Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A Y60 is reborn :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: A Y60 is reborn

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
    Ето ти идея. При мен започна да превърта между двигателчето и зъбното колело което задвижва рейката. Зъбното колелце е нахлузено на оста на моторчето на шлици и точно те се бяха "изяли" и затова превърташе при мен.
    И при мен беше същото и си спомням, че го изписвах ново.
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Превъртяла е оста между зъбното колело, което върти гребена и шлиците към моторчето.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Превъртяла е оста между зъбното колело, което върти гребена и шлиците към моторчето.
        Там има една пластмасова втулка със шлици от вътрешната страна за оста зъбното колело и шлици отвън за моторчето.Сигурен ли си че е тя ?Щото аз от лятото играя едно упражнение за най бързо разглобяване на предната лява врата - при мен се счупи задвижката на зъбното колело от цам е и не може да се заваря и доста време карах със забита отверка / така изкарах и състезанието на Нови Искър и джипа беше пълен с кал заради падналия джам/ .Онзи ден се ядосах /нали ще карам на Русе 4Х4 отново с развален джам не върви/ разглобих отново вратата ,изрязах един квадрат на оста на зъбното колело /щото проклетията не щеше да излезе/ и изкара целия механизъм отвън,разкапсуловах гъбата дето вътре е въпросния цам ,изхвърлих го заедно с пружинката и заварих директно зъбното колело към оста .И вече имам джам дето се дига и сваля без никакво скърцане и засядане , а отверката си я прибрах - знае ли човек кога ще му потрябва пак .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Пластмасата е здрава. Цамът също.
          Аз даже имам работещ механизъм, ама за див късмет е за лява врата.

Ако не намеря нещо за десет двайсе лева ще си играя с телЕподаващото да видим дали може да се оправи. Сега е подпрян джама с летвичка и отвертка - абе яката ралта

Живко, ти обезвъдуши ли бре? Че забравих да ти снимам положението на помпата

А как капсулова после частта с колелцето?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Пластмасата е здрава. Цамът също.
            Аз даже имам работещ механизъм, ама за див късмет е за лява врата.

Ако не намеря нещо за десет двайсе лева ще си играя с телЕподаващото да видим дали може да се оправи. Сега е подпрян джама с летвичка и отвертка - абе яката ралта

Живко, ти обезвъдуши ли бре? Че забравих да ти снимам положението на помпата

А как капсулова после частта с колелцето?
            С повечко помпене на педала всичко си дойде на мястото.
            Разкапсуловах го с малкия ъглошлайф ,после четири капки с телоподаващото ,малко грес на зъбното колелце и сега върви мазно ,мазно
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

........Аз даже имам работещ механизъм, ама за див късмет е за лява врата.

......
              Чудесно, при мен проблема е на лавата врата

Коментар

Вече имам два работещи ел джама - разкарах идиотския цам, две три капки с телЕподаващото и взе че заспа. Дано изкара дълго.
                И понеже подгря миг-мага та взех че си направих и дясното огледало и сега мога да се вра яко между колите

Коментар

На моя също дясната врата ми го направи тоя номер....късно се включвам и виждам ,че вече ви е ясно технологията!!!
                  Махане на подробностите и заварка с СО-то....гарантирано повече от половин година не е мръднало .....
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Аз пружината я оставих - без нея ми се струваше че може да се сваля стъклото на ръка.

Коментар

Аз пружината я оставих - без нея ми се струваше че може да се сваля стъклото на ръка.
                      Направо съм забравил ,обаче май моята я махнахме,защото дефекта я правеше безмислена.Пружината и пластмасата ми се струва ,че са предвидени от производителя ако стъклата са ръчни.Тоест при ръчно задвижване да не пропада...действа като спирачка.С електрическите,пропадането отпада,заради съпротивлението на редуктора,механиката и моторчето....
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Направо съм забравил ,обаче май моята я махнахме,защото дефекта я правеше безмислена.Пружината и пластмасата ми се струва ,че са предвидени от производителя ако стъклата са ръчни.Тоест при ръчно задвижване да не пропада...действа като спирачка.С електрическите,пропадането отпада,заради съпротивлението на редуктора,механиката и моторчето....
                        Точно така е! Пружината и пластмасовата фтулка/шлици са опции за ръчни и ел. стъкла.
                        NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Имаме си нови броня и решетка, ама е студено и за сега са демо версии, така че снимки по-късно.
                          Но пък полевите изпитания в неделя бяха удържани блестящо.

Коментар

Имаме си нови броня и решетка, ама е студено и за сега са демо версии, така че снимки по-късно.
                            Но пък полевите изпитания в неделя бяха удържани блестящо.

Бреййй ,ти я дай да видим изпитанията от неделя!
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                              Бреййй ,ти я дай да видим изпитанията от неделя!
                              Има едни клипчета в снега
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post1729552

Коментар

Чичо Пешо "Снегорина"

Добре сте се позабавлявали.

Евала
                                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                                Opel Campo 3,1 TD '99
                                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X