Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Премеждия при -10 градуса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Премеждия при -10 градуса

Дават го петък-събота да отпусне малко времето. Тогава ще пробвам да го запаля и да видя как ще е. Ако запали нормално, мисля да прочистя цялата горивна система, като започна от резервоара и свалянето му, източване на цялата нафта, цялостно почистване, както и на цедката, после на горивопроводите, след това мисля подмяна на маркучите, както и на цедката в ГНП-то, а междувременно сваляне и ремонт на дюзите. Всичко това е при положение, че запали нормално и няма проблеми. Ако ли не, ще му мисля отново.

Коментар

колега ако се окаже че е от помпата ...имам работеща за твоя двигател -ще ти я дам изгодно пиши на л.с.

Коментар

Добре, благодаря. Нека първо разберем проблема и ще му мислим.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Коментар

Днес, при -3 градуса, имах чувството, че няма да запали, така и се случи. Не съм го мъчил много. Колегата mariqnski_77 ме издърпа до майстора, за което много му благодаря! Очаквам диагнозата.

Коментар

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
            .. както и на цедката в ГНП-то
            А между другото... нея провери ли я, че е нещо съвсем дребно, а често е основния проблем...особено след като си смениш филтъра, и там нафтата си е течна.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
              А между другото... нея провери ли я, че е нещо съвсем дребно, а често е основния проблем...особено след като си смениш филтъра, и там нафтата си е течна.
              Днес забравих да кажа на майстора, че всичко стана набързо. Утре ще се постарая да му кажа да я погледне и нея.

Коментар

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
                Днес забравих да кажа на майстора, че всичко стана набързо. Утре ще се постарая да му кажа да я погледне и нея.
                Ако на майстора ти трябва да му казваш какво да прави, тогава за какво ти е ?!
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

За да не се цапа Тошко
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Лично аз не съм майстор и не критикувам тяхната работа, но нищо не ми пречи да му дам информацията, която имам, за да не минава по същия път, по който съм минал до момента. Но все пак нека да не критикуваме него и неговата работа, защото иначе темата ще придобие изцяло друг характер. Благодаря за разбирането.

Коментар

• От: Премеждия при -10 градуса

Поне половината работа е диагностиката, а ако "клиента" си я е направил сам, много вероятно е и да си е решил проблема.
                      Много хора бъркат гайкаджиите с майсторите. Това е по принцип.

Коментар

Лично аз предпочитам да дам възможно най-много информация относно проблема, който имам, за да не се лута майстора излишно. Но това е въпрос на гледна точка.

П.П. Ето как пали Опела при -8 градуса:

Коментар

Сори че се отплесвам, ама майстора ако почне да се лута, по-добре да смени попрището.

Коментар

Понеже току що изгледах как пали на Тошко Опела, реших да погледна и първите три.

Колеги, само аз ли чувам блокирала/спекла дюза ?

... и, Тошко, зЕми си хубави кабели, че през тия не минава ток.

Коментар

Майстора още ли няма диагноза? Интересно ми е какво ще каже.

Аз всекидневно си карам паджерника тези дни, с най-евтината нафта от омв. Понеже палеше на не всички цилиндри и пушеше в първите минута две, вчера му преслушах подгревните свещи. Две ги нямаше хич.... Сменени и вече пали на четири цилиндъра и не пуши. Единствено ме дразни, че стопля купето след час, час и нещо. Ама пък няма комари.
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                                Сори че се отплесвам, ама майстора ако почне да се лута, по-добре да смени попрището.
                                Не обиждай хората които с това си изкарват хляба,майстори,монтьори,гайкаджии и други!
                                Всеки си решава къде да ходи.Пробвай да смениш ангренажен ремък в 22.00ч. и сутринта да тръгнеш за Пампорово.
                                Ами събудих собственика на магазина и човека който се грижи за колата ми.
                                Ама ние сме малко село!
                                .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                                Киа спортаж2000тди 98г
                                Ауди А3 1.9ТДИ
                                Каравана Аdria 390Q

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X