Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Ами много просто: Къса се предимно (да не кажа "само") левият - "логично" е да е по-скъп.
    Те продавали леви и десни с еднакъв успех
    Сега, като гледам виждам, че съм метнал поста си в погрешен раздел... нищо поне ще има информативен ефект
    @moci111 за тампоните на мотора иде реч.
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

В карса са 45лева Тези от Олимпията ми продадоха десен за ляв и ми казаха да си го преправя малко да го резна с флекса така и направих но го взех от карса за 45 лева а техния за 148 лева им го върнах. Така купих от тях тампони за предните амортесьори същите намерих за лада за смешни пари Последното ми откритие е за бензиновата помпа на Фронтера А 2.2 бензин едно към едно от БМВ Е36 за скромната сума от 65лева Дано съм бил полезен за някой колеги.

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
        В карса са 45лева Тези от Олимпията ми продадоха десен за ляв и ми казаха да си го преправя малко да го резна с флекса така и направих но го взех от карса за 45 лева а техния за 148 лева им го върнах. Така купих от тях тампони за предните амортесьори същите намерих за лада за смешни пари Последното ми откритие е за бензиновата помпа на Фронтера А 2.2 бензин едно към едно от БМВ Е36 за скромната сума от 65лева Дано съм бил полезен за някой колеги.
        Да де ама въпроса е дали са същите? Защото и тези от Димитров излизат по-евтино, но май се оказват боклуци. А иначе за бензиновата помпа варианти има много. За 60лв. обаче едва ли си купил нещо по-различно от китайско Не казвам, че са лоши и аз съм с китайска помпа и повече от две години работи безпроблемно.
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

То има ли нещо да не е менте термостат като купих от опел та рекламация смениха го дадоха ми нов и пак същия боклук за 80 лева. Тампоните са на 25 хиляди вече нямат проблем.

Коментар

Мда по принцип я продават за 90 лева. Не си мисли че Олимпията не превъртат стока от Интеркарс или от други фирми.

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
              Около 15, 20лв. струва казанче за Корса. Мисля, че дизеловият вариант беше най-близък до нашите разширителни съдове. Трябва само да му се преправи окачването и си готов!
              коя корса точно

Коментар

Отиди на сайта на Мегапартс, избери "Опел" & "Казанчета за антифриз" и виж кое най-много прилича на твоето.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                  Отиди на сайта на Мегапартс, избери "Опел" & "Казанчета за антифриз" и виж кое най-много прилича на твоето.
                  Точно щях да напиша същото! Да не говорим, че има онлайн магазини с много богати каталози.
                  Търсил съм заместител на моето и ми е попадало онова, което описах, но тъй като така и не съм ги сменил още не се е налагало да пазарувам, нито да го помня, защото се намира лесно.
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

поръчах го днес трябва да дойде опел корса дизел и да видим как ще стане захващането и мисля ,че ще е по-голям проблем долната тръба защото на корсата е вертикална а на фронтерата е хоризонтална

Коментар

Взима се за Опел Тигра.Каталожният номер 1214700700.
                      Пробвана е и става. И в момента карам с такова.
                      Захващането става с болт и гайка от едната страна а от другата с свинска опашка.
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                        Взима се за Опел Тигра.Каталожният номер 1214700700.
                        Пробвана е и става. И в момента карам с такова.
                        Захващането става с болт и гайка от едната страна а от другата с свинска опашка.
                        Така де... със същият каталожен номер излиза и същия съд, който си е купил колегата Дето се вика - еднакви са
                        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                          Така де... със същият каталожен номер излиза и същия съд, който си е купил колегата Дето се вика - еднакви са
                          Тъй де .....ама аз никъде не видях каталожният номер!!!Пуснах го за да се знае занапред за колеги който им потрябва!Отделно както казах и преди това аз съм го взел за Опел Тигра а не за Опел Корса така че не знам двете еднакви ли са дето се вика😉
                          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                          LZ1NES

Коментар

Онзи ден за втори път се подлъгах да сипя бензин от Марешки в Сливен, преди два месеца сипах за първи път половин резервоар и като покарах няколко километра ми се случи за първи път да претриса двигателя на няколко пъти при празен ход при изчакване на светофар, веднага сипах бензин от друга известна верига бензиностанция и проблема изчезна. Вчера се подлъгах пак да заредя половин резервоар от Марешки в Сливен, при което като покарах няколко километра на магистралата, за първи път ми светна чека откак съм купил колата, ходих до сервиза за да ми прочетат грешката, оказа се че грешката е замърсен дебитомер или лошо гориво, изчистиха грешката от там на ОМВ и сипах 40 литра от 100 октановия бензин. Покарах известно време и проблема изчезна както и чека не е светнал повече, та повече бензин от Марешки няма да сипвам, така че имайте едно на ум че горивата им макар и евтини май има защо да е евтино, да не говорим че приемат и само плащания в брой и не мога да платя с карта......
                            Последно редактирано от Еделвайс; 15-09-17, 19:20. Причина: Пояснение

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                              Онзи ден за втори път се подлъгах да сипя бензин от Марешки в Сливен, преди два месеца сипах за първи път половин резервоар и като покарах няколко километра ми се случи за първи път да претриса двигателя на няколко пъти при празен ход при изчакване на светофар, веднага сипах бензин от друга известна верига бензиностанция и проблема изчезна. Вчера се подлъгах пак да заредя половин резервоар от Марешки в Сливен, при което като покарах няколко километра на магистралата, за първи път ми светна чека откак съм купил колата, ходих до сервиза за да ми прочетат грешката, оказа се че грешката е замърсен дебитомер или лошо гориво, изчистиха грешката от там на ОМВ и сипах 40 литра от 100 октановия бензин. Покарах известно време и проблема изчезна както и чека не е светнал повече, та повече бензин от Марешки няма да сипвам, така че имайте едно на ум че горивата им макар и евтини май има защо да е евтино, да не говорим че приемат и само плащания в брой и не мога да платя с карта......
                              И в аптеките му не може да се плаща с карта
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                                Павка, и в другата тема те питах - каква е връзката м/у дебитомера и бензина?!? И също така няма такава грешка, която е, или дебитомер, или лошо гориво! Другият път си запиши кодовете на грешките!
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X