Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Според калкулатора разликата в диаметрите на двете гуми трябва да е 19мм...!?! А според твойте "холивудски снимки"(много сполучлив монтаж),Грабера изглежда като гума на "Виетнамка"....А...иначе Витарата с тези гуми изглежда супер !!!
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

• От: Купих и гуми

Чувства се добре,ще видим какво ще покаже извън пътя
      Поздрави![/QUOTE]
      Здравей,добре изглежда витарата с тези джапанки,но извън пътя мисля че нищо няма да покаже.За там си требе друго.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Днес сменихме лагерите на полуоските и семерингите.За тези които им предстои да разглабят малко инфо.Лагера е малко по специален долната черупка е по широка със 5 мм отколкото горната, но нищо не пречи да се купи най обикновен лагер със същите размери, но без това уширение на долната черупка и стругаря да направи 5мм дистанционна втулка за 5лв.Разликата е че лагера по номер за полуоската 1 бр струва 93 лв., но уви не ни се даваха толко парички и на другия ден зехме размерите и пак до магазина зехме най обикновен лагер с номер 6307 за 20 лв броя имаше и от 6.80 лв. , но по добре малко по скъпия и така, семеренгите са 7 лв двата и това е общо взето.Избиването става малко по трудно.Нагрявахме с оксижен до червено и изпадат нали втулката е набита топло.
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Втулката се вади със скоба,а се нагрява при поставянето и.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            От мен 2 снимки показващи разликата между 265/70/15 и популярния сред витараджиите 235/75/15.
            Николай както винаги се оля
            Колега тая разлика реална ли е....!
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от kimi77 Преглед на мнение
              Втулката се вади със скоба,а се нагрява при поставянето и.
              Малко трудно според мен ще стане при положение че втулката е набита топло как ще я извадиш незнам,а и тая скоба за какво ще я захванеш пак е под въпрос
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Да,Колега,реална е Според калкулатора е 19мм,според рулетката 35мм.Аз също очаквах да са една идея по-малки,ама те почти 31-ци.Монтаж няма,Стоян хвана гумата,сложи е до неговата и снима
                "Здравей,добре изглежда витарата с тези джапанки,но извън пътя мисля че нищо няма да покаже.За там си требе друго."
                - Ко си требе Колега?Просветли непросветените
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

"Здравей,добре изглежда витарата с тези джапанки,но извън пътя мисля че нищо няма да покаже.За там си требе друго."
                  - Ко си требе Колега?Просветли непросветените [/QUOTE]
                  "Рошави" гуми колега "рошави".Говоря за гумите не за машинката.А иначе наистина и мязат гуменетките.

Коментар

Ето аз с какво се занимавах лятото цялостно разглобяване кърпене обработване и на края боя.Ако някои има въпроси нека пита ще отговоря винаги.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Билян Дойчев; 07-09-10, 18:06.
                    [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Браво, аз не толкова драстично, но поукрасихме витарката впредвид бъдещи проекти, малко обещани снимки от подлакътника с ЮСБ-та и закупените таванни релси наскоро, вече поставени, следва контейнер с място за борда:
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                        Браво, аз не толкова драстично, но поукрасихме витарката впредвид бъдещи проекти, малко обещани снимки от подлакътника с ЮСБ-та и закупените таванни релси наскоро, вече поставени, следва контейнер с място за борда:
                        Абе дон Трифонезе, днес защо не се похвали, братчето ми Или може би се уплаши от каруцата ми Но иначе много красиво изглежда с релсите, пу завидях ти
                        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Ами, приключих преди малко, че трудно се свалят пластмасите за задните пети, гледам да са здрави, че ги обещах

Коментар

Първоначално публикуван от Билян Дойчев Преглед на мнение
                            Ето аз с какво се занимавах лятото цялостно разглобяване кърпене обработване и на края боя.Ако някои има въпроси нека пита ще отговоря винаги.
                            Ако щеш вярвай но точно тази вечер като се пребирахме от работа с колегата точно тази процедура обсъждахме.Браво!Добре е станала,само незнам тез прасенца дали няма да се разбягат като се намъкнеш в някои драки

Коментар

Първоначално публикуван от Билян Дойчев Преглед на мнение
                              Може ли малко инфо за отделянето на шасито от купето че май на там съм се ориентирал?

Коментар

Описал съм го в тази тема,но доста по-назад.Виж и подробности за самия кит
                                Кит бодилифт за Витара
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X