Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май се Харесахме :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Май се Харесахме

Не го обича
    Проблемът на тая кола с харча е в това, че от време на време губи цилиндър.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ахъммммммм ,нещо моторетката дава фира ........ е майстора каза и че мож да се препилне и газовата плочка с някой и друг милиметър но принципно един вид се застраховали и затова слагали 35 мм-вата .
      Сега дилемата е двигател втора употреба или ремонт на този.........оказва се ,че компресията не е важна в такива случаи .Теча на антифриз днеска го разбрах от къде е а именно от водната помпа тече от към ангренажа и то само когато колата а пълна с антифриз с вода нетече ! Както и да е тва е дребна авария . Давайте идеи да го ремонтирам ли или да търся читаш втора ръка , тук в темите за продажби имаше една Пернишка кошница и евентуално ако е здрасв двигателя от него .Макар , че както казва тате и т.н : Двигател втора употреба си имаш закакво ти е още един .....
      Предполагам че ако блока е читав ще го правя , ако не здраве да е .............
      Тва да имаш Витара трябва да си психично нестабилен човек
      Лудак

Коментар

Ммм... ако слушкаш, може да те уредя с една водна помпа. Не е нова, но със сигурност е по-читава от твоята
        Сваляна е от 16V, надявам се да няма разлика.

За останалото - балиго дет' сЪ вика, няма как да отгатна от тук.
        Абе, как е с харча на масло тая Витара?

П.П. Има шансове във понеделник или вторник да се мотна за малко по Софийско, но още не е ясно кога точно и за колко.
        Ако остане време, да взема да ти звънна ли? Не знам за Витарника, ама поне да се запознаем
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Вторник , заминавам за Долна Баня да го е.а ,обещах да няколко студентки да и правя компаня за 8 Декември .На 6-ти съм си тук де , така че звънни !!! Нехарчи масло , а толкова наистина се радвах ,че масло нехарчи , даже не припушва и студена като е ..........
          Лудак

Коментар

Да ти нося ли помпата?
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Нея носи , ако е за смяна ще взема направо нова !
              Лудак

Коментар

Хоп - един колега ще ми дойде на гости в Долна баня demo_1 предполагам, че ще отседнете в хотела в който аз работя така, че ако си с Витарката лесно ще се познаем
                извинявам се за спама, но ми стана хубаво като разбрах, че може би ще имам шанса да се запозная с още един колега.

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
                  Хоп - един колега ще ми дойде на гости в Долна баня demo_1 предполагам, че ще отседнете в хотела в който аз работя така, че ако си с Витарката лесно ще се познаем
                  извинявам се за спама, но ми стана хубаво като разбрах, че може би ще имам шанса да се запозная с още един колега.
                  Нямам идея кой е хотела ,прати ми телефонче на лично да ти звънна като сме там
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
                    Сега видях ,че нямаш лични . Аз ще съм в хотел Никол , незнам дали е твоя хотел де но телефона ми е в подписа и мож да звъннеш !
                    Лудак

Коментар

Малко новости отново по моята кошница . Досега не бях е сръчквал по никакъв повод и забелязах днес супер неадекватно поведение при подаването на газ ......... значи като настъпя педала рязко тя тръгва да набира и като го пъсна рязко тя още си набира и след 3-4 сек спира , т.е нещо като че ли задържа газта при рязко подаване . Преди подобен проблем го имах на една Ходна и смучеше въздух от едно място и го оправих обааачеееееее тук от никъде несмуче въздух и почвам да се чешам по главата умно ,пак казвам досега небях го забелязал това само и само защото не съм я настъпвал рязко но днес си играх малко в снега и хоп ново 20......Пробвах го и на бензин и на газ , на бензин задържа доста повече а на газ по-малко , все повече почвам да си мисля че има някъв проблем с това моно ........
                      Купих си една ръчна машинка с приставки топ шмиргел и утре ще разглобя да изпиля газовата плочна от 35 мм на 38 мм и да се оправи разхода . Какво толкова може да му е на това тъпо моно че така да задържа .......... по мойта логика задържа дросела по като го гледах имаше свободен ход.......
                      Искам да се извиня на Trent за това когато дойде в София че неможахме да се чуеме , просто си удавих телефона и след подсушаването нищо не се чуваше...........
                      Лудак

Коментар

другият път, а относно моното има доста неща, които могат да му се счупят, я го разглоби, почисти и пак пробвай, хем ще разбереш как става

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Малко новости отново по моята кошница . Досега не бях е сръчквал по никакъв повод и забелязах днес супер неадекватно поведение при подаването на газ ......... значи като настъпя педала рязко тя тръгва да набира и като го пъсна рязко тя още си набира и след 3-4 сек спира , т.е нещо като че ли задържа газта при рязко подаване . Преди подобен проблем го имах на една Ходна и смучеше въздух от едно място и го оправих обааачеееееее тук от никъде несмуче въздух и почвам да се чешам по главата умно ,пак казвам досега небях го забелязал това само и само защото не съм я настъпвал рязко но днес си играх малко в снега и хоп ново 20......Пробвах го и на бензин и на газ , на бензин задържа доста повече а на газ по-малко , все повече почвам да си мисля че има някъв проблем с това моно ........
                          Купих си една ръчна машинка с приставки топ шмиргел и утре ще разглобя да изпиля газовата плочна от 35 мм на 38 мм и да се оправи разхода . Какво толкова може да му е на това тъпо моно че така да задържа .......... по мойта логика задържа дросела по като го гледах имаше свободен ход.......
                          Искам да се извиня на Trent за това когато дойде в София че неможахме да се чуеме , просто си удавих телефона и след подсушаването нищо не се чуваше...........
                          Причината поради която, ти задържа клапата и ти заяжда газта е механична и не е необходимо да се вкарваш във поредния филм и да разглобяваш всичко. Имаш закъсано или заяждащо жило и то най-вероятно е на кикдауна - ако го имаш и не е претърпяло някоя предишна интервинция. Пробвай като го откачиш, ако липсва откачи жилото на газта и проба на ръка.

За газовата уредба и разхода на газ вече имаш мини сериал. Този мотор 1,6 8V окомплектован с три-степенен автоматик и купе, което има челно съпротивление като на Икарус и с по-големи гуми от оригиналния заводски размер не може да ти даде разход под 15 газ и то зимата и в градски условия. След толкова смени на плочки,изпарители и настройки избери тази при която двигатела ти е работил най-добре. Разхода може да го свалиш малко като си смениш дифовете с такива от ръчка, а така ще си увеличиш и динамиката!
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

АААААА такаааа , тъкмо щях да пиша същото Стигнах вчера сам до това заключение на Иван Попов . Проблема с задържането се оказа жилото за газта . Нека да се оправи малко времето и ще го сменя . Стигнах и до същото заключение че разхода изцяло ми е заради автоматика , вчера го сръчках на 1-ва и на 6000 оборота бях с 70-км /ч и си викам брех бе то нормално с толкова дълги скорости да и харчи .
                            Газова ще я препипам отново защото тъпата 35 мм плочка мисля че е малка и ограничава притока на въздух .
                            Ще следва и смяна да дифове но за там ми се въртят некви други идейки и ще трябват едно 1500 лв .

Имам един въпрос към Иван Попов ! На моят кошник имам едно жило между моното и автоматика , то за какво е ? Аз мисля че е било няко за Круиз контрол ама знам ли , някой е правил някаква неща и жилото е разкачено . Същото разкачено жило като го дръпна сменя скоростите на автоматика ..........
                            Лудак

Коментар

Това жило е свързано обратно с жилото за газта и така автоматика знае кога да превключи
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                                Това жило е свързано обратно с жилото за газта и така автоматика знае кога да превключи
                                По скоро не Жилото е вързано при жилото на газта на моното , гледах го много внимателно и няма такава логика по-скоро някога е имало Круиз но знам ли ......... няма логика това да е жило което да превлючва автомата .......... то сега си е без жилото и си превлючва
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X