От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)
Всичко е въпрос на търсене!...Аз одавна търся такива и ги взех от форума!....250лв и наистина са хубави!
Показвам и другият подарък на Витарката,който няма да ми коства пари и ще гледам до една седмица да го боядисам,да му измисля ключалка и да го сложа!
Първоначално публикуван от Близнаците
Преглед на мнение
Показвам и другият подарък на Витарката,който няма да ми коства пари и ще гледам до една седмица да го боядисам,да му измисля ключалка и да го сложа!

,но 5w40 или както ти казаах за лятото-полусинтетика 10w40,спокойно можеш да му слагаш.Най-важното е маслото да е качествено и с доказан произход(с Кастрола внимавай много..) По каталог J20A събира 5.2 литра,но хубаво изцеден,иначе и 5литра са ти достатъчни.За трансмисията маслата са същите като на другите Витари
,с изключение на тези с LSD.За количеството можеш да се ориентираш по пробките,но не забравяй:в скорости и раздатка GL-4,а за дифовете GL-5!Също така не разбрах предния диф обикновен ли ти е или с пневматичен включвател?Ако е от втория тип ,маслото трябва да бъде 75w90(полусинтетика).Ако се окаже че си с такъв,друг път ще ти обяснявам защо е такова маслото..
...понеже,ако ги нямаше "братушките",ще трябваше да учим японски...
Коментар