Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Привет колеги, реших да Ви споделя един голям празничен повод, човек и добре да живее, накрая се жени , сутринта се занимавах с украсата по фронти, реших аз самия да шофирам и до часове ще взимам булката и купона да почва

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12333.jpg
Прегледи:1
Размер:160.1 КБ
ID:5604236

Коментар

Честито!
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Честито Павка!Много години щастие Ви желая!
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

Честито Павка ! Много приятни мигове с двете ти любими .
          Напред и нагоре
          Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
          0886769809-Юлиян
          kiko00@abv.bg

Коментар

Аз да ви се оплача какъв го ям цяла седмица. Имах неприятно тресене във волана на точно 120 км/ч. И се почна една драма....
            Смених шарнир един лагер, нищо. В един известен форумен сервиз 3-ма именити майстори отсекоха гумите са неравномерно износени! Убедиха ме с пипане и гледане отблизо сложих едни стари галоши за проба, пак на 120 същатата работа. След това полудях и поръчах нови гуми. Слагам ги и о чудо никаква промяна над 120 не може да се кара, цялата кола тресе волана се опитва да ми откъсне ръцете. Хайде пак в изевстния форумен сервиз, гледане чудене 20 минути на естакадата с щанга в ръка, всичко е бетон не мърда, никъде няма луфтове. Появи се собственика и отсече, ми пак е от гумите и аз ей така: Как бе, не е възможно да сменя 12 броя гуми в рамките на 3 дена и все на 120 да тресе, и той "ми как възможно е това е марка General". Хайде в Диана-ата с луд скандал че са ми продали криви гуми. след 3 часа сваляне качване въртене напасване на 8 атмосфеври и гледане от 3-ма експерти ми сложиха чисто нови други гуми, и отново тест с техния експерт. Пак тресе, написаха ми официално становище, че отклонението от някакви милиметри е в реда на нещата на всякаква марка гуми. Тръгнах си бесен с 1400 лв. назад и с останал проблем. Познайте кой за около 3 минути ми отстрани проблема? Лозан. Евала на тоя пич. Това което 8 души за 1 седмица не можаха да видят той го оправи за норматив. Предния болт на горен носач се навиваше/развиваше на ръка. След яко стягане всичко е 6 само дето си смених хубавите гуми
            no signature no problems

Коментар

Еееееее не е така,и л200 е доволно от част от гумите които сте въртяли.....смисъл знаеш ли как му лепнаха

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                Еееееее не е така,и л200 е доволно от част от гумите които сте въртяли.....смисъл знаеш ли как му лепнаха
                май само ти намаза от цялата тъпотия около гумите ;( за което се радвам де, поне един да е доволен.
                Радвам се че ти харесват. И така и така се заговорихме едната която има лепенка изобщо не беше за лепене ама тоя малоумник в сервиза докато му кажа да сложи щифт на дупката от пирон той сложил цяла лепенка, но както и да е. Карай си ги със здраве и на сняг си имай едно наум, още като нови не спираха особено добре, иначе си копаят здраво.
                no signature no problems

Коментар

по-добре,че е лепенка фитилите не са най-полезното за гуми в който има живот.........

Коментар

Хайде и аз да се похваля че станах от лебедкаджиите!Благодарско на Юли(Kiko00) за помоща при получаването на лебедката!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00465.jpg
Размер:142.5 КБ
ID:5604492Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00466.jpg
Прегледи:2
Размер:136.5 КБ
ID:5604491Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00467.jpg
Размер:166.9 КБ
ID:5604490Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00468.jpg
Размер:167.8 КБ
ID:5604489
                    Така се започна с прекрояване на предницата за поставянето на 13000lb. китайка.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00474.jpg
Размер:119.1 КБ
ID:5604483Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00475.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5604493Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00469.jpg
Размер:146.0 КБ
ID:5604488Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00470.jpg
Размер:143.1 КБ
ID:5604487Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00471.jpg
Размер:164.1 КБ
ID:5604486Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00472.jpg
Размер:155.8 КБ
ID:5604485Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00473.jpg
Размер:151.6 КБ
ID:5604484Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00476.jpg
Размер:171.1 КБ
ID:5604494

А това е кайния резултат!
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

Бравооо! Сега трябва да направим молебен за дъжд в планината да има кал . За проба ,че аз днес търсих търсих кал ,ама само пепел.
                      Напред и нагоре
                      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                      0886769809-Юлиян
                      kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                        Бравооо! Сега трябва да направим молебен за дъжд в планината да има кал . За проба ,че аз днес търсих търсих кал ,ама само пепел.
                        Трябва да си го вдигна още малко че почна да ми опират гумите при завой!
                        LZ1NES

Коментар

Браво много добре се е получило. Със здраве да се ползва.

Коментар

Както вика Пеко ще бие човки.... нямаше ли как да го монтираш по-високо...
                            Имай си едно наум.
                            LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                              Както вика Пеко ще бие човки.... нямаше ли как да го монтираш по-високо...
                              Имай си едно наум.
                              Огледах но това ми се стори наи безболезнения начин за слагане!Нагоре трябва много зайграване с радиатори на климатика и водния защото са много напред заедно с перките!
                              Знам че можеше да се изнесе напред и нагоре но ........ не ми харесва да ми е изнесена много предницата!А пак и не е много ниско ако тя се подпре значи че предпазната ламарина я отнасям през половината!Отделен е въпроса че беше слагана след много нерви по магазините за плочи и железарий!(Дядо Владо знае за какво иде реч!Човека го бях превърнал на телефонист!Принципно мислех с него да я слагаме но след лека обиколка за подходяща плоча и след ненамирането на такава отидох до складовете за метали където беше едно разкарване напред назад с думите: "имаме нещо подходящо о нямаго вече но можен да предложим друго. О! и от него нямаме!) Та след 45 мин ракарване от касата до склада и обратно си палнах джипката и минах по приятели за инструменти и заварачна техника и си отидах пред печатницата и си я направих сам.А колкото толкова!Поне несъм давал пари на разни какички който ги мързи да се обаждат по тел до склада а трябва клиента да се разхожда!Нито на магазините където ти казват имаме плочи но видиш ли варвят с лебедките!Или неможе да я дадем защото ако някой поиска лебедка няма да имаме с какво да я предложим!И сега като се сетя пак почвам да подскачам от нерви!

Иначе благодаря за съвета!Имам си едно на ум но и без това за сега няма да я вкарвам в "бой" защото преди да я поставя гумите ми леко закачаха при завой ...а сега от тежината явно почнаха и при рязко спиране да закачат така че ще трябва и допълнителните 5см лифт да получи като подарък така че за сега си е добре!А като влезе в гората и има някакви забележки ще си ги правя на прима виста!

Позрави!
                              LZ1NES

Коментар

Много ми харесва друг твой аксесоар,багажника на тавана.Това сам ли го сглобява/приспособява и ако да снимай моля те захващането ?
                                РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X