Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Айде дойде ред и моята убавица да се похвали- ръчни хъбове Aisin Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2328.jpg
Прегледи:3
Размер:188.9 КБ
ID:5506095 и фланци 38мм Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG2329.jpg
Прегледи:2
Размер:219.4 КБ
ID:5506096

Коментар

Е това вече е сериозна работа ! Честито !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Благодаря! От малка си я отглеждам и е...ква беше Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3271178.jpg
Прегледи:1
Размер:219.4 КБ
ID:5506179 - каква стана

Коментар

Помисли за някаква защита за полюлея отгоре,щото първия клон ще го потроши.Сега ти остава да закичиш и едно 50 килограмово железо отпред....
          Последно редактирано от gimax; 30-07-13, 08:18.

Коментар

Този тип халогени изобщо не е за там,ама така взех багажника.Като ги почупя ще взема от правоъгълните-те ще са защитени от горната рамка на багажника! А жИлязото го обмислям..

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Първият ми опит беше точно с двойно лепяща лепенка. Онези дето са за под мокет. Страшно лепкаво нещо. Ама не държи. Разлепиха се за дни. След това почистих и пробвах със силикон - издържа около година.
              Сега ми е трети опит - с въпросното лепило. Реших, че щом лепенки за вътрешни гуми лепи, ще се справи с това гумено уплътнение. Времето ще покаже.
              Времето показа! Разлепването на лепилото започна! Не става за тая работа - жалко.
              Следва тест с обущарско лепило - дано да е по-добре.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Колега, има едни двойнозалепващо монтажни ленти. Лепят много здраво, а и мисля, че съм срещал специално предназначени за външна употреба. Мисля, че бяха марка TESA.

п.п. нещо такова: http://www.tesa.com/consumer/powerbo...outdoor,c.html
                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Времето показа! Разлепването на лепилото започна! Не става за тая работа - жалко.
                  Привет Алекс, писал съм ти по-назад в поста си, че последно съм лепил с обущарско лепило но и с него се разлепиха по малко от жегите, и аз като колегата dushiDO те съветвам също за - двойно-лепяща лепенка Tesa-черна на цвят и пише специално за външни условия, че има и други подобни!, обърни внимание на етикетите им, издържаща на всякакви атмосферни условия 1.5 метра, лепи много здраво, не се влияе от външни температурни разлики, е и дебела около милиметър и е доста еластична. Но 11-13 лева парчето....
                  Последно редактирано от Еделвайс; 13-08-13, 22:04. Причина: Пояснение

Коментар

Каквото и да лепиш по колата, използвай подходящ силикон или Момент Тотал. С обущарски и разни производни на Хелметекс само си губиш времето.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Изглежда отново е сезона на "духналите гарнитури"
                      no signature no problems

Коментар

За 3-ти пореден път ми пропада седалката от последната ни разходка из родопите, скъсва се една гумено-мрежеща основа задържаща дунапрена под седалката, няколко пъти съм го свалял и съм го лепил и шил, но една 20 годишна гума няма как да е еластична и да не ми се къса и цепи постоянно, и реших генерално да го направя както трябва и да е по-добре от фабрично нова седалка, така и стана, ето и снимки, за тези които имат същия проблем да го направите както трябва

Тук виждате къде се е скъсал.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:247.8 КБ
ID:5514134

Вижте колко пъти съм го лепил с кожа, с плат и шевове и пак се къса гумата на други места.

Име:2.jpg
Размер:256.6 КБ
ID:5514135

От един стар диван с разтегаем механизъм свалих няколко яки пружини.

Име:3.jpg
Размер:227.5 КБ
ID:5514136

Сложих обратно скъсания плат и сложих пружините, едвам ги разпънах.

Име:4.jpg
Размер:199.9 КБ
ID:5514137

Захващането на места използвах кукичките които захващаха самата гума-мрежа.

Име:5.jpg
Размер:152.3 КБ
ID:5514138

Име:6.jpg
Размер:203.3 КБ
ID:5514139

Видимо стана добре, но като я пробвах ми се видя малко мека и леко потънал че съм 100 кила, та реших да сложа всичките пружини от снимката.

Име:7.jpg
Размер:201.5 КБ
ID:5514140

Стана супер и намерих в мазето една дунапренена подложка за столове и реших да я сложа под пружините.

Име:8.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:5514141

Име:9.jpg
Размер:228.0 КБ
ID:5514142

Стана супер, седалката се повдигна, и в същотото време стана много удобна, еластична и мека

Коментар

Не е зле положението със седалката, но имай предвид, че след време пружините ще разкъсат плата и дунапрена на тази възглавничка.
                          ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                            Не е зле положението със седалката, но имай предвид, че след време пружините ще разкъсат плата и дунапрена на тази възглавничка.
                            Според мен няма да се протрият така лесно, все пак самите пружини са били от разтегаем диван, и години наред сме лягали на него, и дунапреновия дюшек изобщо не се е протрил никъде от същите пружини, а и допълнителната дунапренова подложка която съм сложил е с един вид хлъзгав и здрав плат, времето ще покаже, но мисля че ще е ок

Коментар

Просто идея, не може ли това зебло - фабричното - да се смени с брезент. Да се разкрои по старото и да се ушие. Мисля, че би могло да стене. Иначе браво за направата, изглежда здраво и май е удобно за седене - мекичко е?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                                Просто идея, не може ли това зебло - фабричното - да се смени с брезент. Да се разкрои по старото и да се ушие. Мисля, че би могло да стене. Иначе браво за направата, изглежда здраво и май е удобно за седене - мекичко е?
                                Не виждам причина да не стане по твоя начин, а и ще е по-достъпен за повечето колеги с такъв проблем, но понеже имаме диван за изхвърляне и взех от него пружините, а и не всеки ще има откъде да вземе въпросните пружини... да ти кажа най-ми хареса как седалката се повдигна, виждам от по-високо, и в същото време стана много удобна и приятно мека, все едно съм седнал в скута на две девойки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X