Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

Здрасти колега. Разбирам че задните пружини които си използвал са от Вартбург. А предните оригиналните ли са ? Имат ли аналог ? Какви амортисьори да сложа отпред ? Витарата ми е със спортно окачване и е доста ниска. А возията е отвратителна. Разбива камъни в бъбреците та смятам да я вдигна малко и да сменя туй-онуй по ходовата част.
    0888 61 88 57
    goro78@mail.bg

Коментар

Хе хе, то спортното окаване за спорта който се спортува с витара е именно описаното от Славин.
      Другото-снижено е за рейсърчета. Сигурно и сини лампи са сложили във фаровете пишлеметата...

Предните пружини си остават оригиналните, само отгоре се подлагат подложки.Подложки и на амортисхорите. Ако са в ред-оригиналните си вършат добра работа. Но пак не очаквай кой знае каква возия-джиповете си друсат с порядък повече от лека кола.

Ама верно вземете да четете преди да питате. На първа страница точно в тази тема я има всичката тази информация. С точни чертежи, с обяснения... А другите страници изписани в темата са все около тези проблеми. Или почти де
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от cifag Преглед на мнение
        Здрасти колега. Разбирам че задните пружини които си използвал са от Вартбург. А предните оригиналните ли са ? Имат ли аналог ? Какви амортисьори да сложа отпред ? Витарата ми е със спортно окачване и е доста ниска. А возията е отвратителна. Разбива камъни в бъбреците та смятам да я вдигна малко и да сменя туй-онуй по ходовата част.
        Правил съм такава Витара със спортно окачване и за съжаление трябва да се сменят и четирите пружини и амове за да се получи желания краен резултат. Возията определено се променя ! Виждам , че си от София и ако имаш нужда от помощ за съвет , части или монтаж звънкай.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Тъй като тук е тема за надджипване,ще си позволя да поставя това в нея за да не отварям друга.
          http://www.cardomain.com/ride/215468...dekick/page-10 Явно в Индонезия варбурговите пружини са голям дефицит но по снимките в цялата тема си личи че човека се занимава доста. Дано не се приеме за спам,смятам че ще ви е интересно.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
            Тъй като тук е тема за надджипване,ще си позволя да поставя това в нея за да не отварям друга.
            http://www.cardomain.com/ride/215468...dekick/page-10 Явно в Индонезия варбурговите пружини са голям дефицит но по снимките в цялата тема си личи че човека се занимава доста. Дано не се приеме за спам,смятам че ще ви е интересно.
            Нищо лично колега , ама явно е за друга тема и друг географски район. Ако можеш да предложиш нещо конкурентно като , Цена , качество на пружини и амове и монтаж с гаранция сподели. Ще ти пращам по една кола на месец !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ама верно вземете да четете преди да питате. На първа страница точно в тази тема я има всичката тази информация. С точни чертежи, с обяснения... А другите страници изписани в темата са все около тези проблеми. Или почти де
              Е аз четох ама не разбрах за предните пружини. Сега ми стана ясно. А за окачването - добре де, не е спортно, а ниско и твърдо. Ще трябва да сменя 4 ама и 4 пружини. Подложките ще си ги изработя сам. Почвам да събирам части и да се суркам по наклонената плоскост както беше казал преди време Кольо.....

С удоволствие ще се възползвам от предложената помощ Иване
              0888 61 88 57
              goro78@mail.bg

Коментар

http://www.drive2.ru/cars/suzuki/esc...0376152521198/
                Към всички,които са ползвали идеите на колегата Славин и са поставяли този лифт и лично към автора на идеята(моите уважения).Споделете, ако обичате подложката от последните снимки на линка, тази под А-рамото с изместен център дали ще е по удачна или е безмислено.

Коментар

Направил съм много с неизместен център и до сега не е имало проблеми . За изместен не е ясно какъв ще е ефекта .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

А изобщо без подложка също няма никакъв проблем.
                    Като правих моята не сложих подложка на А-рамото(по съвет на Иван Попов), и досега не съм имал никакви проблеми заради липсата на тази подложка. Фланец на кардана също не съм слагал, пак според съвет на същия човек, и пак никакви проблеми.

Предлагам на следващия събор да поканим настойчиво и Иван и Славин, витараджиите да съберем пари, и да направим така, че да не помнят нищо от събора

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      А изобщо без подложка също няма никакъв проблем.
                      Като правих моята не сложих подложка на А-рамото(по съвет на Иван Попов), и досега не съм имал никакви проблеми заради липсата на тази подложка. Фланец на кардана също не съм слагал, пак според съвет на същия човек, и пак никакви проблеми.

Предлагам на следващия събор да поканим настойчиво и Иван и Славин, витараджиите да съберем пари, и да направим така, че да не помнят нищо от събора
                      Доообре . Едвам ме нави.

Коментар

Само несе събираите таино , а свиркаите аз ще нося моите предни прожини ,някои ако има и тои да носи задни-предни ще сравняваме....

boko
                        Jeeep---KIA
                        https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Значи чакаме следващия събор...

Коментар

С удоволствие ще дойда и даже ще почерпя за хубавите думи.
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
                              http://www.drive2.ru/cars/suzuki/esc...0376152521198/
                              Към всички,които са ползвали идеите на колегата Славин и са поставяли този лифт и лично към автора на идеята(моите уважения).Споделете, ако обичате подложката от последните снимки на линка, тази под А-рамото с изместен център дали ще е по удачна или е безмислено.
                              Моята витарка също е без подложка само ,че моето А-рамо е с кормилен накрайник от УАЗ който може да се навива и развива по мой вкус
                              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Аз пак да питам.При този лифт има ли значение от сглобката (испанска или японска)Не,че не съм чел преди да питам,но не намерих конкретен отговор на въпроса(само някъде в тази тема ставаше въпрос за получаване на различни ъгли на предните полуоски).Всъщност все още не мога да намеря и конкретни белези по които категорично да се различават двете сглобки. Моята къса база с твърд(ламаринен) таван само дето знам,че е внесена от Испания,което само по себе си нищо не означава,но е една голяма индиция,че е испанска сглобка.Вин № започва с VSE0.....
                                Уточнявам,не искам да отклонявам темата(коя е испанка,коя японка)Това трябва да се уточнява в друга тема.По конкретно ме интересува дали при този лифт има значение сглобката.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X