Обява

Свий
Няма добавени обяви.

повдигане на нисан терано1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: повдигане на нисан терано1

С ръчни съм. Първоначално AVM, а сега китайско коие на оригиналните ръчни.

Ама, от мене има да чакаш да се счупят. Аз съм си софтаджия, а тераното ми е семейно-всекидневна джипка. Не че не го сръчквам чат-пат, но тия неща ги правя повече от любопитство и лигавщина, не от необходимост.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колко пари, тия китайските?

Коментар

Май към 250лв бяха. Питай Явор Вромоса дали има налични, ама му кажи че са за терано 1, щото са различни.

А евентуално могат да се поръчат и оригинални, ама там цената ще е солена.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Приемлива цена.
          Ще му мислим, ако автоматичните направят проблем. Че си е удобство с автоматичните.

Коментар

Голяма тема за "повдигане на нисан терано1" отворих я сто пъти поне .. аиде моля модератора да се съмосезира вкл. този пост
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
              Голяма тема за "повдигане на нисан терано1" отворих я сто пъти поне .. аиде моля модератора да се съмосезира вкл. този пост
              Да се самосезира за какво?

Коментар

Моето скромно мнение
                1. Триене , местене менения
                оr
                2. Смяна заглавието на темата
                088455338две
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Просто може да ги преместите в тази тема
                  За колегите с Нисан Терано1

А за повдигането на терано1 се оказа ,че предни пружини от мерцедес Г пасват идеално отзад на тераното и не стига че става по високо ами и се запазва меката возия.Също мисля че има два или три размера дължини на предните пружини от гелендията
                  Прикачени файлове

Коментар

А какви амортисьори сложи отзад след като смени пружините. Ако си с оригиналните с колко се разпънаха. Тъй-като не рядко товаря "боклуци" отзад, по-лесно ли се смачкват пружините или нямаш наблюдени.

Отпред успя ли да го повдигнеш, аз самото вдигане съм го измислил обаче ме притеснява ъгала на полуоските как ще дойде.
                    088455338две
                    Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                      А какви амортисьори сложи отзад след като смени пружините. Ако си с оригиналните с колко се разпънаха. Тъй-като не рядко товаря "боклуци" отзад, по-лесно ли се смачкват пружините или нямаш наблюдени.

Отпред успя ли да го повдигнеш, аз самото вдигане съм го измислил обаче ме притеснява ъгала на полуоските как ще дойде.
                      Специално тези който съм сложил аз са оригинални на Г втора употреба (уморени) и когато седнат хора отзад плюс около 200кг. багаж,кляка около 10см.Но знам че има същите като размер водят се усилени може би са малко по твърди.

А за отпред ще напиша малко по късно и по подробно.че там има малко скрити проблеми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X