Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на G-class в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дявол Коледа

Грешно съм се изразил имах предвид че ABS се демонтира защото е неприложим при спортно каране
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

• забравихме я тази тема, бат Янчо забравих теб да питам отъде взема автоматичните предпазители?

Коментар

• Тази тема не може да се забрави .Я да видим какво са сътворили руснаците от старо G от 80-години :

Е не прилича по нищо на холандските тунинги

или немските

ама пък е супер уникат .
        B+

Коментар

• май само двамата ше пишем тука, и гогого чат пат, дявола го нахокаха и няма да са обади повече

Коментар

• Първоначално публикуван от Kaishin
            забравихме я тази тема, бат Янчо забравих теб да питам отъде взема автоматичните предпазители?
            Питаш за бушоните, в Пловдив най-лесно от Сашо.
            Автомотичните бушони имат един основен недостатък, като изключат им трябват 2-3 минути да се охладят и да могат да се включат пак. Това при скоростни трасета като втория ден в Шумен е фатално, докато го включа ме изпревариха три джипа и след това карах на ура.
            Препоръчвам ти обикновенни но на удобно място, направи ги с два реда клеми единия работещ другия само за стойка на резервните.Можеш да поставиш и контролни диодни лампи да маркират изгорелия.Това се отнася за всички свързани с работата на двигателя системи, при твоя двигател те са малко, 3-4 бушона ще свършат работа а другите за фарове , чистачки и прочие глупости можеш да направиш автоматични.
            Мълчиш за пружините, не казваш работят ли правилно ?

Коментар

• Първоначално публикуван от Kaishin
              дявола го нахокаха и няма да са обади повече
              AAAAAAA Каишин тука съм бе ма нещо не ми идват въпроси на ум да питам така да се каже в творчески застой съм
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

• е пружините не бачкат като пружини от 2000+ лв. но мисла че стават без проблем

Коментар

• върнахме се в 1 клас

масло+кал=

Коментар

• леле добре дошъл в клъб свалено купе
                    АБе що неми снима отпред окачванетон и захватите на носачите от към рамата и на моста!
                    Айде, че и аз си зимам моя звер в събота и трябва да го почвам!
                    4ао
                    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

• ще ти снимам утре, купето така го бях обезкостил че го свалихме 4 човека

Коментар

• хаха и моето беше така... При повдигането бях забравил да откача една тръбичка на спирачката и халите дето ги бех викнал нея осетиха! Запънаха и .... скъсаха я... Е то аз повдигах точно там де, но несъм аз
                        4ао

Коментар

• скоростната кутия автоматик ли е или бъркам

и каква е причината да разглобиш колата чак до там, ще и присаждаш нещо
                          drive alive

Коментар

• така е по-лесно да исправя купето и да свали двигател скорости и някой щанги! И аз бих постъпил така!!!
                            4ао

Коментар

• ами купето ще изправям, ще режа шасито на доста места, ще слагам двойните амортисьори с стойките , има вариант отпред да са тройни, ще олекотявам всичко квото не ми хареса, ще подмена доста от маркучите на бензиновата система и на блокажите и част от задните спирачни, двигателя ще го отварям да му сипа обещаните 30-40 коня, кутията е автомат вече изхвърлих компютъра на темпостата и ще я оставя в вариант спорт без да има превключване, ако не намера ръчка тия дни, раздатката ще има ново место, шасито ще го усилвам на някой възлови места които много гният при Г-то, предницата ще е нещо ново което в бг не е правено има още доста

Коментар

• купето ясно, ама защо и двигателя
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X