Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краза в бокса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Краза в бокса

То пък опелския мотор баси мощността дето вади...
    Е, по-добре е от всеки оригинален на сузуки, ама да троши тойотови трансмисии-едва ли. Не, че ако човек се постарае е невъзможно де.

Живко, в Стара Загора имало някой който произвеждал унибали. Дайте координати и отзиви за качеството, че и мен ме интересуват.
    А и колегата иска да насочи темата натам...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      То пък опелския мотор баси мощността дето вади...
      Е, по-добре е от всеки оригинален на сузуки, ама да троши тойотови трансмисии-едва ли. Не, че ако човек се постарае е невъзможно де.

Живко, в Стара Загора имало някой който произвеждал унибали. Дайте координати и отзиви за качеството, че и мен ме интересуват.
      А и колегата иска да насочи темата натам...
      То ако мотора няма мощност със 35-ци направо ще умре , ако пък има ще почне да троши ...
      В Стара Загора не знам , Доката от Казанлък прави джони джойнтове , но не мога да дам мнение за тях защото не съм ги използвал
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Абе на вашето състезание гаргата разправяше за някой, ама дали е точно от Стара Загора-не знам.

Най-добре самия той да обясни.

Гаргааа, де си бе пЕрнат?

Коментар

Ако не ми стигне мощност имам един 3000V6 от Терано . Много дебел и тежак ми идва за Самурая и за това ще се придържам към Опелския.
          Дай некви кординати на Доката аз да ги тествам.

Коментар

0882 283 990 -Дончо
            Гледах тези ,които Ники от Ямбол спечели на Загора Трофи.Доста са масивни,даже повече от необходимото,но сигурно има различни размери.Надявах се да имат повече ход на усукване,но сигурно толкова позволява конструкцията.
            Доколкото знам може да изработва направо носачи/дебелостенна тръба +2 джойнта/ с подходящата тръба за целта.Любовата Тойота е така и са доволни,отзивите са добри.
            За шоковете също има добри отзиви ,макар ,че аз познавам само тях /Любо/ от хората ,които карат с такива.Доколкото знам челните места на затвореното трасе на Загора трофи пак са взети от коли с такива окачвания.
            Но все пак говорим за ралидижийски коли и трофи.
            Аз бих опитал/ако ставаше само с желание/ за траялна кола с шоковете на Евгени/Филчев шокс/,предлага доста варианти и цените са по-добри от западните.Има койлоувъри,еършокове,хидравлични бъмпстопове.

Ако някой има повече впечатления ,да ги сподели !
            Последно редактирано от antiroad; 12-11-14, 06:44.
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Абе понеже от известно време съм в подобни размисли каква трансмисия да избера за моя самурай ,ще следя с интерес !
              Като стана дума ,че с тойотска СК и РК на патрулски мостове предавателното число ще дойде голямо , дали може някой все пак да цитира числа. До колкото съм запознат най-бавните мостове от GR са с ПЧ към 4 и нещо.... Аз макар да все повече да зачерквам руската техника ,обмислям вариант с РК от ТКЗС (надявам се да не размивам темата на колегата ,но смятам че дискусията си залужава) Притеснението ми е ,че няма да остиска на голям въртящ момент... над 300нм. Сякаш не ми се играе филма с куплиране на СК към ДВГ и все пак какви са по-здравите варианти ... Тойота ,Нисан ,Паджеро ???

Коментар

Днес Дядо Мраз доиде при мен и домъкна два патрулски кардана и една раздатка която даде криле на мечтите ми.
                Даите да видим какво знаем за тази раздатка , аз знам само че е свалена от бензинов патрул?
                Прикачени файлове

Коментар

На патролите раздатката не е ли на болтове към кутията?

Коментар

Явно не всички са с болтове . До сега и аз не бях виждал такава.
                    Последно редактирано от павле; 12-11-14, 19:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      На патролите раздатката не е ли на болтове към кутията?
                      На дълга база (160-ка само) с бензинов двигател е оделно
                      Three witches watch three Swatch watches.
                      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

А с какво предавателно число е коледния подарък?

Коментар

1–1 на бързи и 2–1 на бавни парт тайм, определено по бабешкия метод с въртене.

Коментар

бавни, нормално са 2.02 обаче има една серия на 2.86
                            Three witches watch three Swatch watches.
                            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Малко късно се включвам в темата ама сега я видях . Мога да разкажа ние какво направихме с Тойотата и какви са отзивите от джони-джойнтовете на Доката от Казанлък и аершоковете на Евгени Филчев . След направата на 4линково окачване от зад с джойнтовете на Доката и аершоковете на Филчев джипката стана коренно различна , ходовете станаха по 2 , и най интересното е , че колкото по висока е скороста става по стабилна . Аершоковете са 14инчови с резби за монтиране на пружини в последствие , напомпани с азот могат да се регулират във височина и твурдост на возене според желанието на човека . Джойнтовете за сега не са дали дефект и си вършат работата след няколко състезания и доста хард разходки . Аз лично съм много доволен от качеството . По въпроса с раздатката и кутията Тойотскате не са много по леки от тази на Нисана , здрави са и имат предимство с това както спомена Кольо можеш да си включваш предния мост когато решиш . За мотора ти си решаваш но моето виждане е ако ще ползваш кутия от Тойота слагай мотор на Тойота . Ако харесваш бензиновите имаш 3 опции 3.0 147кончета, 3.4 180к. , и 2.4 около130к не знам точно . Поне няма да си играеш с фланци защото захвата на камбаните на всички те тези мотори е еднакъв към кутиите. И сега се сещам , че поне нашия мотор е от алуминий и не е тежък ако това те притеснява . Иначе всичко се чупи , няма угода
                              ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                              тел. 0889 017703
                              0897 516030

Коментар

За патрулските мостове две мнения няма , най-здравите за сега за нормални пари . И ако още не си взел такива търси си от 61ца каретата на предния мост са доста по големи и не се чупят дори и когато има блокаж . Пак се сетих за Шоковете на Филчев ремонта им е 10лв , джойнтовете също се рециклират с по 5лв на парче естествено ако няма засегнат метал .
                                ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                                тел. 0889 017703
                                0897 516030

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X