Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миграция от виско-муфа към ел. вентилатори на 3.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Миграция от виско-муфа към ел. вентилатори на 3.2

Възможно е и на Фронтера да е така - не съм задълбавал. Всъщност източването на старата течност не е толкова водещо - колкото излезе или се избута от силикона - толкоз. Основната идея е е да се напълни с нещо меко, което хем да позволява превъртане, хем да поддържа обороти на перката.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Идеята е ясна, но бих казал че е правилна.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        Възможно е и на Фронтера да е така - не съм задълбавал. Всъщност източването на старата течност не е толкова водещо - колкото излезе или се избута от силикона - толкоз. Основната идея е е да се напълни с нещо меко, което хем да позволява превъртане, хем да поддържа обороти на перката.
        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Идеята е ясна, но бих казал че е правилна.
        Без да се обиждате, ама това със строителният силикон малко ми напомня за лечението на сифилис със сода за хляб!
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          Без да се обиждате
          Е кво да се обиждаме - циганийка си е

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е кво да се обиждаме - циганийка си е
            Тази "циганийка" от видеото обаче се прави не с "нещо меко" като "строителен силикон", а със специално масло на Тойота (имаше някъде из форума информация за него), което си е със съответните показатели за конкретната цел.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Тази "циганийка" от видеото обаче се прави не с "нещо меко" като "строителен силикон", а със специално масло на Тойота (имаше някъде из форума информация за него), което си е със съответните показатели за конкретната цел.
              Е нали за тва съм го пуснал - силикона си се продава от койота, има си номер и све.
              Но там виското е предвидено да се отваря, не се разпробиват дупчици и прочее.

Коментар

Всъщност не - има биметална пластина, която отваря клапан.
                Точно така е, биметална пластина управлява процеса, но хората си го обясняват упорито с накоравяващ се силикон. Той действително с увличане подкарва перката, но клапанът определя кога да става това.

Коментар

Но там виското е предвидено да се отваря, не се разпробиват дупчици и прочее.
                  Виското от клипа така като го гледам е едно към едно с това на колата от заглавието...различна е посоката на въртене та от тойота не става.
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    ....Тия по 100-на лв. не са като ония дето работят ...
                    Всяко китайско виско е менте априори , но аз съм късметлия : вероятно вместо с ориз са го напълнили по погрешка с каквото трябва , щото гледам че работи .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

За моята фронтера единственото виско, което намирам се връзва (до тук) около 140 $, иначе за фронтера А, някакви сенатори и безброй други коли е пълно по ибей на напълно приемливи цени. Сега как се разбира дали са ментаци не знам....

Коментар

Докъде стигна с охлаждането с ел. перката, скоро ще идват жегите и да си подготвен?
                        Последно редактирано от Еделвайс; 12-06-16, 20:08. Причина: Поясняване

Коментар

Мога да отделям само по един ден месечно за човъркане, а този вече отделих един два: ден за радиатора, а вчера "реставрирах" пластмасовата кора под автомата - направих я от 2мм алуминиев рифел. А иначе жегите не ме плашат - даже напротив... ще тествам

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Всяко китайско виско е менте априори , но аз съм късметлия : вероятно вместо с ориз са го напълнили по погрешка с каквото трябва , щото гледам че работи .
                            Може би зависи от цена и от къде е купувано. Китайска турбина, средна цена от САЩ издържА доста издевателства. По-скъпа от в китайските сайтове, но по-тънко от европейските и у нас.
                            пп спам и не е за прекратяване на проекта
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X