Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз с Витара

Първо честито за Витарата!Много е арна За сервото искам да ти кажа,че преди няколко дни и при мен го имаше същия проблем на 100%.На моменти има и след малко се одървя.Оказа се че ремъка е отпуснал и като погледна под капака ролката на хидравличната помпа се върти нормално,но в момента в който леко навия волана започва да буксува.Ако не сте го проверили може да хвърлите едно око ...
    Последно редактирано от Петков(Sidekick); 14-12-12, 19:46.
    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Аз си мисля, лагера на помпата може да се е прецакал, но утре ще се гледа по-обстойно..
      Мерси за съвета!

Коментар

Проблема с хидравликата иде от гумите май.. Кольо ще излезе прав..Като въртя на място хем хидравликата спира, хем оборотите падат..

Коментар

Смени ремъка с нов ,може на твоя да са износени пистите.
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Сега нямам парички...След Нова година ще я обслужа тотално! През това време ще гледам кое издава багажа и ще я мъча на max!

Коментар

5, 6 лева не са пари ,и си струва да опиташ
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                5, 6 лева не са пари ,и си струва да опиташ
                Тоше, 5лв. не ги смяташ за пари ли бе?
                ПС Скъпи когато ги нямаш и евтини когато ги имаш!
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Не, че в 5лв са ми проблем в момента, но първо инвестирам в едни неща сега и ми трябва всяка стотинка и второ, че не искам да правя едно по едно, а искам да я метна на криковете и всичко що е нередовно..

Коментар

[QUOTE=Десислав Добрев;2030325]Не, че в 5лв са ми проблем в момента, сега и ми трябва всяка стотинка

???
                    ТЛК-120 Николай Колев
                    0898521295

Коментар

[QUOTE=Николай Колев-Krasio 46;2030376]
                      Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                      Не, че в 5лв са ми проблем в момента, сега и ми трябва всяка стотинка

???
                      Просто трябват пари за други доста по-важни неща от хобито, за съжаление..До момента мога само да констатирам проблеми..

Коментар

[QUOTE=Десислав Добрев;2030390]
                        Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                        Просто трябват пари за други доста по-важни неща от хобито, за съжаление..До момента мога само да констатирам проблеми..

Аз имам пет джипа три самурая една витара и една тойота, знам как се подържат затова попитах така.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Странен проблем..
                          Накладки има, спирачно масло има, а вчера няколко пъти ми потъва педала и не ще да спре.. Кой е виновника?

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            Странен проблем..
                            Накладки има, спирачно масло има, а вчера няколко пъти ми потъва педала и не ще да спре.. Кой е виновника?
                            Провери за въздух или най-добре смени спирачната течност.
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

И аз имам този проблем със спирачките има си всичко но спират винаги когато ги натисна докрай Просто съм за смяна на спирачна течност и обезвъздошаване но нямам време да се занимавам с тях Направи това и всичко ще си дойде на място
                              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Интересното е, че я карам от 15 дни, постоянно и го направи едва вчера..Първо ще я обезвъздуша, ще огледаме тръбичките отдолу, да няма някоя ударена и ще поръчам нови накладки..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X