Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A Y60 is reborn :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: A Y60 is reborn

Скоростите ти се обаждат и ти викат сменяй ни.Ако ги отвориш скоро ще смениш само лагери ако зачакаш и зъбни колелета ще търсиш.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Докато чакам лИбетката имам малко време да поразсъждавам - отпред ли да я боцна или зад пасажерската седалка?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Докато чакам лИбетката имам малко време да поразсъждавам - отпред ли да я боцна или зад пасажерската седалка?
        Ако ти се занимава и можеш да я сместиш там - вкарвай я вътре.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Докат чакаш либеТката и гЕйките за изчекнатите джанти, мое си позакърпиш купето, да не духа толкова.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Отпред ще тежи и ще се замърсява. Вътре ще е защитена от мръсотии, заради което ще живее и по-дълго. Чавдар е писал в своята тема за това.

Предполагам знаеш, че Вальо си сложи лебетката на това място в Г-класата. Мисля, че в неговата тема беше обсъждам и водачът.

По-любопитно ми е, дали ще има за какво да я захванеш и също, дали ще има място за краката на возещия отзад. Естествено, ако има задна седалка.

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
              Отпред ще тежи и ще се замърсява.
              В момента отпред или вътре - все ще се замърсява.

По-любопитно ми е, дали ще има за какво да я захванеш...
              Тя се хваща за шасито, така или иначе.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...
                По-любопитно ми е, дали ще има за какво да я захванеш и също, дали ще има място за краката на возещия отзад. Естествено, ако има задна седалка.
                Наистина е интересно дали ще намери вариант да я хване на шасито на това място. На дълъг Патрул доказано става, но на къс ...
                Място за крака на возещ се отзад със сигурност няма да има.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Ако ти се занимава и можеш да я сместиш там - вкарвай я вътре.
                  И от мене един глас за вътре. Разправията е повече, но според мен си заслужава (ако няма постоянно да има задна седалка и возещи се на нея).

Коментар

Задна седалка няма така или иначе
                    А купето е изкърпено отдавна, г-т Тимчев

Ще видим за отзад значи - някой да има лебедка за мостра докато дойде моята?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Каква е твоята? Аз имам, но е по-голяма.

Коментар

13000 кетаец
                        Надали е от малките

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Петьо ,от много време ме тормози един проблем и не мога да открия какво е : при скорост 70-80 км като отпусна педала на газта или изключа от скорост се чува страшно стържене ,хъркане и вибрации (шума го чувам под шофьорската седалка - поне така го определям) ,при подаване на газа отначало леко се чува и след това изчезва.Това стържене се появи за пръв път когато сложих по високи пружини...нарочих лагерите на предните главини ,щото като ги отворих си личаха следи от превъртане по шийката ,смених ги и проблема изчезна ,ноо не би...днес сложих лифтово окачване 4" и като подкарах Патрола отново -стържене ,хъркане вибрации пак по същия начин...ядосвам се ,че толкова работи съм развалил и направил ,а не мога да определя едно стържене от къде идва...според мен (като елиминирам предния мост ) проблема е в задния кардан - шлици или карета ...или в лагера на изходящия вал на скоростната кутия...или - вече не знам какво е .Дай някакъв акъл какво може да е,че ще ходя на състезание - да не се излагам като кифладжия (нали Патролите са най здравите и не се чупят) .
                          P.S.Надявам се да нямаш против ,че пиша в темата ти.
                          Описаният проблем е от лифта на окачването.
                          Получава се заради получилата се промяна в ъгъла на задния кардан.
                          Зза предния има тампони за носачите - т.нар. Castor Kit, но там нещата не стоят така драматично/разбирай шумно/.
                          За избегване на проблема със задния кардан към комплектите окачвания се предлагат подложки за конзолата под ск. кутия.
                          Не пречи да си напраиш такива сам.
                          Отвиването на болтовете под тази конзола/8бр./ е приключение само по себе си, защото се късат/при мен се скъсаха 7/.
                          Подготви се психически за подмяна на двата тампона на същата конзола, които поради новата посока, в която са напрегнати се късат.
                          Поради промяната на ъгъла на целия възел и на тампоните на двигателя не им е "весело".
                          Успех!
                          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                          ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                            Описаният проблем е от лифта на окачването.
                            Получава се заради получилата се промяна в ъгъла на задния кардан.
                            Зза предния има тампони за носачите - т.нар. Castor Kit, но там нещата не стоят така драматично/разбирай шумно/.
                            За избегване на проблема със задния кардан към комплектите окачвания се предлагат подложки за конзолата под ск. кутия.
                            Не пречи да си напраиш такива сам.
                            Отвиването на болтовете под тази конзола/8бр./ е приключение само по себе си, защото се късат/при мен се скъсаха 7/.
                            Подготви се психически за подмяна на двата тампона на същата конзола, които поради новата посока, в която са напрегнати се късат.
                            Поради промяната на ъгъла на целия възел и на тампоните на двигателя не им е "весело".
                            Успех!
                            Митко в момента съм с подложки 2,5 см ( преди да сложа новите пружини бях с 1,5 см ) и проблема със стърженето изчезна ,но за да не е толкова ниско гредата сега ще режа долните щанги и ще ги скъся за да се завърти моста нагоре.Тампоните на гредата ще ги сменям щото и без това бяха закъсани.
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Вместо да режеш и скъсяваш щанги, помисли за тампони с изместен център. За отпред ги дават за корекция на Castor-а, но не знам дали на патрол задните са със същия диаметър.

Надали си първия, дето се боричка с това. Поразтършувай се. Почти е сигурно че има.

Коментар

Има тампони, има и други щанги направо.

А може и така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X