Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Аз за отзад съм се огледал в едни про-комп амове, но все не ми се отделят толкова пари на куп(не че са много - около 100лв/бр). Опеловите катo свършат ги подменят за 50лв
    За отпред това с двойните носачи ми се вижда безсмислен филм. Аз поне не бих го играл... Като идея поставяне на 2ри ам, който да върши баш работата, а пък оригиналния само да държи окачването?
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Значи за отпред за да работи правилно втори ам основния наистина трябва само да "води" ...въобще трябва да не участва...всичко друго е безмислица...работещ преден+втори по никой начин не може да подобри поведението или начина на возене...В това съм сигурен(пробвано)...А за отзад тези PRO comp...колко са дълги?Дай да видим линк или нещо...нещо с отделни резервоари(или както му се казва) ми се иска...Нещо истинско...
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

http://www.jimnybits.co.uk/shop/pro-...ks/cat_68.html
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Колеги, някой знае ли, дали става волан от Суифт на Витара. Суифта е някъде 1996-1999г.

Коментар

Първоначално публикуван от RoadBoy Преглед на мнение
            Колеги, някой знае ли, дали става волан от Суифт на Витара. Суифта е някъде 1996-1999г.
            A как се сваля топката на скоростния лост. Винт (конус) ли е или нещо по-специално? Благодаря.

Коментар

На витарата скоростния е на резба, а на раздатката с болче .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Става, но трябва да махнеш пистата за клаксона и болтчетата, които я държат на волана на Суифта, че е по-тясна и оная джижавка де контактува по нея опира в двата болта.

Коментар

Някъде има ли информация какви да допустимите луфтове по отделните агрегати на трансмисията на витара? Питам, че имам едно блъскане от зад като пусна по-рязко съединителят и не съм сигурен дали е нормално. А съм рециклирал и заден мост, и скорости и раздатка и особенна промяна не е имало.

Примерно колко градуса трябва да е свободният ход на кардана към задният мост и колко към раздатката при включена някоя скорост (примерно 4та, че уж е най-директната)?

Коментар

Виж 4-те болта които държат А рамото към дифа. Ако са се разхлабили го прави това което описваш.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Силно ме съмнява, щото тоя проблем е от над година и щяха до сега да са изпаднали разни работи. Иначе А рамото е сваляно и качвано обратно, но не е имало промяна.

Коментар

Шарнира на А-рамото как е? Тампоните?
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Шарнира е "тунингова", доста по-дебел и здрав. Йори и Соти я свършиха тая работа преди време. Тампоните на А рамото не са в цветущо състояние обаче. Тези на двата носача (между моста и шасито) са сменяни преди половин година някъде.

Коментар

Отдавна не бях писал, но ето че и аз понаправих нещо по моята витара и ще го споделя. Тази седмица свалих кормилните щанги и ги дадох да им рециклират всички накрайници. Цената беше по 15 лв. на брой, а човека който ги прави се занимава с тази дейност от много време и не съм чул някой да не е доволен. Намира се в София - кв. Требич. Много от вас може и да го знаят, а за тези които не го знаят и се интересуват да ми пишат на лични, ще им дам телефон. Сигурно ще се намерят и хора които ще се питат защо рециклирам при положение, че например един нов външен накрайник е около 18 лв., но това си е мой личен избор и затова не ме нападайте. В допълнение само мога да кажа (потвърдено от много места), че рециклираните доста често карат повече време в сравнение с нови от неизвестен производител .
                            Santa Fe 2.0 CRDI, 113 к.с., 2002 г.

Кофти е когато устата изпреварва мисълта

Коментар

здравейте,ето къде наврях газовата бутилка на мойта витара къса база,незнам дали някой досега го е правил но е доста практично ако ви трябва място за товарене,естествено става три месна поради невъзмоможноста да се събере облегалката на седалката но едното за сметка на друготоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2770.jpg
Прегледи:1
Размер:166.4 КБ
ID:5624486

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2771.jpg
Размер:132.7 КБ
ID:5624487Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2772.jpg
Размер:163.6 КБ
ID:5624488Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2850.jpg
Размер:114.7 КБ
ID:5624489Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2851.jpg
Размер:155.4 КБ
ID:5624490Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2852.jpg
Размер:133.2 КБ
ID:5624491 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2853.jpg
Размер:136.2 КБ
ID:5624492 бутилката е 25 литра,по спомен 250x600мм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X