Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Мисля,че е прав Антон-има голямо значение как се кара машината и в какви условия.Щом е често по състезания няма начин да не възникват проблеми.
    На състезание ли замина раздатката ? И ние не ги караме по магистрала
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Миро кара с гуми 34/10.5/15 вече над две години и няма проблем със самурайската раздатката.... аз също не съм имал проблем.
      Какво се троши ...дайте снимки ?
      Аз карам с 31-ци и не ми идържа, втория го монтирах на друга раздатка, качих му 32-ки и пак я строших. Първият го прави Миро в София, вторият го правиха в Нова Загора. Интересно че троши само правените тук зъбчатки, оригиналните не. Не знам при другите как е, при мен и на двете тунинговани раздатки имаше едно виене особенно на бавните.
      Утре ще кача снимки.
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
        Аз карам с 31-ци и не ми идържа, втория го монтирах на друга раздатка, качих му 32-ки и пак я строших. Първият го прави Миро в София, вторият го правиха в Нова Загора. Интересно че троши само правените тук зъбчатки, оригиналните не. Не знам при другите как е, при мен и на двете тунинговани раздатки имаше едно виене особенно на бавните.
        Утре ще кача снимки.
        Боян изкара две "Ладоги" с правена бавна раздатка без проблем с Витаров мотор и гуми 35-ци....

Както казват Близнаците "В България всичкия матерял е говнолин" и е прав ,но щатския вариант е едни други пари..

Коментар

Ето го и обещаното от мен фото:

Има и още едно зъбно колело но него открих, на първата снимка се вижда как горещо набитото колело е превъртяло и заварките са скъсани.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Най вероятно е превъртяло след като е захапало строшените зъби , но има и изронени зъби и на оригиналния блок

Коментар

Извинявам се и Ви съчувствам за последиците , но темата е за Витарова раздатка . Има и тема за Самурайска такава. Оплаквайте ги там. Аз знам и за други подобни проблеми , но не ги коментирам... Мога да коментирам това което направи Славин и го качихме на моята Витара. Тя се кара само на състезания с много газ и с гуми 12.00/16 тракторка на Вида. До момента след пет състезания равносметката е : Още на първото за два дни скъсани четири задни полуоски и до момента още толкова, сменени три задни моста и основен ремонт на двигател. Сменени много амове и щанги и масла навсякъде след "давене" и никакъв проблем с раздатката !!! При тунинга и няма никакви топли сглобки и заварки и никакъв шум. Даже се замислям за по-големи гуми , че тези ги върти много лесно вече .
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Чакаме бавната раздатка с нетърпение А Ванка да не изкупиш всички задни полуоски за витара в БГ
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                  Чакаме бавната раздатка с нетърпение А Ванка да не изкупиш всички задни полуоски за витара в БГ
                  +1
                  Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                  Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Това от горните снимки не е правилният начин да направиш този детайл, резултата е на лице.
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от kimi77 Преглед на мнение
                      Я ме запишете и мен.
                      С два комплекта ако е възможно

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                        Ето го и обещаното от мен фото:

Има и още едно зъбно колело но него открих, на първата снимка се вижда как горещо набитото колело е превъртяло и заварките са скъсани.
                        Да разбирам ли,че заварките са правени след циментация(която на снимките не виждам) и термообработка?
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Днес звънях в завода и ми казаха, че инструмента за челното назъбване е готов, но имали да доизкарат една серия за някакъв немски клиент и ще сложат нашите колела. Най-късно другата седмица сме готови.
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Как ще стане с плащането и получаването на зъбаците?
                            Предполагам по куриер няма да е проблем.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Как ще стане с плащането и получаването на зъбаците?
                              Предполагам по куриер няма да е проблем.
                              Мисля по куриер с наложен платеж
                              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

ОК, като са готови-свиркай за адрес.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X