Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
    Днес направих тест на новите си гуми Gordiant 215/70R16 kато исках да видя как върви и с бързи-бавни и с 4X4 върху сняг близо 2 педи.В крайна сметка тествах само гумите а другите екстри така и не можах.Въртях се като гламав без цел и посока в града,като търсех възможно най стръмния баир но не можах да закъсам никъде и това е. Накрая се ядосах и се набих в една пряспа направена от снегорин явно,дадох на задна но пребоксува и до там.Включих 4WD и излезе като тапа.Направо се на...х от кеф! Верно сега някой ще каже "Ти ако се качиш на Тойота или Патрул....примерно,друго ще ти е мнението,но Витарата ме изкефи максимално.Следващото изпитание ще и е в някоя голяма локва,само да не се наложи да викам трактор затуй ще гледам да съм по наблизо някъде.Бях чел някъде че Витарата е Японски вариант на Уаз....дано излезе вярно. Весели празници на всички
    Следващият път да качиш и снимки на тия подвизи. И ний да видим и да сe порадваме.
    Та къде викаш са тия 50 см сняг(две педи)?

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
      Та къде викаш са тия 50 см сняг(две педи)?
      Колега,
      Усещам лек сарказъм в мнението ти! Не съм мерил снега с рулетка,но при нас в Попово падна доста сняг и при всички случай беше повече от педя! Сега,дали е 2 педи или педя и половина,няма кой знай кво значение.Аз съм на 63 и не говоря напред-назад! Имал съм Уаз-ка,Лада нива,карал съм много коли от Трабант до Мерцедес.Не съм ги чел на са повече от 10. Чаках го с нетърпение снега за да изпробвам гумите.Държат се перфектно за мен(макар и Руски),пък който иска да вярва който иска да не вярва.Как да накарам насила някого. Нямам намерение да я карам в калта но и това ще стане,ей тъй да се уверя за себе си.А имам и трактор,ще го вкарам в действие ако се наложи. Съжалявам че не взех фото с мен,но и това ще стане. Поздрави...Бате Ванко!
      jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Бате Ванко, погрешно си разчел мнението ми. На мен ми стана любопитно, кой е този град с толкова навалял сняг?
        Щото по ТВ-то казаха, че най-обилната снежна покривка е в Кнежа - 28см.
        Поздрави и на теб.

Коментар

Ами ние сме дълбокия север и пада доста дебел сняг.Пък и аз отдавна го чакам да мога да тествам Витарката,тъй като я имам от лятото и не знаех при екстремни условия как ще се представи.Повече от доволен съм даже ще си взема и още една...къса база,като ще имат различни предназначения.

Коментар

Тези руски гуми са много добри!С добър грайфер и доста мек каучук.Единствения им недостатък е че са тежки...Което важи за леки коли и не толкова много за Витарата(все пак са много по леки от регенератите с които караме витарите...)

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
              С добър грайфер и доста мек каучук.
              И на мен като ми ги предложиха,мислех че ще са твърди но се оказа точно обратното. Важното е че на сняг се държат мн добре и тъй като ги водят всесезонни,не смятам да ги сменям пък ще видя колко ще издържат. Дано изкарат 5-6 зими

Коментар

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
                И на мен като ми ги предложиха,мислех че ще са твърди но се оказа точно обратното. Важното е че на сняг се държат мн добре и тъй като ги водят всесезонни,не смятам да ги сменям пък ще видя колко ще издържат. Дано изкарат 5-6 зими
                П.с От близък план предвид опита ми с тези гуми ще ти кажа... ЛЯТО и зимни гуми от тази марка НЕ освен ако не искаш да ги караш за последно.
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

ммм с две думи лед бар сиреч няколко лампички събрани на едно място за да няма ден или нощ а СаМо ДЕН Та ДНЕС сложих това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:120.8 КБ
ID:5698634 Но като цяло мисля да го слагам на предния капак... но временно ще е там.

Коментар

Предния капак също яде много бой в гората, не им е там мястото на лампите. Горе са си долу-горе добре, но им сложи някаква защита от клони. Не, че ако се шибнеш в някакъв по-дебел(клон де) защитата ще опази ламбата, но горе е по-защитено. Другия начин е на капака, но до самото стъкло.Там е много по-защитено. Не съм карал с такова нещо досега, но ми се струва, че при такъв вид монтаж ще се осветява и капака, и "ще ти взема очите".

Проби му е майката.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Моя съм го сложил на 15см от предният ръб на капака, и вече година каране в гори нищо му няма, а колко клони е обърсал...... Ако се сложи максимално близо до стъклото светлината ще се отразява в капака и ще пречи на видимостта.
                      TT-Tuning Team
                      АСК Добрич

Коментар

О!Знам я тази витара...Тя кафеджийка...А потребителя мошеник!Иначе...Много яко е ледбарчето!
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Коле така е Проби му е майката но сега нямам време да се занимавам.... горе не е добре повярвай ми не и по този начин.Иначе свети доста доста задоволително предвид къф съм кьорчо.... Мястото ще ДА Е на предния капак точно както го е казал колегата Давидов на 20см разстояние с подложки и решетка отпред може да е грозно не мен си ми харесва нали си е моето
                          П.С Пеши 100 прайш ся тъй мошеници тук няма.... ами се хващай в ръце и прави проекта да покажеш как се прави.

Коментар

И аз да се изфукам колеги, с поставянето на четири халогена по 55W на покрива на витарата.Халогените са полски на WESEM,качеството е добро за ценовия си клас и светят много добре,та халогените са вързани два по два,двата средни на едно реле 80Аи двата крайни на друго 80А с отделни бушони по 20А и отделни ключове за пускане в зависимост кои ми трябват.Понеже халогените имат габарит го вързахме към габаритите на фаровете и за да намаля консумацията на ток сложих диодни крушки на всички предни габарити.Захранването на релетата взехме от контактният ключ-т.е. като не е на контакт няма халогени,а за захранването взехме направо от акумулатора,всички кабели са по 2,5 кв а захранването 5 кв. и на всякъде е запоено.Стоиката я направих от пернишки винкел и пробих тавана за кабелите след което старателно уплътних със лепило за каросерии-полиуретаново.Всичко сме правили с много мерак и както трябва-(подсилено) по български.Халогените светят на хубав сноп светлина и не разпиляват много,доста по събрани са от дългите на витарата.Като цяло съм много доволен засега, халоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4583.jpg
Размер:148.2 КБ
ID:5698771Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4584.jpg
Размер:130.2 КБ
ID:5698772Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4586.jpg
Размер:232.0 КБ
ID:5698773Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4587.jpg
Размер:190.9 КБ
ID:5698774Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4588.jpg
Размер:100.1 КБ
ID:5698775Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4589.jpg
Размер:173.1 КБ
ID:5698776Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4590.jpg
Размер:128.1 КБ
ID:5698777Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4591.jpg
Размер:41.6 КБ
ID:5698778Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4596.jpg
Размер:89.0 КБ
ID:5698779Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4598.jpg
Размер:113.8 КБ
ID:5698780Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN4599.jpg
Размер:122.4 КБ
ID:5698781гените са 200лв четирите,релета,кабел,ключове,незда за бушони и бушони,силикон, са около 50лв.така че за тези пари по хубаво не може.Знам че първите критики които ще отнеса са генератора няма да издържи,акумулатора е слаб и т.н. но ще го мислим после.Четирите халогена гълтат 20А но те няма да се пускат постоянно а само при нужда.

Коментар

Само да добавя че габаритите са бели незнам защо излизат на нощните снимки сини.

Коментар

Скоро ще пусна и нощни снимки как светят

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X