Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на Трол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самурая на Трол

Двойните карета за карданите се оказаха ужасно скъпи!.. 400 лв. на кардан.. Моля ако някой има идея за по-евтини - да сподели.
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
      Двойните карета за карданите се оказаха ужасно скъпи!.. 400 лв. на кардан.. Моля ако някой има идея за по-евтини - да сподели.
      Е чак 400 лв не са. Ето варианти.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Още 1 поръчка от Америка и още 2 месеца без джип..(а не се знае още какво ще изскочи в последствие..) Тук в София ги има по 400лв/кардан+ монтажа. Ще направим само единия за сега.. пък надявам се ако чупя да е карето а не раздатката.
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Не съм търсил из БГ, но ми е интересно каква е гамата от размери и за какви карета ги има тук. Ако може малко повече информация.

Коментар

Май ще трябва да се търси фланец за раздатката към Тойота каре.
            Никой тук ли не е слагал двойно каре на преден кардан на Самурай?

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
              Май ще трябва да се търси фланец за раздатката към Тойота каре.
              Никой тук ли не е слагал двойно каре на преден кардан на Самурай?
              Такова нещо готово има в САЩ и ако не се лъжа и в Италия едва ли би могло да се намери в България.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Пиша в един италиански форум. Спомена се в една от темите за двойно каре, но парите били доста. Ще проверя...
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз от преден кардан на гранд взех двойно каре и си направих заден кардан, засега кара и държи на 5.2 то, не ми се вярва на самурая да не държи. Някъде из темите се продаваше двойно каре.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

Ами да,Гробаря от Шумен!
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Някой правил ли е фланец на раздатка ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:input_flange.jpg
Прегледи:2
Размер:45.0 КБ
ID:5433166Или е по-добре да се поръча от щатите?

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                        Това от опит или от четене ?
                        От гледане на картинки и прекалено много свободно време.
                        Тъбата на рамото не е 2'' така поставен унибала се пълни с гняс и живота му се скъсява драстично.Така се поставя този елемент когато нямаш място.Няма никакво значение как е поставен като якост на изпълнение стига окачването да е проектирано както трябва.
                        И няма скъпи и ефтини защото всичките джони джойнтове са на една цена.И всички правят 30 градуса.Това със затягащата гайка не е джони джойнт и е пълен шит!
                        Няма да обяснявам защо,тук хората много обичат да откриват нещата по трудния начин.
                        Нека така да бъде тогава.
                        Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-12-12, 08:20.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                          Е чак 400 лв не са. Ето варианти.
                          Интересна оферта,искам 10 броя от модела 1350 днес ще ти звънна да се разберем и да ти дам парите.

Коментар

Извинявам се предварително за въпроса, аз си мислех да го направя на струг от втори кардан да отрежа и заваря средната част и така да получа двойно каре. Възможно ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                              Интересна оферта,искам 10 броя от модела 1350 днес ще ти звънна да се разберем и да ти дам парите.
                              Нещо не си разбрал май. Нищо не продавам и не доставям. Пазарувам единствено за себе си. Дал съм линк и в него се вижда кое колко струва, а не оферта.
                              А щом искаш 10 броя 1350 заповядай. Кажи им че аз те пращам
                              Последно редактирано от elbgt; 08-12-12, 10:00.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                                Нещо не си разбрал май. Нищо не продавам и не доставям. Пазарувам единствено за себе си. Дал съм линк и в него се вижда кое колко струва, а не оферта.
                                А щом искаш 10 броя 1350 заповядай. Кажи им че аз те пращам
                                От чие име?От името на ''дървения философ'' ли да им кажа?
                                От Чичо Томи когато съм поръчвал кардани ти още не си имал джип.
                                Като пускаш линкове това ли е цената?Това не можеш да го откраднеш през компа и после да го пуснеш на ниска цена.
                                Тоест това не е като онова.Сега разбра ли ме?
                                Ако има тук за 400лв са си направо без пари.Изработката е важна и размера на карето.
                                Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-12-12, 12:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X