Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на Трол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самурая на Трол

Със шнорхела сместа ще прави каквото си иска, докато изпарителят взема контролно налягане от изпод капака.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Не разбрах - от къде това налягане в шнорхела?
      Т'ва е като при рънърите в колектора. За да оптимизират пълненето на цилиндрите правят разни сметки и постигат налягане над атмосферното при определени обороти. Смятат разни хармоници и скоростта на въздуха. Не знам как, само знам, че е сложно . Чел бях, че разни атмосферни драгстери постигали 0.4 бара налягане над атмосферното при определени обороти.

Та и тук предполагам е нещо подобно - като имаш въздух с голяма скорост през дълга тръба (шнорхела) и в един момент затвориш рязко дросела покачваш налягането преди него.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
        ...като имаш въздух с голяма скорост през дълга тръба (шнорхела) и в един момент затвориш рязко дросела покачваш налягането преди него.
        Виж, за това не се сетих
        Обаче решението е измислено отдавна, вече трети път го предъвкваме: контролното се взима от преди смесителя и край на проблема. Ясен го е написал по горе, аз още по-горе и май още някой имаше...

П.П. Абе май това с тръбата не е баш така ... смесителя създава подналягане от скорост на потока ... макар, че ако се вземе предвид инерционния момент на самата мембрана ... балиго, изморен съм, нещо не ми върви мисленето
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Сега ще оправим щетите от Суходол и ще сложим най- на края хидравлика на волана(че понякога не мога да го въртя хич) и стаб щанга (наложителна е - хубава такава). Като цяло съм много доволен от резултатите до сега, но се налагат някой дребни корекцийки..
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Близките дни предстоят тестовете...
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
              Близките дни предстоят тестовете...
              Ще ти трябва ли пак Инструментът?

Коментар

За жалост- все още не можем да стинем до тестовете... така ми се кара, че започнах да мъча витарата на жена ми...

Коментар

Днес се състоя първия тест на асфалт, утре сутринта ще довършим няколко дреболий и към обед ще направим един по- реален тест, понеже сега вали- утре може да е прекалено кално.. та заради това ще покараме в Люлин планина...

Коментар

Днес се състоя първия тест на асфалт, утре сутринта ще довършим няколко дреболий и към обед ще направим един по- реален тест, понеже сега вали- утре може да е прекалено кално.. та заради това ще покараме в Люлин планина...
                    Да ще има снимки и обяснение разбира се!
                    Ъъъъ ... таковата ... понеже забравяш, та да напомня И на нас ние интересно какво и как се случва.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Ъъъъ ... таковата ... понеже забравяш, та да напомня И на нас ние интересно какво и как се случва.
                      по-реален тест... ще покараме в Люлин планина...
                      Да, точно така. Покарахме.

Резултати от тестовете:
                      1. Алуминиевите кутийки с бира не са подходящи за офроуд или поне не за офроуд с Трола. Пукат се и ценната течност се похабява. Трябва да се използват пластмасови бутилки.
                      2. За едно измъкване на Самурай от кална локва се изразходват между 3 и 6 амперчаса ток. Конкретната стойност зависи от състоянието на локвата, упоритостта на Трола в копаенето с лопата и ръце, както и други подобни фактори, но в никой случай по-малко от 3Ач.
                      3. Самураят май пак изпадна в състояние на ремонт.

Коментар

Теча беше от разхлабена тръбичка.. стегнахме и обезвъздушихме на място ...

Коментар

Теча беше от разхлабена тръбичка.. стегнахме и обезвъздушихме на място ...
                          А нещо за кардана чух? Или е било само слух? Спирачката не се брои, щом е на място.

Коментар

Не мога да намеря маркуч за витарова хидравлика...ако някой може -да помага Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130930_113742.jpg
Прегледи:1
Размер:140.3 КБ
ID:5522529

Коментар

Разходи се с джелезото до тия. 99% ще ти решат проблема.
                              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

За жалост и там нямаха...
                                Вече мисля че помпата не е от Витара... там захващащите болтове са един срещу друг...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X