Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A Y60 is reborn :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: A Y60 is reborn

Със сигурност ги е стегнАл... Само че с толкова агресивна гума, след каране по хасфалта ТРЯБВА да се проверяват колко са стегнати джантите.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Вчера сутринта гледах едно паджеро. По същия начин липсваха 4 от 6 шпилки. Според мен става дума за опит за кражба. Гумите на паджерото бяха асфалтови.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Мдаммм , гайките са се поразвили и гумата е удряла по шпилките и са се скъсали .Снощи Търтйо притегна всичките гайки и ги обра с по оборот и малко , даже и на предна лява липсваше една .Проверявайте си редовно гумите че.........
        Лудак

Коментар

За съжаление гайките не са били за тия джанти, ама го установих по трудния начин.
          Взех ги с гумите и се доверих на продавача, ама явно човек трябва да проверява стократно.

Така или иначе беше малката беля - гумата падна на равно и реално нямаше поражения, но ми липсваха инструменти. Другия път ще помъкна половината работилница с мен ))
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Значи верно е станало най-малкото зло
            И поне сте имали време да подготвите пържолите
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Мм
              Пък и ти бях затоплил сЛичера

Подробно описание на деня тук:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2&goto=newpost
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За Емо, който питаше как се вади кола без гума с кол

стр 150 от пдфа

http://doynov.com/tech/us.pdf

Коментар

Петьо ,от много време ме тормози един проблем и не мога да открия какво е : при скорост 70-80 км като отпусна педала на газта или изключа от скорост се чува страшно стържене ,хъркане и вибрации (шума го чувам под шофьорската седалка - поне така го определям) ,при подаване на газа отначало леко се чува и след това изчезва.Това стържене се появи за пръв път когато сложих по високи пружини...нарочих лагерите на предните главини ,щото като ги отворих си личаха следи от превъртане по шийката ,смених ги и проблема изчезна ,ноо не би...днес сложих лифтово окачване 4" и като подкарах Патрола отново -стържене ,хъркане вибрации пак по същия начин...ядосвам се ,че толкова работи съм развалил и направил ,а не мога да определя едно стържене от къде идва...според мен (като елиминирам предния мост ) проблема е в задния кардан - шлици или карета ...или в лагера на изходящия вал на скоростната кутия...или - вече не знам какво е .Дай някакъв акъл какво може да е,че ще ходя на състезание - да не се излагам като кифладжия (нали Патролите са най здравите и не се чупят) .
                  P.S.Надявам се да нямаш против ,че пиша в темата ти.
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Нямам нищо против, разбира се

Аз бих проверил скоростната кутия.
                    И едно идиотско предположение - виж да не опират някъде тасовете против кал зад спирачните апарати

На кое състезание да дойда да викам?

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      ... днес сложих лифтово окачване 4" ...
                      Това на къс Патрул ли?!?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      ... Аз бих проверил скоростната кутия. ...
                      И при мен се беше появила една здрава вибрация при връщане на газта. Изчезна като смених строшената скоростна кутия ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

... Изчезна като смених строшената скоростна кутия ...

най вероятно........и за жалост най скъпо!
                        Последно редактирано от Yaro; 18-07-11, 07:58.
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Не са тасовете ,стърженето се чува при отнемане на газта или при движение на свободна...ще сваля кардана да го проверя ,ще прегледам и скоростната кутия ( какво ли ще видя отвън )...Разсъждавам така - преди повдигането шум няма , повдигам и се появява стърженето - причината трябва да е кардана защото се променя ъгъла спрямо задния диф (макар че имам подложки под гредата на СК) ,ако е СК щеше да се чува и преди...избеснявам когато имам проблем по джипа ,а не мога да го открия...
                          Това е състезанието
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Може и да е кардана щото на късия ГР е две педи и като го вдигнеш си ебава мамата. Пробвай с двойно каре.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Това на къс Патрул ли?!?

Не е 4" разбира се ,грешно се изразих .Сложих усилени пружини (правиха ми ги по поръчка в Крън +100кг на пружина) и в ненатоварено положение са само с 2см по високи.
                              Преди бях с подложки отпред 3см ,отзад 7см и в началото когото ги сложих го имаше същото стържене...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

От кардана е! При мен беше същата работа, затова махнах 4" лифт и си сложих 2" лифт с усилени пружини и сега няма грижи. Казвали са ми че ставало двойно каре от Y260 или Y160, ама не съм пробвал.
                                NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X