Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Браво Цецо.
    Да не хвърлиш старите лагери. За моята барака са идеални...
    Намери ли магазина?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Браво Цецо.
      Да не хвърлиш старите лагери. За моята барака са идеални...
      Намери ли магазина?
      Е ти нали си в Балчик, кога намери време да влезнеш във форума?

Намерих магазина - АССА. Оказа се че и преди съм ходил до него за разни неща но не съм обърнал внимание на това че имат и О-пръстени.

За информация на колегите, О-пръстена на оригиналния ръчен хъб на Витара е 74х2. Цена под 1 лев.

Старите лагери останаха в сервиза. Едниния мисля че няма да стане за никоя барака, но мога да пробвам да ги взема ако не са ги изхвърлили.
      Последно редактирано от gen4; 22-10-10, 21:53. Причина: допълване
      TG

Коментар

Кольо не си заслужава играчката да сменяш стари със стари лагери. Мойта е с китайски за 17лв всичките и от начлото на лятото не са мръднали, освен лагерите трябва да си направиш едни дистанционни втулки на които съм дал размерите и две зегерки от стари сегменти .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ами те лагери не мръдват за едно лято, след две години газене из локвите пак ще говорим, всичко е въпрос на джоб и свободно време

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            Ами те лагери не мръдват за едно лято, след две години газене из локвите пак ще говорим, всичко е въпрос на джоб и свободно време
            Мръдват те и за по малко от едно лято особенно ако както ти се изрази "газиш често по локвите" и както аз направих с преминаване на реки, рекички и затъване в Кольови локви .......после преден диф и лагери и 2-3 други неща...................
            TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
              Мръдват те и за по малко от едно лято особенно ако както ти се изрази "газиш често по локвите" и както аз направих с преминаване на реки, рекички и затъване в Кольови локви .......после преден диф и лагери и 2-3 други неща...................
              Те за това говоря.
              Че един съсед ме бъзика, че лагерита на витарата били направени от парче дрян...
              Като разглобиш главината, и видиш в какво състояние е лагера, и нямаш 70 лв за нов, а ти се кара, слагаш каквото имаш под ръка-само и само да върви...

@Травелинг-аз си разглобявам витарата по два пъти на месец, та една главина не ми е нищо страшно... Трябва да прегледам пак темата за лагерите, помня, че беше описал какво си направил, но май вече бях взел новия(от 70 лв, чумата да ги тръшне дано), и не съм пробвал твоята система.

Цецо, ако не ти е пречка-мини си вземи лагерите, такова нещо не се изхвърля...
              Днес Трент ми пусна една муха в главата, ама няма да казвам каква. Ако бръмне-ще споделя тук.
              Нямам съмнения обаче, че ще работи.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Цецо, ако не ти е пречка-мини си вземи лагерите, такова нещо не се изхвърля...
                Днес Трент ми пусна една муха в главата, ама няма да казвам каква. Ако бръмне-ще споделя тук.
                Нямам съмнения обаче, че ще работи.
                Няма проблем, още утре на път към ендурото ще мина да проверя за старите лагери. А пък ти кажи за мухата щото ако се скръндзиш ще питаме Трент!!!
                TG

Коментар

Кольо недей слага стари лагери, ако трябва ще ти пратя един комплект дистанционни втулки ще си платиш само куриера, после всяка смяна на лагери ще ти е по 17 лв
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение049.jpg
Прегледи:1
Размер:96.2 КБ
ID:5220975Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение027.jpg
Размер:68.2 КБ
ID:5220974Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение024.jpg
Размер:101.0 КБ
ID:5220973
                    Днес си купих нови гуми за витарката,руски са но шарката смятам че е добра, цената също е мн.добра-96 лв.

Коментар

изглеждат добре и шарката е хубава
                      Искам да те питам шумни ли са ?

Коментар

Не знам колега, още не съм ги монтирал на витарата но мисля че няма да шумят защото шарката не е толкоз едра,
                        но след като ги сложа ще видим

Коментар

приличат ми на 195/60/15 мънички ми се видят,я дай размер.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Аз днес смених антифриза на Витарата.Преди това промих системата,но май нямаше нужда,защото си изтече чист розов антифриз,сменен преди две години.Сложих пак червен,разбира се Вчера пък със Стоян Дефендера,сменихме вътрешния маншон на моята испанка .Това ще го опиша малко по-подробно,че има разлики от японките.
                            Маншона е и за (или от )много модели на Пежо и Ситроен,не може да се обърка,защото е единствения с метална "тръба".Марката която взех е Sasic,цената му е 30лв,в комплекта има маншон,к-кт с "тръбата",зегерка,скоба,опръстен,грес и пружина,която ние не е ползваме. След като свалихме полуоската отрязахме леко част от валцовката на "тръбата",развалцовах,махнах скобата,преместих с помоща на дървено трупче маншона надолу към полуоската,махнах зегерката,свалих карето,разглобих му трите иглени лагера,почистих ги и смазах отново,махнах стария маншон,почистих от старата грес до сухо,махнах опъстена.Монтажа по обратния ред,като набих маншона към основата пак с дървено трупче(доста е стегнато,особено при опръстена),накрая валцовах с помощта на два малки чука,един върху друг.
                            Поздрави!
                            Прикачени файлове
                            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

205/70/15

Коментар

Мисля че не са ниски,дават ги за джип 4х4.Височината доколкото може да се премери с ролетка е66,5см.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X