато търсим нещо. Благодаря за разбирането.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

прав си!
              Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!

Коментар

Тц тц тц. Много трудна работа стия пружини бе. Щото вече са дефицит и цените скачат. Не мога да си позволя да отида в сервиз за да ми направят лифта. Треа да се боря сам някак. За сега ще си карам каруцата и ще бъда по-нисък от тревата и по-тих от водата
                0888 61 88 57
                goro78@mail.bg

Коментар

Вземи от самара или сложи подложки и отзад, можеш и на етапи да го правиш лифта за по-евтино .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Може и фолксваген пасат 2 но КОМБИ , писах го с големи букви, защото един приятел си вдига неговата снощи ,и ме пита ,казах му ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ 2 КОМБИ , а ония взел от седан и днес ми вика ,,Абе нещо не стават " .На пасата само се режи част горната витка ,защото е много тясна ,а долните пасват идеално
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Привет колеги
                      Имам едно такова питане, за повдигането ще използвам пружини от Вартбург отзад, и подложки 35 мм отпред, равномерно ли ще е повдигането или отпред ще е по ниска? Питам понеже монтирах пружините отзад, и разликата в момента е точно 100 мм.
                      [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                      [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Отпред ще малко по-ниска. Зависи от умората на пружините, но няма да дразни окото.
                        Поне на първо време! Прави ми впечатление, че след като се лифтнат витарите, като мине около година - година и половина, отпред клякат малко...
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                          Привет колеги
                          Имам едно такова питане, за повдигането ще използвам пружини от Вартбург отзад, и подложки 35 мм отпред, равномерно ли ще е повдигането или отпред ще е по ниска? Питам понеже монтирах пружините отзад, и разликата в момента е точно 100 мм.
                          Отзад ще се вирне с около 3,4 см повече . Що вдигаш толкова малко бре Жорко , да не е испанка? На Христо е с 35мм отпред ,отзад шкода 120л иди и погледни утре ако имаш време
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

След последните проучвания проблема не е в испанките....Моята е такава и нямам проблеми ...Всичко си е като на японките...До колкото знам от Краси проблема е в други разновидности ,но забравих какво ми каза...Ако има желание може да осветли нещата...
                            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Спам: Момчета, пускам една снимка, да видите какво се казва лифт:
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                                Спам: Момчета, пускам една снимка, да видите какво се казва лифт:
                                Сега трябва четири човека да я носят
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X