Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май се Харесахме :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Май се Харесахме

Оня ден, ей така, за проверка, ковнах пак стария смесител, вътрешно ф32, на входа на моното. Ужас! Под 16/100 не слиза. На празен ход смърди яко на недогоряла газ, колкото и откъдето да я свивам. Утре ще слагам друг, резултати след 2-3 дена.

П.П. Иначе, завишения ми разход преди това се оказа най-обикновено изместване на центровката на запалване. Тъпо.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Абе в София с по-голямо вътрешно Ф никъде ненамерих а ходих при най-голямия дилър на газови , ако намериш подходяща и за мен по вашия край цъкни една снимка и да пробвам с нея . След последния "майстор" приятел паленето сутрин стана тегаво : доста въртене малко тресене и след 1 минута вече по-нормална работа на мотора ..................в Петък при свободно време с Turtey-я ще търсиме решение.
      Ако не направиме нищо ще пробвам и Дядо Владо .Като говорих с Трент по тела стигнахме до това че проблема може да ми е ,че съм само с едно голямо гърне но при замерване на газ аналлизатор непоказва такива признаци двигателя или поне така ми казват .В момента нямам излишни пари иначе да съм я палнал и да я карам при майстора на Трент в Русе ....... почнах да се отчайваммм ........
      Лудак

Коментар

Абе аз намерих, ама ми поискаха 30 кинта и се отказах. Дано днес остане време да спретна една магария.

Коментар

tef4o , Trent днеска ми звънна и каза че неговата плочка е с Ф32мм и нямал проблеми !
          Ти какво направи с магарията и плочката , аз днес ще разглабям с Turtey да търсиме решения
          Лудак

Коментар

Нищо, болен съм и скатавам
            А Трент-а каза ли какъв му е изпарителя, щото те нещата са си свързани.

Коментар

Lovato, a f=31mm, не 32

Коментар

БРЦ е !

п.с Небеше ли БРЦ ? или схемата беше по БРЦ ?
                Последно редактирано от Людмил Кюковски; 06-11-10, 10:06. Причина: недочетох :)
                Лудак

Коментар

Абе на Трент му е различно Моното
                  Я ми пратете Руското ръководство че някъде съм го загубил че ще трябва днеска
                  Лудак

Коментар

Аз съм с карбуратор, хихи По каталога на BRC излиза максимум 33мм

Коментар

• От: Май се Харесахме

Aко на Turtey му се обяснява какво прави днес ще е добре
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        Aко на Turtey му се обяснява какво прави днес ще е добре
                        А то едно да беше
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Как е сега положението, свалихте ли разхода на газ?
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Утре ще разбереме
                            Принципно се оказа че кабелите са ми боклук вакумите бяха объркани , смучеше въздух от няколко места и филтъра не бил сив на цвят както аз си мислех а бил бял и него трябва да сменя и нещата ще си дойдат намясто .
                            Понеже нямах грам лев в джоба филтъра не съм го сменил ,пробих го на 20-на места с отверката да изкара до Вторник .Аванса на делкото неуспяхме да го нацелиме и на 1-вия баир почна да умира но преди малко го нагласих и положението се оправи . Утре ще покарам и ще пиша какъв е резултата.
                            Лудак

Коментар

Свещите бяха сбъркани също, едната завита на криво, няколко маркуча нацепени и още кво ли не )))
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ей , дано да сме го оправили че незнам вече
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X