Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
    и мен ме спохожда мисъл за боди лифт ама се въздържам...
    То е до време.
    И лебедка ще и сложиш, и тръби вместо брони....
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

колега дай някоя снимка...И кажи колко сантиметра е от земята до калника ...А и размера на гумите ,че от време на врем и мен ме спохожда мисъл за боди лифт ама се въздържам...
      Скоро, само да позавърша, но все възниква нещо допълнително.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        То е до време.
        И лебедка ще и сложиш, и тръби вместо брони....
        ооо тръби си има отдавна ...Тя иначе неестествено и седеше
        И други щуротии съм и нагласил ами чакам май пролетта ,че дълго ще е в бокса ,а другата кола е само лятна
        Те витарите са така...Вземаш я ....а да....и почваш да си я правиш все едно е направена от завода ама не съвсем
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
          Правих бодилифт и окъсяха. .
          Как така окъсяха?!....Това явление за първи път го чувам при боди лифт!...Колко см ти е бодилифта,че аз трета Витара с бодилифт карам и на нито една не съм удължавал маркучите на хидравликата!
          ...Да приемем,че при теб се е получило по някаква причина!...Кой маркуч ти окъся и ако е този към казанчето....Не е ли по лесно да свалиш казанчето надолу?!....И пак ми е странно защо така ти се е получило!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Скоро ще има цели тампони за бодилифт,не комплект от стария и новия,а един цял.
            Болтовете с вътр.резба също ще бъдат по-дебели/с по-голям диаметър/.
            Чакам да излязат готови тампоните ,да ги снимам и сглобя и тествам на новата ми Витара/бараката/ и ще пусна отделна тема тук в Сузуки раздела всеки да си казва отзивите.
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

това е доста добра новина...Интересно е само 50мм ще има или и 30 примерно?
              Иначе супер... Ще чакаме ...
              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Какво направих днес за любимата "Витара"

Ами продадох я, вече съм в английския отбор само(LR Discovery)

Коментар

това е доста добра новина...Интересно е само 50мм ще има или и 30 примерно?
                  Иначе супер... Ще чакаме ...
                  Щом Антон ще ги прави цели значи ще трябва да са 70мм!
                  Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                  Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                  "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Ще останат пак на 50 мм.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                      Ще останат пак на 50 мм.
                      не схващам нещо ама карай

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                        не схващам нещо ама карай
                        Адаш обяснявам подробно, предишните тампони са 50мм и като ги поставиш в-у старите/20мм/ става общо70мм.Сега Антон предлага направо нови по 70мм. Ако искаш боди 30мм просто слагаш предишните/50мм/ като махнеш старите 20мм и реално я вдигаш от заводско положение с30мм.Сега разбра ли.
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Адаш обяснявам подробно, предишните тампони са 50мм и като ги поставиш в-у старите/20мм/ става общо70мм.Сега Антон предлага направо нови по 70мм. Ако искаш боди 30мм просто слагаш предишните/50мм/ като махнеш старите 20мм и реално я вдигаш от заводско положение с30мм.Сега разбра ли.

Това имах и аз предвид ама карай Горното като го написах Антон написа че пак мили 50мм за та не схванах ма карай.

Коментар

Някой би ли ми препоръчал какви кабели за свещите да сложа на витарката ,че от както под капака стана цветомузика и цари коледното настроение милата никак я няма и е станала една мудна
                            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение

Това имах и аз предвид ама карай Горното като го написах Антон написа че пак мили 50мм за та не схванах ма карай.
                              Не съм се изразил правилно,повдигането ще е на 50 мм,както и преди.
                              Иначе някой ако иска 30 мм бодилифт,слага 50 мм тампон,без да добавя към него стария,както е казал Jaxan.Добре е обаче да се изтърка на шмиргел или евентуално на струг частта на тампона,която ще ляга на рамата.
                              За жалост не са готови още ,както казах ще пусна отделна тема за бодилифт.
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                                Някой би ли ми препоръчал какви кабели за свещите да сложа на витарката ,че от както под капака стана цветомузика и цари коледното настроение милата никак я няма и е станала една мудна
                                ...AC DELCO....CHAMPION....TESLA
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X