От: Май се Харесахме 
Не го обича
Проблемът на тая кола с харча е в това, че от време на време губи цилиндър.

Не го обича

Проблемът на тая кола с харча е в това, че от време на време губи цилиндър.

demo_1 предполагам, че ще отседнете в хотела в който аз работя така, че ако си с Витарката лесно ще се познаем 

demo_1 предполагам, че ще отседнете в хотела в който аз работя така, че ако си с Витарката лесно ще се познаем 
,прати ми телефонче на лично да ти звънна като сме там

. Досега не бях е сръчквал по никакъв повод и забелязах днес супер неадекватно поведение при подаването на газ ......... значи като настъпя педала рязко тя тръгва да набира и като го пъсна рязко тя още си набира и след 3-4 сек спира , т.е нещо като че ли задържа газта при рязко подаване . Преди подобен проблем го имах на една Ходна и смучеше въздух от едно място и го оправих обааачеееееее тук от никъде несмуче въздух и почвам да се чешам по главата умно
,пак казвам досега небях го забелязал това само и само защото не съм я настъпвал рязко но днес си играх малко в снега и хоп ново 20......Пробвах го и на бензин и на газ , на бензин задържа доста повече а на газ по-малко , все повече почвам да си мисля че има някъв проблем с това моно ........ 
. Досега не бях е сръчквал по никакъв повод и забелязах днес супер неадекватно поведение при подаването на газ ......... значи като настъпя педала рязко тя тръгва да набира и като го пъсна рязко тя още си набира и след 3-4 сек спира , т.е нещо като че ли задържа газта при рязко подаване . Преди подобен проблем го имах на една Ходна и смучеше въздух от едно място и го оправих обааачеееееее тук от никъде несмуче въздух и почвам да се чешам по главата умно
,пак казвам досега небях го забелязал това само и само защото не съм я настъпвал рязко но днес си играх малко в снега и хоп ново 20......Пробвах го и на бензин и на газ , на бензин задържа доста повече а на газ по-малко , все повече почвам да си мисля че има някъв проблем с това моно ........ 
Стигнах вчера сам до това заключение на Иван Попов . Проблема с задържането се оказа жилото за газта . Нека да се оправи малко времето и ще го сменя . Стигнах и до същото заключение че разхода изцяло ми е заради автоматика , вчера го сръчках на 1-ва и на 6000 оборота бях с 70-км /ч и си викам брех бе то нормално с толкова дълги скорости да и харчи .
.

Жилото е вързано при жилото на газта на моното , гледах го много внимателно и няма такава логика по-скоро някога е имало Круиз но знам ли ......... няма логика това да е жило което да превлючва автомата .......... то сега си е без жилото и си превлючва
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар