Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси от новобранец с Терано ІІ - 2,7 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси от новобранец с Терано ІІ - 2,7 TDI

Колега,и аз по някога имам същия проблем,ама само при топъл двигател,не иска да пали,върти ли върти,и вадя ключа,натискам за заключване,и отключване дистанционното,слагам пак ключа и пали,не знам от имобилайзера от,алармата ли,от паяка ли е........

Коментар

Както и предполагах, проблема се оказа в имобилайзера. Дойде подходящия човек и с лаптоп я запали за минута. Каза да не оставям акумулатора да пада, по-добре да го откачам докато намеря причината за отечката и съответно за "падането" му.
      OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Имам проблем с терано 2 1995 2.7 не може да вдигне повече от 90 имам го от 4 дена сменх горивния филтър и пак неще вчета му сипах и добавка да видим. Когато му се даде повече зор и изкарва бял пушек. Ако някой има опит или е имал този проблем ПОМАГАЙТЕ

Коментар

Колега,почисти и цедката на входа на горивото в ГНП-то.

Коментар

Направи ревизия на маркучите към / от помпата . Ако изглеждат здрави , режи ( ако има бош) от края 1-2 см и стягай пак. Най добре нови не са кой знае какви пари .
            И провери за грешки компа по метода на кламера - има тема как става.

Коментар

Първоначално публикуван от Жеков Преглед на мнение
              Направи ревизия на маркучите към / от помпата . Ако изглеждат здрави , режи ( ако има бош) от края 1-2 см и стягай пак. Най добре нови не са кой знае какви пари .
              И провери за грешки компа по метода на кламера - има тема как става.
              Е тук го вкара в приключение!
              Къде да бодне кламера?
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

това ли може да са причините че ме притеснява нещо този проблем.Четох че се е**ва и дебитомера на тераното но по темите се пише че се усеще при по високо километри а моя от 85 нагоре неще

Коментар

Снимай дебитомера.
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

КъФ дебитомер, къФ кламер бре! Тераното е 95-та година!
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Въпроси от новобранец с Терано ІІ - 2,7 TDI

спаркй дай твоето мнение ит цедката ли да е ? утре ще го мина през кат и ще я видя и нея

Коментар

Пуши бяло при недостиг на гориво или смъчене на въздух. Ама ако смуче въздух и на празен ход няма да работи като хората.

Вземи туба с чиста нафта, бодни маркучите от помпата в нея и виж дали ще се оправи. Ако да - проблема е от филтъра назад, ако не - проблема е от филтъра напред. Ако проблема е от филтъра напред тогава мисли за цедки и прочие. Цедката, ако има такава, е някъде по входа - във входящия болт или надълбоко под него. Може да има и друга цедка на изхода за обратна нафта на помпата, ама надали е тя.
                        Последно редактирано от sparkybg; 29-09-15, 00:10.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

мерси ще пробваме дано помогне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X