Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на G-class в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    Първоначално публикуван от fanatic
    Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    като си говориме за тунинг, я вижте: http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...921&f1=details

"Модифициран - Оф Роуд Клуб!"
    хахахаха това е G класата която с Андрей преправахме ( предимно той де) наистина доста играчка беше, обаче незнам кой му е пускал обявата на тоя пич ама не е описано и 5 % от това което е правено по колата, има странични тръби да пазят праговете, тип АРБ броня, WARN 12000 lbs лебедка 35" гуми, черен мат, KONI прожини и амове... абе яка е машината....
    само дето не е 95-та година произведена май
    хахаха верно ли така пише не съм допрочел обявата че ми стана много смешно, тоя джип беше пълен коптор, цялостно беше изкърпен и пребоядисан сменени стъкла седалки абе всичко но наистина не е 95-а а 87 мисля или там някъде
    no signature no problems

Коментар

• у нас всеки дебне да те е..не

ако си някой скорозабогатял байчо, няма и да разбереш, че с тоя мотор /280/ отда-а-а-авна не се произвеждат
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• да ,да, Данчо Абе хората знаят ,не падат като листата на дърветата.
        B+

Коментар

• Отне ми 2 часа да прочета цялата тема, имаше интересни неща, но нещо сте я занемарили .. Така и не видях снимките за които се споменаваше...

Но не е късно..

Коментар

• ама недей така, кой ще ти даде снимки. хората са инвестирали сумати кинти зада стигнат до някакви концепции. ако искаш нещо отиваш и си плащаш на някой от разбиращите да ти направи колата, иначе се бориш сам

така ми го обясниха едни италянци, когато задох твоя въпрос
            drive alive

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
              хората са инвестирали сумати кинти зада стигнат до някакви концепции. ако искаш нещо отиваш и си плащаш на някой от разбиращите да ти направи колата, иначе се бориш сам

аз като пълен лаик може ли да попитам - това само Г-то ли касае или е валидно за всички "джипки"
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
                ама недей така, кой ще ти даде снимки. хората са инвестирали сумати кинти зада стигнат до някакви концепции. ако искаш нещо отиваш и си плащаш на някой от разбиращите да ти направи колата, иначе се бориш сам

Ами тогава си ги дръжте заключени в гаража да не ги вижда никой...

Коментар

• Първоначално публикуван от kernel
                  Първоначално публикуван от go go go
                  ама недей така, кой ще ти даде снимки. хората са инвестирали сумати кинти зада стигнат до някакви концепции. ако искаш нещо отиваш и си плащаш на някой от разбиращите да ти направи колата, иначе се бориш сам

Ами тогава си ги дръжте заключени в гаража да не ги вижда никой...
                  колега питай ме конкретно на лични каквото те интересува има и други колеги като терзиев ,мишко и вокел може да помогне

Коментар

• С риск да ме намразите до безкрай ще цитирам това което е сложил венци в началото на форума нищо повече няма да кажа та говорим за това:"Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство."

Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

• и на мен не ми харесва това че хората са комерсиално насочени, но това е положението. моята съвест поне е чиста, на когаото съм могъл съм помогнал
                      drive alive

Коментар

• кой искате да искарате че не иска да помогне всички тези хора които съм изредил ще помогнат веднага, мен също могат да питат за моето скромно мнение, но няма кой да се наеме да направи статия за Г класите как се прават от-до ,както и няма за другите марки. сава малко не си ли гузен

Коментар

• Аз съм за това
                          B+

Коментар

• Моето предложение е,да пишем за това кой какво е направил по своето Г.Независимо дали са фирмени китове,или самоделни ъпгрейти.Най вече ще е полезно струва ми се,да си кажем грешките които сме допуснали.
                            Пътят е целта.

Коментар

• Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                              кой искате да искарате че не иска да помогне всички тези хора които съм изредил ще помогнат веднага, мен също могат да питат за моето скромно мнение, но няма кой да се наеме да направи статия за Г класите как се прават от-до ,както и няма за другите марки. сава малко не си ли гузен

аз от Гкласи не разбирам, а за колите, от които разбирам съм споделил всичко което знам с всеки, който е поискал напълно БЕЗПЛАТНО. от там нататък всеки се оправя сам, аз нямам сервиз и никога не съм поемал ангажименти да правя коли, освен мойте.

... колега, доколкото си спомням един път си изгубих полувин ден да те водя на разни места и да те запознавам с разни хора тук в софия. затова това изказване ми звучи много обидно, ако обиаш да обясниш за какво става дума, защото такива приказки не ми харесват !!!
                              drive alive

Коментар

• Искам и аз да споделя моето скромно мнение.А то не е само мое а и на един приател които някой го познават с прякора-Чопъра(Цветан Миков) навигатора на Семко.Шасито на G-то е от мека стомана(като на UAZ и GAZ).Умората на материала при него настъпва много по късно .Според мен това е причината тез джипове да са номер 1 в нашите OFFRoad-шампионати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X