Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера Дизел, Бензин, Газ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фронтера Дизел, Бензин, Газ!

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Да, за съжаление. А това географско самоопределение - дано не го види жена ми.
    И все пак сега избора е доста по-голям: бензин 92, 95, 98, 100.., няколко нафти, пропан, метан, биодизел.
    А ,може би, кюмюр,,дърва или трева?
    Въпрос на избор!
    Избор,че дрънка.
    Метана се окъпАл от Имане,пропана на четири газстанции пет пъти различен разход,дизела със свещ и молитва да пълниш пак няма гаранция/ако не си праведен християнин/,бензините ги чифтосват с всичко различно от скункс-мАни,не е за хортуване.
    Дървата кахър,ама с парно дваж!
    Да джиткаме с каквото ни е харабия из горите,че иначе от тъпотии и проблеми ние дигаме компресия в ежедневието...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Избор,че дрънка.
      Метана се окъпАл от Имане,пропана на четири газстанции пет пъти различен разход,дизела със свещ и молитва да пълниш пак няма гаранция/ако не си праведен християнин/,бензините ги чифтосват с всичко различно от скункс-мАни,не е за хортуване.
      Дървата кахър,ама с парно дваж!
      Да джиткаме с каквото ни е харабия из горите,че иначе от тъпотии и проблеми ние дигаме компресия в ежедневието...
      +1 Taka е колега
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        .
        А ,може би,......... или трева?
        Бе тревата много пуши , иначе току-виж сме подкарали и с нея .
        Момци , карайте кой какво му е на душа ... и на джоба.
        И помнете максимата на този форум : Пълно щастие няма
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Бе тревата много пуши , иначе току-виж сме подкарали и с нея .
          Момци , карайте кой какво му е на душа ... и на джоба.
          И помнете максимата на този форум : Пълно щастие няма
          Ама хич не ми харесва "редакторската" намеса. Под трева имах предвид производните на компоста.
          П.П. Компост не е пост през компютъра!

Коментар

Ееее, не се дразнете за дреболии. То с "тревата" е опасно, че може и да не мине човек само с глоба.

Коментар

Аз съм на метан и не го заменям за нищо друго.Разход извън града 8лв. на 100км.Кои каквото и да говори евтениикааааааааааааааааа.
              [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

Брей !! Най после съмишленик.Ама Путин лекичко ни поизклати а.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от for_ex Преглед на мнение
                  Аз съм на метан и не го заменям за нищо друго.Разход извън града 8лв. на 100км.Кои каквото и да говори евтениикааааааааааааааааа.
                  Ега ти метана ! Че той почти се е изравнил с пропан -бутана .
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Ега ти метана ! Че той почти се е изравнил с пропан -бутана .
                    По въпроса за цените на горивата......един колега кара Фолксваген Пасат комби, някакъв дизел (не им разбирам на печките) и ми се подиграваше, че мойта каручка гори 16 газ, т.е. много.....наскоро смятахме цени на горивата и разход и се оказа, че май и на двамата колите ни горят еднакво количество пари за еднакво разстояние.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      По въпроса за цените на горивата......един колега кара Фолксваген Пасат комби, някакъв дизел (не им разбирам на печките) и ми се подиграваше, че мойта каручка гори 16 газ, т.е. много.....наскоро смятахме цени на горивата и разход и се оказа, че май и на двамата колите ни горят еднакво количество пари за еднакво разстояние.
                      Ами ние често сравняваме разхода на различни коли по несравними критерии. Например : къв е разхода примерно на дизел 4 литра и 2.3 бензин ? . При подобни спорове винаги давам пример с една проста математическа задачка : Един самолет лети от точкаА до т.Б на 8 000 м . височина със скорост 750 км./час. Самолета е излетял в 10.30 часа и има североизточен вятър 9м./с. Да се определи на колко години е летеца !
                      Та по този повод според мен критерият е : Една и съща марка автомобил , еднаква мощност на бензинов и на дизелов мотор ! Е те тогава да си говорим за предимства и недостатъци .

Коментар

Първоначално публикуван от for_ex Преглед на мнение
                        Евтиниикааааааа ама не ти остава багажнииииик
                        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Еееех, пуста евтинийка. Заради нея българина се лишава от удобство и спокойствие. Представям си къса база на метан - сигурно шофьора седи върху бутилките и ако е пушач - докато си дърпа от цигарата ръката му трепери

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
                            Еееех, пуста евтинийка. Заради нея българина се лишава от удобство и спокойствие. Представям си къса база на метан - сигурно шофьора седи върху бутилките и ако е пушач - докато си дърпа от цигарата ръката му трепери

Абе не е точно така!Аз сам на газ и не ми трепери ръката както и на приятели с метан!Ама че си е кофти работа и че нямаш багажник си е точно така!Аз съм с 35л. бутилка отзад и имам място само за една лятна количка!Добре че детето вече не я полузва за да има каде да си сложа плика с пазара! Но пуста сиромашя така ще!Само когато ходя да пълня
                            газ забравям за тези неудобства и ми става гот!(като плащам)
                            Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                            LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                              Колеги,във Варна гаста падна на 0,76лв.Ако ще и 16литра да гори пак е добре
                              В Сф при нормално каране, без мн. надбягване на светофарите, под 20 газ не падам ОФА КБ 2.0
                              Но и така на пари е по-добре от 12 бензин с комбито.
                              ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                                Абе не е точно така!Аз сам на газ и не ми трепери ръката както и на приятели с метан!Ама че си е кофти работа и че нямаш багажник си е точно така!Аз съм с 35л. бутилка отзад и имам място само за една лятна количка!Добре че детето вече не я полузва за да има каде да си сложа плика с пазара! Но пуста сиромашя така ще!Само когато ходя да пълня
                                газ забравям за тези неудобства и ми става гот!(като плащам)
                                Аз писах и в друга тема - моята бутилка е под купето. Така багажникът е празен, друг е въпросът, че на жена ми и така не стига като тръгнем на път Замислям се за куфар за покрива. Някакви идеи за цени и какво тр. да имам предвид?
                                ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X