Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на G-class в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• братче кви 10000 амортисьори с пружини идват към 2500 лв монтажа си го права аз за 2 часа пичовете от орц споменаха нещо че айбах пружините били правени по техна порачка или обратното забравих.

Коментар

• руснаците за тези коните така се хвалят.. може и те да бъркат не знам

Коментар

• ама кой ти даде тази цена и за какви пружини и какви амортисьори
        drive alive

Коментар

• ковачев за конита и Х&Р но ОРц са на същата цена

Коментар

• аааа с кони може, ама питай го сашо що не си е сложил на неговата кола такива

а и явно има намаление в цените, то няма лошо, ще подпомогне офроуда. но двойните амортисьори ако си решил д аги правиш сам не е много добре, а с единични нестава. и какво ще правиш с карданите ?
            drive alive

Коментар

• карданите в къв смисъл?

Коментар

• ами като вдигаш колата и се сменя ъгъла под който работят и/или окъсяват и се почва, отиваш на расходка, късаш карета, отиваш на състезание, късаш каре, караш по улицата късаш каре.
                drive alive

Коментар

• еее в тези граници които ще се вдига няма проблем и са плаващи, на вранглера оригиналните мисля че не се разпъваха

Коментар

• Ще се състезаваш ли с Г-то?
                    IvoVarbanov.bg

Коментар

• засега не съм се отказал още да

Коментар

• Имай в предвид,че е доста тежък и качественото окачване е от значение, всеки компромис си показва рогата още на първото състезание. Карах кони един сезон на всички състезания и останаха здрави, но на два мерцедеса издържаха по един два етапа.
                        IvoVarbanov.bg

Коментар

• знам знам мерси все пак, но си има бюджет като го направа ще го тествам много сериозно и там ще се покажат недостатъците

Коментар

• Макар,че Долфи кара с двоини кони и е достатъчно бърз.
                            IvoVarbanov.bg

Коментар

• на вранглера карданите са една много дълга тема и ако някой има интерес може да я обсъдим другаде.

на Гто доколкото съм чувам има проблеми с предния кардан, той и без това върви леко под ъгъл и като го надигнеш му става неудобо. но за по - точни данни ще помоля янчо да се включи.

а за конитата, дони кара с такива и никога няма амортисьори, но е единственото решение за малко пари. проблема е, че като свършат почват да се товарят пружините, изкъртват се бъмп стоповете и от ударите колата почва да се разпада.
                              drive alive

Коментар

• трябва да се сменят задължително с по големи втулките за носачите с такива с изместен център за регулиране ъгъла на предния кардан. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
                                Иначе go go go e прав разходка- каре, off-пак каре
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X