Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Nissan Patrol 4.6 V8.
Свий
X
-
От: Nissan Patrol 4.6 V8.
Днес установих , че в задната част съм докарал дизайна на "NISSAN GTR" без да искам. Разбира се не е едно към едно, обаче няма и нужда. Ако ви е направило впечатление предницата е скъсена точно с 10см. тавана е свален с 3.5см. калниците са уширени с по 4см. страничните прозорци са повдигнати в задния си край с 6.5см , по тази логика прозорците на задните врати също са повдигнати или намалени по височина с 6.5см. , предния капак също е променен - в предния си край е скосен за по-агресивен вид и много други заигравки които донесоха радост за окото на целия екип който се труди неуморно последните 4 седмици.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение... тавана е свален с 3.5см. ...
А, ако седалките са сваляни надолу, как ще е видимостта, че нея и без това в дадени ситуации хич я няма заради масивната предница.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеСедалките сваляни ли са надолу? Че моите са на нормалната височина и без да е свалян тавана, като сложа каската главата ми отива между тръбите на клетката ...
А, ако седалките са сваляни надолу, как ще е видимостта, че нея и без това в дадени ситуации хич я няма заради масивната предница.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениетова са последните снимки след лакирането. Има много работа още до финала ...ако въобще има такъв.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеВземи да я махнеш тази лебедка! Както си го изпънал сега, изобщо не е да го вкарваш на места, дето ще ти трябва такъв уред. Пък и на окачването ще му е по-добре без тия кила пред предния мост на ралиджийско каране.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеОще помня във Варна какви блата трябваше да преодоляваме втория ден . В съчетание с неправилен избор на гуми , лебедката може да се окаже единственото спасение в определени моменти. Наблюденията ми показват , че България не е Аржентина или Чили , на всеки 100-200км. все ще изкочи някоя мазна кална локва да ти развали кефа.
Но пък гледаш да караш с повече мисъл и техника.Затънах само 1 път и тогава закачваш коланчето и чакаш помощ от колега. И да имаш лебедка, в тези добруджански нивя най-често няма къде да се вържеш.
На Дакар може да има рядко кал, но пък има пясъци ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар