Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Леки" подобрения на един стар Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Леки" подобрения на един стар Патрол

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0070.jpg
Прегледи:3
Размер:153.5 КБ
ID:5269383Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0071.jpg
Прегледи:2
Размер:87.8 КБ
ID:5269384

Лебедката е прибрана максимално ,сега се търси идея за броня!
    Изисквания -
    ..да отнася средни по големина дървета
    ..да се бори успешно с баирчета/да не спира при превземане на наклони/
    ..да е сравнително лека
    ..да издържа тежеста на джипа при използване на "джека"

Дали да я правя от ламарина-дебела че ми е дебела главата
    да ползвам старата/горещо валцован "П" профил/...или от тръби?

Ако някой има снимки или чертежи.........

Идеята в никакъв случай не е да изглежда добре,а да е здраво и практично!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Моята броня я направих от тръба ф 76Х3 ,не е тежка , доста здрава(вдигам целия джип с джака) и като визия изглежда добре.
      Прикачени файлове
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        да отнася средни по големина дървета...
        Ако вярно са "средно по големина" ще береш ядове. На тия години рамата и купето на Патрула са порядъчно изгнили. Не е добра идея да се пробваш.
        А и току така да се "отнасят" дървета ...

Коментар

Колега тръба фи 110 безшевна с лекота покрива тестовете в борчета с диаметър 15 см . Ама като гледам с какъв мерак го правиш тоя джип ти се чудя какво търсят ресорите с тия лопати от долу под мостсвете .

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            Ако вярно са "средно по големина" ще береш ядове. На тия години рамата и купето на Патрула са порядъчно изгнили. Не е добра идея да се пробваш.
            А и току така да се "отнасят" дървета ...
            Всеки който иска може да се навре под джипа и ако намери изгнило по рамата ...бирата е на корем!

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
              Колега тръба фи 110 безшевна с лекота покрива тестовете в борчета с диаметър 15 см . Ама като гледам с какъв мерак го правиш тоя джип ти се чудя какво търсят ресорите с тия лопати от долу под мостсвете .
              Ще се прави на пружини!

Коментар

Затворената рама гние от вътре, така че изобщо не разчитай да има същата здравина, както когато е излязла от завода. Отделно, що мислиш конструктора е заложил оригиналната броня, която определено не става за сечене на дървета?
                Патрула вярно е яка машина, ама не е мислен за танк все пак. Съобразявай се с тия неща.

Коментар

Танк е танк.....доказано е!Жалко че в най итересните моменти няма кой да снима а и нали си купих още един за карантийки попрежалих го малко.....

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                    Моята броня я направих от тръба ф 76Х3 ,не е тежка , доста здрава(вдигам целия джип с джака) и като визия изглежда добре.
                    И моята старата имаше така издадено напред и доста кал изрови при по стръмни препядствия http://www.youtube.com/user/stasco8776
                    ето тук нямам броня и не забива муцуната а е доста стъмно,едвам прав стои човек/както беше казал някой....има места където се минава с лебедка/ и не ограничава ходовете

Коментар

От извесно време си мисля и за заден блокаж!Някакви идеи?!? АRB или друг вариянт?От Y60 сигурно няма да пасне че предавателните числа май са други,не знам какви се предлагат за този дъртак..и въобще дали има?

Коментар

На цената на АРБ вероятно ще намериш два моста от ГР.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                          От извесно време си мисля и за заден блокаж!Някакви идеи?!? АRB или друг вариянт?От Y60 сигурно няма да пасне че предавателните числа май са други,не знам какви се предлагат за този дъртак..и въобще дали има?
                          Купуваш два моста от гр и си в джаза. Има оставени на съхранение едни при мен - мога да те свържа с човека да си се пазарите.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ммм да и покрай мостовете да отнасям и щангите,пружините стойките за тях,амове че то с мойте ресьори
                            Що не взема направо един GR сега имам Y260 и един K160 да си направя клуб на местно ниво

Коментар

Най новата простотия която роди болния ми мозък да изкарам и ауспуха от другата страна успоредно на шнорхела защо не питайте просто трябва да продължа да правя нещо по стареца

Та въпросчето е отдолу ли да прекарам тръбата или отгоре над двигателя ??Май ще е отгоре че ще има и място за гърне до казанчето за чистачките но пък ще стане топличко в двигателния отсек ще мерим отдолу !

Коментар

Питай Дечо Нисана как е изкарал ауспусите си там.
                                А защо точно там? Ще се издушите, ако отработените газове влязат през прозореца. Има смисъл да е отгоре ауспухът, но да е в задната част на автомобила. Зависи и как, и за какво го използваш.
                                Сега ми хрумна. Този модел не е ли пластмасов, т.е. хардтоп?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X