Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво направи днес по Фронтерата?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Кой какво направи днес по Фронтерата?
Аз да ви се оплача какъв го ям цяла седмица. Имах неприятно тресене във волана на точно 120 км/ч. И се почна една драма....
Смених шарнир един лагер, нищо. В един известен форумен сервиз 3-ма именити майстори отсекоха гумите са неравномерно износени! Убедиха ме с пипане и гледане отблизосложих едни стари галоши за проба, пак на 120 същатата работа. След това полудях и поръчах нови гуми. Слагам ги и о чудо никаква промяна над 120 не може да се кара, цялата кола тресе волана се опитва да ми откъсне ръцете. Хайде пак в изевстния форумен сервиз, гледане чудене 20 минути на естакадата с щанга в ръка, всичко е бетон не мърда, никъде няма луфтове. Появи се собственика и отсече, ми пак е от гумите и аз ей така:
Как бе, не е възможно да сменя 12 броя гуми в рамките на 3 дена и все на 120 да тресе, и той "ми как възможно е това е марка General". Хайде в Диана-ата с луд скандал че са ми продали криви гуми. след 3 часа сваляне качване въртене напасване на 8 атмосфеври и гледане от 3-ма експерти ми сложиха чисто нови други гуми, и отново тест с техния експерт. Пак тресе, написаха ми официално становище, че отклонението от някакви милиметри е в реда на нещата на всякаква марка гуми. Тръгнах си бесен с 1400 лв. назад и с останал проблем. Познайте кой за около 3 минути ми отстрани проблема? Лозан. Евала на тоя пич. Това което 8 души за 1 седмица не можаха да видят той го оправи за норматив. Предния болт на горен носач се навиваше/развиваше на ръка. След яко стягане всичко е 6 само дето си смених хубавите гуми
no signature no problems
Коментар
-
Еееееее не е така,и л200 е доволно от част от гумите които сте въртяли.....смисъл знаеш ли как му лепнахаYamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеЕееееее не е така,и л200 е доволно от част от гумите които сте въртяли.....смисъл знаеш ли как му лепнаха
Радвам се че ти харесват. И така и така се заговорихме едната която има лепенка изобщо не беше за лепене ама тоя малоумник в сервиза докато му кажа да сложи щифт на дупката от пирон той сложил цяла лепенка, но както и да е.Карай си ги със здраве и на сняг си имай едно наум, още като нови не спираха особено добре, иначе си копаят здраво.
no signature no problems
Коментар
-
по-добре,че е лепенка фитилите не са най-полезното за гуми в който има живот.........Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Бравооо! Сега трябва да направим молебен за дъжд в планината да има кал . За проба ,че аз днес търсих търсих кал ,ама само пепел.Напред и нагоре
Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнениеБравооо! Сега трябва да направим молебен за дъжд в планината да има кал . За проба ,че аз днес търсих търсих кал ,ама само пепел.Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеКакто вика Пеко ще бие човки.... нямаше ли как да го монтираш по-високо...
Имай си едно наум.
Знам че можеше да се изнесе напред и нагоре но ........ не ми харесва да ми е изнесена много предницата!А пак и не е много ниско ако тя се подпре значи че предпазната ламарина я отнасям през половината!Отделен е въпроса че беше слагана след много нерви по магазините за плочи и железарий!(Дядо Владо знае за какво иде реч!Човека го бях превърнал на телефонист!Принципно мислех с него да я слагаме но след лека обиколка за подходяща плоча и след ненамирането на такава отидох до складовете за метали където беше едно разкарване напред назад с думите: "имаме нещо подходящо о нямаго вече но можен да предложим друго. О! и от него нямаме!) Та след 45 мин ракарване от касата до склада и обратно си палнах джипката и минах по приятели за инструменти и заварачна техника и си отидах пред печатницата и си я направих сам.А колкото толкова!Поне несъм давал пари на разни какички който ги мързи да се обаждат по тел до склада а трябва клиента да се разхожда!Нито на магазините където ти казват имаме плочи но видиш ли варвят с лебедките!Или неможе да я дадем защото ако някой поиска лебедка няма да имаме с какво да я предложим!И сега като се сетя пак почвам да подскачам от нерви!
Иначе благодаря за съвета!Имам си едно на ум но и без това за сега няма да я вкарвам в "бой" защото преди да я поставя гумите ми леко закачаха при завой ...а сега от тежината явно почнаха и при рязко спиране да закачат така че ще трябва и допълнителните 5см лифт да получи като подарък така че за сега си е добре!А като влезе в гората и има някакви забележки ще си ги правя на прима виста!
Позрави!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар