Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol 4.6 V8.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Nissan Patrol 4.6 V8.

Малко снимки на разсъмване.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8668.jpg
Прегледи:1
Размер:115.9 КБ
ID:5387768Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8669.jpg
Размер:126.3 КБ
ID:5387769Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8670.jpg
Размер:113.9 КБ
ID:5387770Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8671.jpg
Размер:125.4 КБ
ID:5387771Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8672.jpg
Размер:146.5 КБ
ID:5387772Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8673.jpg
Размер:123.5 КБ
ID:5387773 Следва продължение.
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Супер яко.........

Коментар

Дизайна кефи яко )) Прилича ми на Skyline с тея стопове... Поздравления за положения труд и успех за напред!!!
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Днес установих , че в задната част съм докарал дизайна на "NISSAN GTR" без да искам. Разбира се не е едно към едно, обаче няма и нужда. Ако ви е направило впечатление предницата е скъсена точно с 10см. тавана е свален с 3.5см. калниците са уширени с по 4см. страничните прозорци са повдигнати в задния си край с 6.5см , по тази логика прозорците на задните врати също са повдигнати или намалени по височина с 6.5см. , предния капак също е променен - в предния си край е скосен за по-агресивен вид и много други заигравки които донесоха радост за окото на целия екип който се труди неуморно последните 4 седмици.
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Много яко става.
            LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
              ... тавана е свален с 3.5см. ...
              Седалките сваляни ли са надолу? Че моите са на нормалната височина и без да е свалян тавана, като сложа каската главата ми отива между тръбите на клетката ...

А, ако седалките са сваляни надолу, как ще е видимостта, че нея и без това в дадени ситуации хич я няма заради масивната предница.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Тоси Нисан не мога да го позная.Браво, много интересен проект стана.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Седалките сваляни ли са надолу? Че моите са на нормалната височина и без да е свалян тавана, като сложа каската главата ми отива между тръбите на клетката ...

А, ако седалките са сваляни надолу, как ще е видимостта, че нея и без това в дадени ситуации хич я няма заради масивната предница.
                  Нямам проблем с тръбите на клетката , седалките са монтирани така че да се избегнат удари . Предницата я скъсихме именно поради причина масивност и недобра видимост. Да ме извиняват японските дизайнери през 90те години , ама профила на късия патрол въобще не ме кефи. Виж дългия е друга бира - изглежда съразмерен.

Коментар

Още 1 плюс за добрата работа радост за окото.
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8674.jpg
Размер:133.3 КБ
ID:5387941Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8675.jpg
Размер:136.1 КБ
ID:5387942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8676.jpg
Размер:154.3 КБ
ID:5387943Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8677.jpg
Размер:140.2 КБ
ID:5387945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8678.jpg
Размер:130.4 КБ
ID:5387946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8679.jpg
Размер:134.7 КБ
ID:5387947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8680.jpg
Размер:136.9 КБ
ID:5387948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8681.jpg
Размер:104.6 КБ
ID:5387949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8682.jpg
Размер:132.2 КБ
ID:5387950Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8683.jpg
Размер:113.8 КБ
ID:5387951Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8684.jpg
Размер:121.0 КБ
ID:5387953Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8685.jpg
Размер:129.8 КБ
ID:5387954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8686.jpg
Размер:128.4 КБ
ID:5387955Това са последните снимки след лакирането. Има много работа още до финала ...ако въобще има такъв.

Коментар

това са последните снимки след лакирането. Има много работа още до финала ...ако въобще има такъв.
                        Вземи да я махнеш тази лебедка! Както си го изпънал сега, изобщо не е да го вкарваш на места, дето ще ти трябва такъв уред. Пък и на окачването ще му е по-добре без тия кила пред предния мост на ралиджийско каране.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Вземи да я махнеш тази лебедка! Както си го изпънал сега, изобщо не е да го вкарваш на места, дето ще ти трябва такъв уред. Пък и на окачването ще му е по-добре без тия кила пред предния мост на ралиджийско каране.
                          Още помня във Варна какви блата трябваше да преодоляваме втория ден . В съчетание с неправилен избор на гуми , лебедката може да се окаже единственото спасение в определени моменти. Наблюденията ми показват , че България не е Аржентина или Чили , на всеки 100-200км. все ще изкочи някоя мазна кална локва да ти развали кефа.

Коментар

Още помня във Варна какви блата трябваше да преодоляваме втория ден . В съчетание с неправилен избор на гуми , лебедката може да се окаже единственото спасение в определени моменти. Наблюденията ми показват , че България не е Аржентина или Чили , на всеки 100-200км. все ще изкочи някоя мазна кална локва да ти развали кефа.
                            Горе-долу същото беше и миналата година. Карах го без лебедка и със същите гуми, с които си ти, а и със стандартния мотор. Няма такава мъка ...
                            Но пък гледаш да караш с повече мисъл и техника. Затънах само 1 път и тогава закачваш коланчето и чакаш помощ от колега. И да имаш лебедка, в тези добруджански нивя най-често няма къде да се вържеш.

На Дакар може да има рядко кал, но пък има пясъци ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Лебедката си е полезно нещо, само ако може да не е на бронята....
                              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ееееейййй страшен. +1
                                Пожелавам ти много победи и безаварийно шофиране.
                                Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X