Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз със Витара

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    Ако някой може да качи клип.Да ми даде скайпа си да му го пратя,че да го качи.
    d3zk0u O-то е нула.. Сега не съм пред компютъра, но утре ще го приема.. Много ще се радвам ако имаш още снимки, от цялата работа по нея, да ги постнеш тук..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение

А, между другото - Странно изглеждаш на първата снимка с тая водичка..
      Това е от първата Трявна. Беше такава кал, че изляхме всичката вода която носехме за пиене в казанчето за чистачките, два или три пъти спирахме да допълваме от чешмички и рекички, и накрая виждаш витарата на какво прилича. Така зверски бяхме ожаднели,ч е първите бутилки ги изпихме на един дъх, това са вторите, вече ги пиехме по-нормално. Пожелавам ти и ти да изпииташ тръпката на състезание, нищо не може да замени лупането на сърцето като си на старта и съдията отброява последните секунди до старта.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: И аз с Витара

Абе докато се усетя кой бил човека дето правил тази витара... Като видях номера и разбрах.
        Когато се чудех какъв джип да си взема ходих да видя и тази витара. Като я видях настръхнах, и си казах, че и аз ще имам такава.
        Е, моята стана по-бойна от тази, ама от нея се настървих за витара де.
        Има история машинката, с добро потекло е

Коментар

Честито!
          Пожелавам: много безаварийни и кални км!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Айде, почва се...

Относно гумите(по-точно размера им)-ако не се издевателства над витарата, не се пъне да се минава откъдето минават по-големите джипове-може и да няма проблеми. Ако се навира по много криви места-поне каретата отпред ще са консуматив. Дано не съм прав, ама надали. Едно каре е нещо като 100 лева на магазина. То не,ч е и с по-малките гуми няма да се чупи, но поне ще е по-малко.

Гофрирания маркуч ти трябва да е с отвор 60 мм. Има твърд и мек. Мекия сдава багажа, чако се кара през трънаци и храсти, твърдия се огъва по-трудно. Сам си реши кое ще ти е по-добре. А най-добре е със залепване на черна водопроводна тръба(PVC). За нея има да се продават колена на 90 и45 градуса, а с шлайфа можеш да си ги направиш на колкото градуса искаш. Топлиш двата края на котлон и като се разтопи пластмасата-долепваш челно и натискаш. След половин минута е готово. Малко оформяне с нож или шлайф, малко шкурка и заприличва на истински шнорхел.
            Най-добре разбира се е истински-Сафари, ама като видиш цената ще се откажеш...

И аз твърдя,ч е това по витарата не е кал. Това е само плах опит за окалване.

Ето това е кал:

[ATTACH=CONFIG]524649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]524650[/ATTACH]
            Това е водно-кална баня,ей това е "кал"-Чирпанска,маха се заедно с боята:

Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честито и от мен!
              Много безаварийни и щастливи километри!
              И още нещо, кога ще следват турбини, двигатели, ракети носители и ....
              Koрмилира "колица убавица" а.к.а. GV J20A

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                А дано!

Има, има.. Сега малко я постягаме по ходова част и други важни неща..
                След това мисля да и слагам шнорхел или гофриран маркуч.. По-нататък мисля да я опаковам в железа..Още по-нататък може и двигател да се смени, но това далечно още..
                Абе я първо я покарай......!!
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                  ей това е "кал"-Чирпанска,маха се заедно с боята..........
                  пИчелиш по точки

Ама това показва, че си карал зад някой. Да би бил първи-нямаше да те накалят толкова...

Баси по бъгито има сигурно 200 кила кал бе

Коментар

Ето клипа с витарата карана от бибоян на състезанието в Глоджево:

http://tube.offroad-bulgaria.com/vid...d2a519803d51b3

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      Абе я първо я покарай......!!
                      Така ще направя.. А докато стои, понеже не е автомобил за ежедневно каране, ще се работи по нея..
                      Снощи обиколихме стралджанските лозови масиви с брат ми и един приятел.. Голям кеф беше.. Локви, кал и яко газ!
                      Лекичко я поокалихме отново..

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        пИчелиш по точки

Ама това показва, че си карал зад някой. Да би бил първи-нямаше да те накалят толкова...

Баси по бъгито има сигурно 200 кила кал бе
                        Сам се натоварих,и малко ми помогнаха!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Днес получих душевен оргазъм като се надъних в една нива, в коловоз на трактор.. Имах усещането, че ще се преобърна, тъй като беше много дълбок от дясно само, упря в диференциала и малко екстрийм имаше за аматьор като мен.. Пасажера беше се насрал от страх..
                          Обаче наистина си пролича, че е правена от форумен бандюга .. Излезе бързичко!
                          Калта, този път, се доближаваше до Кольовата..

Коментар

Днес смених шофьорския фар, че беше поначупен лекичко и се пълнеше с вода..
                            Отделно забелязах, че дори и като е загряла, на газ, има проблем с оборотите.. Не е постоянен а моментен.. През 10-15 минути, когато не е в движение, падат на двеста..
                            Другия проблем е сервото.. Работи когато си иска.. Веднъж волана се върти с лекота, след няколко секунди става твърд като на москвич алеко.. Масло си има достатъчно - проверено и дори долях малко, сега на щекичката показва - max..

Коментар

Сервото най-вероятно е наред. Влязла е влага, и сега от студа замръзва. Като се постопли ще се оправи.
                              Оборотите и при мен бяха нещо подобно, ама не ми е гаснала, колкото и да са били ниски. Тефчо ги разбира тези неща, ако те тормозят-обърни се към него, той е пич и не е отказал помощ никому.
                              Волана-Коко от Нови Пазар имаше такъв проблем като бяхме на Тетевен, ама как го оправи-не знам. Утре може би ще се видя с него, и ако не забравя-ще го попитам.

Какво ще правиш стария фар? Аз строших моя на тукашното състезание, и си търся друг. Това, че е "леко" поначупен изобщо не ме бърка.

Коментар

Така и така имам да те черпя, дай адрес да ти го пращам..
                                Утре ще видя в сервиза какво свободно време имат момчетата и ще поразгледаме някой неща.. Ама ти недей забравя да го питаш..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X