Здравей Гоше !
Използва се фланец на който се куплират витаровия мотор и самурайските скорости . Притискателя и феродовия диск си остават самурайските , тампоните и стойките към мотора също (променят се двете планки за тампоните към шасито) .
Благодаря Ице,
а този фланец откъде - прави ли се или се купува готов ?
Стигнахме до Чепеларе без никакви проблеми- оказа се че мога да карам и без щангата- стабилността е повече от достатъчна ! Довечера ще кача снимки от днешните тестове.
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Стигнахме до Чепеларе без никакви проблеми- оказа се че мога да карам и без щангата- стабилността е повече от достатъчна ! Довечера ще кача снимки от днешните тестове.
Радвам се че ти харесва резултата
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Много съм доволен от окачването! Държи се като "живо" под джипа а пък същевременно и на пътя се държи добре!
Голямо БРАВО и много благодарности на Ицо!!!
Идната седмица ще започне направата на кардана,смята на двигателя и монтажа на лебетката.
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Много съм доволен от окачването! Държи се като "живо" под джипа а пък същевременно и на пътя се държи добре!
Голямо БРАВО и много благодарности на Ицо!!!
Идната седмица ще започне направата на кардана,смята на двигателя и монтажа на лебетката.
Ей , ще ме караш да събирам пари
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар