Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече с Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Терано

ОК благодаря още веднъж ще направя пробите.Да се похваля,че успях да си повдигна предницата с натягане на торсионите/почти са до край шпилките/ и ми се изравни предницата със задницата,иначе ми седеше малко забит на пред.Сега стана много добре и не закача там където преди застъргвах ламарината от долу.
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

Предницата трябва да е малко по-ниско от задницата.

Сега ти е заминала и сходимостта, а може и други ъгли предницата. В сервизното пише каква трябва да е височината на предницата в заводски вид. Ако не си сменял нищо по окачването, не го вдигай повече от това, което пише в ръководството.

Ако ми щракнеш една снимка отстрани и отпред, от ниско така че да се виждат носачите, ще мога да ти кажа дали си близо или далеч от истината.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Опаа,минах около 100км. след интервенцията,не забелязах нищо притеснително но още утре ще снимам и ще ти изпратя да видиш.
        0878739299

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205648.jpg
Прегледи:1
Размер:97.3 КБ
ID:5480549Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205706.jpg
Размер:95.7 КБ
ID:5480550Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205719.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5480551Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205743.jpg
Размер:106.5 КБ
ID:5480552Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205749.jpg
Размер:114.0 КБ
ID:5480553Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205814.jpg
Размер:82.1 КБ
ID:5480554Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205835.jpg
Размер:81.7 КБ
ID:5480555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130508_205901.jpg
Размер:98.4 КБ
ID:5480556Спарки качвам снимките,не са с добро качество,ама мисля,че се вижда.
          0878739299

Коментар

Бива. Не си се олял.

Все пак отиди на реглаж на предница поне сходимостта да ти пипнат, защото със сигурност е мръднала.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако мислиш,че ще е по-добре да го върна в старото му положение???Да се е вдигнал с един пръст,не повече,а има ли опастност да се счупи торсиона,от това че е под напрежение.
              0878739299

Коментар

Така е добре. Торсиона няма да е счупи. Той по принцип си е под напрежение. Това му е работата.

Ако наистина се е вдигнал с един пръст, няма нужда от реглаж на предница. Вече от около 2.5-3 см нагоре се ходи.

Коментар

Колеги,нещо отпред взе да поскърцва на ситни неравности,тихичко скрибуца ама като влезна от долу и го разклатя изчезва.
                  Възможно ли е да са селеновите втулки,както навремето при жигулите,защото май като го взема от автомивка мокър скрибуцането изчезва.
                  Благодарности на Patrol fan за капачката всичко е ОК.
                  0878739299

Коментар

Не са втулките. Или са осите на задните тампони на долните носачи, търкащи се в шасито, или са тампоните на стабилизиращата щанга, или е стеблото на някоа биалетка, търкащо се в носача. Може да ги елиминираш едно по едно, мокрейки ги едно по едно.

Коментар

Ясно така и ще направя.Това значи ли,че има нещо за смяна или те така си скърцат,защото видимо всичко е ок,биалетките въпреки,че са раждясали са на не повече от 2500км.Тампоните на щангата,тези към шасито също са сменени с биалетките.
                      0878739299

Коментар

Не значи че има нещо за смяна. Моето се укроти откъм поскръцване половин година след смяна на де що има отпред.

Коментар

Здравей, още ли имаш неприятния жужащ звук при празен ход ?
                          - днес и при мен се появи - оказа се разхлабена скоба дето държи тръбите на климатика към купето. Звука е много дразнещ и за нищо на света няма да си помислиш, че е отвън. С леко затягане нещата си дойдоха на мястото

Поздрави !

Коментар

Проблема бе решен отдавна,ето го ..Реших си проблема с ши...то дръънчене.След поредното изследване реших да сваля въздушния филтър,видимо нищо му нямаше нов е и си пасва точно,но събрах кутията без филтъра и,о чудо всичко изчезна.Свалих го и посложих един пластмасов обърч в кутията та да го понатисне малко и да не му дава да мърда много и вече след 100тина км.преход вибрациите ги няма.
                            0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                              Проблема бе решен отдавна,ето го ..Реших си проблема с ши...то дръънчене.След поредното изследване реших да сваля въздушния филтър,видимо нищо му нямаше нов е и си пасва точно,но събрах кутията без филтъра и,о чудо всичко изчезна.Свалих го и посложих един пластмасов обърч в кутията та да го понатисне малко и да не му дава да мърда много и вече след 100тина км.преход вибрациите ги няма.
                              Браво !
                              А може ли да те помоля да аправиш едно замерване, че имам проблем с тоците и немога да разбера от къде е
                              - Та палиш джипа, оставаш го да поработи 2-3 минути на място мериш с мултицет на клемите на акумулатора какво напрежение има при совободен ход.
                              - после пробваш с леко форсиране, примерно на 2000 об/мин какво напрежение дава.
                              Накрая пускаш всички консуматори - фарове, халогени, лампата за мъгла, вентилатора на 6, климатика и авариините - мериш на свободен ход с всички консуматори, после и с подаване на газ.

Ако не те затруднявам, премери, запиши си и пипи тук да видим дали ще има разминаване с моите стойности и дали да свалям алтернатора

Поздрави !

Коментар

Колега и това съм го правил.Виж на страница 4 и 5 в тази тема там съм описал какви са показанията ми.
                                0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X