Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
    Точно това ме интересува Павка - благодаря предварително!

Измерих го и ми показва точно 48 см.от средата на оста до ПВЦ лайсната на калника.

Коментар

Днес сменях датчик за налягане на маслото.
      Втори за почти година - пробит и омазан до ушите.
      Направо си стана консуматив заедно с маслото и филтрите
      Уж от оригинални по-оригинални, но това е положението. Ментета...

Коментар

След като почти година след като я повдигнах си закупих чисто нови гуми - 255/70/15 Silverstone AT .На 255/75/15 имаше само един вид шосейна гума, и няколко дето са си за кал. И за това трябваше да се приеме този размер, като и цената не беше никак лоша - 167лв за брой - ДОТ 2616 от популярен сайт за гуми (не знам дали да дам линк, за да не се сметне като реклама,но много коректи хората/ . Та резултата е следния - стария размер ми беше 235/75/15 като височината до калника със старите гуми беше 85см от пред и 86 от зад, а задния диф на 19см. След качването на новата гума от пред стана 87см ,а от зад 88см (дифа не съм го мерил) . Новата гума тежи 16.9кг, а стара приблизително 11.5 кг( не си спомням точно) . В общи линии стана лееко по тромава,но и по-стъбилна в завои. Благодаря на Vlado_Ts за съпорта по избора на гума Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber image2.jpg
Прегледи:1
Размер:128.3 КБ
ID:5732293Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber imageq1.jpg
Размер:101.6 КБ
ID:5732294Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber image.jpg
Размер:93.4 КБ
ID:5732292
        C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

ами аз днес си я...купих
          Опел Фронтера Б КБ

Коментар

Първоначално публикуван от sid6624 Преглед на мнение
            ами аз днес си я...купих
            E а честито ! В крайна сметка - с какъв мотор избра ?
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Честито и на двамата!

И аз ги гледам тези гуми. Пусни ми на лично съобщение сайта от където ги купи. За колко време идват, колко струва доставката? Как се държат гумите, поне на първо време? Имаше ли проблеми с балансирането? Предполагам, че нямат символ за зимна гума (снежинка и планина).
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Аз пък смених задно каре на кардана! Струваше 20 лв(на кутията продавача беше написал Транзит), а оригиналното... Незнам колко ще изкара, но с цената за оригинално ще го сменя поне 10 пъти.
                Това не е правилната тема, но при завой(И на прав участък също ако дам много газ) имам силна вибрация, която се усеща под краката на пътника до шофьора, в сервиз ми казаха, че е амортисьор?! Възможно ли е, че на мен ми се струва странно, но колко ли разбирам аз..

Коментар

Каретата на карданите струват между 22 и 28 лв - китайски и издържат 2-3 години. Може и повече, ако не караш като мен.
                  Вибрация при подаване на газ заради амортисьор - това са абсолютни глупости.

Между другото: Амортисьорът може да се разкачи и да се провери дали работи.
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнение
                    имам силна вибрация...
                    Тампон на двигател.
                    Провери състоянието на ламарината около тампона (този в краката на пътника) който свързва купето с рамата.
                    При мен чак се е откъснал
                    Последно редактирано от Niki 76; 27-10-16, 14:39.
                    Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      E а честито ! В крайна сметка - с какъв мотор избра ?
                      Благодаря,бензин2,2;136к.с.
                      Опел Фронтера Б КБ

Коментар

Първоначално публикуван от emilganev Преглед на мнение
                        След като почти година след като я повдигнах си закупих чисто нови гуми - 255/70/15 Silverstone AT .На 255/75/15 имаше само един вид шосейна гума, и няколко дето са си за кал. И за това трябваше да се приеме този размер, като и цената не беше никак лоша - 167лв за брой - ДОТ 2616 от популярен сайт за гуми (не знам дали да дам линк, за да не се сметне като реклама,но много коректи хората/ . Та резултата е следния - стария размер ми беше 235/75/15 като височината до калника със старите гуми беше 85см от пред и 86 от зад, а задния диф на 19см. След качването на новата гума от пред стана 87см ,а от зад 88см (дифа не съм го мерил) . Новата гума тежи 16.9кг, а стара приблизително 11.5 кг( не си спомням точно) . В общи линии стана лееко по тромава,но и по-стъбилна в завои. Благодаря на Vlado_Ts за съпорта по избора на гума [ATTACH=CONFIG]888304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]888305[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]888303[/ATTACH]
                        Здрасти колега,
                        би ли изпратил на лично линк на сайта от който си закупил гумите.
                        Предварително благодаря!
                        ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                        Grand Cherokee 2.7
                        GSM 0888148630

Коментар

Това е сайта, а вчера приятел закупи същите от там на по- малък размер. Много са коректи бггуми.ком
                          Последно редактирано от fanatic; 28-10-16, 15:50. Причина: премахване на линк
                          C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

...не знам дали да дам линк, за да не се сметне като реклама...
                            Управата не да се пускат директни линкове към търговски сайтове. Не помня точно защо ... тия директните линкове генерираха по-висок рейтинг за сайта някъде си. Но не е забранено да напишеш "бггуми.ком", което не е линк,но е достатъчно да се сетиш за сайта.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Това е сайта, а вчера приятел закупи същите от там на по- малък размер. Много са коректи бггуми.ком
                              Привет колега,в гуми7 цените са по-добри.
                              Опел Фронтера Б КБ

Коментар

И аз рекох днес да завъртя "Дуелерките"за по-сухо време с АТ тата за зимата и да направя профилактика на спирачни апарати и барабани ,та се натресох на почти скъсан горен водач на преден апарат и добре ,че му допомогнах да се доскъса.Не че спирачките не виждат зор,а и преди 7-8 месеца сменявах всички накладки,нямаше проблем.Добре че колегата Jorotk от форума е изнамерил един апарат и скоро ще го транспортира с Еконт насам,за което съм му безкрайно благодарен!Аз си продължих с профилактиките и ето едно приспособление за задните барабани.Много лесно и елементарно за изпълнение и работа,приложимо почти навсякъде,демек полево!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM02877.jpg
Размер:209.4 КБ
ID:5732652Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM02876.jpg
Размер:191.0 КБ
ID:5732653Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM01166.jpg
Прегледи:2
Размер:217.3 КБ
ID:5732654
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X