Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на G-class в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Г класата е сериозен автомобил, това че имам вранглер незначи че трябва да отричам всичко друго

освен това, да се поддържа европейска кола в европа е много по - лесно. другото е че тези коли са създадени за типа състезания и терени, които ги има тук. с тях няма да се нага да се правят разни странни комбинации между подготовка за рок кролинг и шосеен тунинг, каквито правим с вранглера.

проблема е цената. вранглера може за около 30000$ да се подготви използвайки най - доброто на пазара, а за 100000$ се купува готова кола. тези коли от сайта струват можеби двойно или тройно тези пари, не че ще си купувам от американските но разликата е огромна и според мен неоправдана. комплект пружини за вранглер може да се намерят под 400$, а тези за Г класите излизат около 1000 евро тук.

но както и да е, трябва да се следят тенденциите

има ли други освен ORC които подготвят мерцедеси за офроуд състезания
    drive alive

Коментар

пружините излизат около 1000 лв ама на теб за какво ти е готов автомобил вземай една Г класа и почвай ако го пращаш в няква фирма да го прави или да го купиш готов от нея винаги ще е скъпо , мисла че с не много голяма сума може да се постигне много на тази база

Коментар

Унимог от Брабус е към 170 000 долара. Геленда трябва да е по-малко.

Коментар

Поинтересувах се относно данните на най-мощната G -63 G V12 BITURBO на BRABUS.449W/610PS при 5300 оборота ,разход 17,1/52,1/27,6/100 според AUTOBILD.Ускорение 4,7с до 100/за сравнение дават ,че PORSCHE CARERA 4s ускорява за 4,8с/Скоростта е електронно ограничена на 240.Сега се чудя при този разход на гориво ,дали да дам исканите за нея 345 680 evro.
          Дори при една и съща кола ,между тунинг майсторите има конкуренция.Г 55 на AMG е само "стандартните" 476коня ,5,6с до100 ,210 ограничена ,среден разход 22,7 , цена 109 968е
          B+

Коментар

вземи голямата
            drive alive

Коментар

Точно така, и ако не ти се свиди дай едно кръгче
              Не мисля че тия работи остават в термина "тунинг". По-скоро може да се помисли за "стандартизация". Демек обявяват рамите на разни геленди и унимогове за стандартен съществуващ детайл и правят някакви коли. А имената вероятно ги запазват за улеснение на сертификацията, че май тия шамари се оказват по-скъпи от направянето на новото камионче((( Да врат в пъкъла дано гнусните чиновници.

Коментар

името остава и за реклама, все пак в нормалните състезания мерцедес дава някакви пари на състезателите кото станат шампиони
                drive alive

Коментар

този Г 600-700 коня може и да става за магистралата и за някви черни пътища но за това което говорим е далеч, според мен това е направено в ограничени бройки за хора които не знаят какво да праят с парите си щото ако искам да карам бързо по магистралата ще е С класа , офф - Г къса , а тази е дълга че дори модела на АМГ 55 Л
                  е и по дълъгот дългата база с доста

Коментар

всички дълги Г класи са еднакво дълги

иначе трофи тръковете са по над 1000 к.с. и тежат на полувината на Г то. с конските сили има една приказка, колкото повече толкова повече
                    drive alive

Коментар

за АМГ говоря колкото повече коне по добре само да не са изцедени като на Ф1 че ще седи на едно место джипката
                      ето най-дългата

Коментар

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ, много дълго
                        drive alive

Коментар

е той си е правеняк така или иначе ама в другата тема дето викаш баровски офф тва е най точното определение май че като гледам и как се силат по магистралата с над 200 лошо ми става

Коментар

Янчо моля те ,не забравяй какво обеща,на молбата на В.Петров ,да постнеш снимки на G-тo .От много сбирки на CRAZY JOB и пиене на безалкохолно не ви остава време май ,а на нас ни изтекоха лигите.Не смеем да си изключим компа да не пропуснем.

PS Всичко си обяснил подробно за Г-то, за което аз лично благодаря, тъй като ми е интересно,обаче, интересно ми е с какво масло го караш този 3.6 AMG.
                            B+

Коментар

и аз да се похвала

http://www.offroad-bulgaria.com/albu...hp?pic_id=1601

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                                Това с новите 15"джанти ли е ?
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X