Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Здравейте колеги. Имам проблем с маркучите, които отиват към казанчето за маслото на хидравликата на Диско 300 - и двата са се напукали и текат. Да знаете как мога да се сдобия с такива, как да ги намеря в падок или някакъв каталожен номер?
    Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от landyfan Преглед на мнение
      Здравейте колеги. Имам проблем с маркучите, които отиват към казанчето за маслото на хидравликата на Диско 300 - и двата са се напукали и текат. Да знаете как мога да се сдобия с такива, как да ги намеря в падок или някакъв каталожен номер?
      Благодаря предварително.

Power Steering Hoses: http://www.island-4x4.co.uk/steering...2457_2456.html

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:steering-power-steering-hoses-c-.jpg
Прегледи:1
Размер:72.3 КБ
ID:5394683 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:91032509_L.jpg
Прегледи:1
Размер:15.6 КБ
ID:5394682
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Реших си проблема по грубият начин - поръчах си 4 секретни гайки от падок
        Така ще имам 3 резерва.
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          Реших си проблема по грубият начин - поръчах си 4 секретни гайки от падок
          Така ще имам 3 резерва.
          Наско, можеш ли да пуснеш линк към тези гайки в Падок. Може и на лични.

Коментар

Ето http://www.paddockspares.com/pm227-l...oy-wheels.html
            Дано да съм уцелил вида, че вече пътуват насам
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
              Power Steering Hoses: http://www.island-4x4.co.uk/steering...2457_2456.html

[ATTACH=CONFIG]475977[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]475976[/ATTACH]

Огромни благодарности! Това търсих.
              Поздрави

Коментар

Здравейте колеги търся височинен датчик за Диско 2.
                Land Rover Discovery II 3,9 V8
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

• От: Westagate Control Valve

Трябват ми 2 нови накрайника за кормилните щанги с нормална(дясна) резба за Диско1/Дефендър-марка Делфи.Преровете инвентара и ако някой има да ми звънне,че утре през деня няма как да чета форума.Плащам или връщам,когато поръчам части.Ровете,търсете,че иначе Диското ще стои на трупчета през уикенда
                  2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

• От: Westagate Control Valve

Пиша от името на приятел, който има нужда от здрава скоростна кутия за Land Rover Defender 2.5 TD 2002.
                    Номерът й е 68A 0860256L.
                    Моля, ако можете да помогнете с такава, обадете се на Румен - О879Ч87367 или пък - пишете на мен ЛС с координати на някой, който може да му свърши работа.
                    Благодаря предварително.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• От: ABS помпа за P38

След разглобяването днес, се е оказало, че проблемът не е в скоростната кутия, а в маховика. Така че, вече предмет на търсенето е маховик за ТД5.
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• От: ABS помпа за P38

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                        След разглобяването днес, се е оказало, че проблемът не е в скоростната кутия, а в маховика. Така че, вече предмет на търсенето е маховик за ТД5.

Ники, направо вземете:
                        TD5 FLYWHEEL AND CLUTCH KIT

http://www.brit-car.co.uk/product.php?xProd=97578

http://www.firstfour.co.uk/item/2169...all-td5-models

.... не се знае в какво състояние ще е втората употреба! Има и на BRITPART, Valeo, AP,
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Пепи правилно е писал. При смяна на амбреажен к-т на ТД5 се сменя и маховика. При офицЯлния вносител е болезнено, но съществуват и алтернативи.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

• Търся си фарове и предна маска от Диско 2/фейслифта/

Търся дя закупя Фарове и предна маска от Диско 2 - фейслифта.
                            Дано не бъркам става въпрос за тези с лупите но не като на тройката.

Коментар

• Ръчна скоростна кутия за Land Rover Discovery 3 2.7 TDV6

Търся няколко части за ръчна скоростна кутия за Land Rover Discovery 3, 2.7 TDV6.
                              Модела на кутията е ZF S6-53.
                              Ако някой има разглобена такава кутия за разпродаване на части съм силно заинтересован.
                              Не изключвам и варианта на покупка на цяла, работеща скоростна кутия в добро състояние, така че ако мога да разгледам предложения ако има такива.

Коментар

• Тампони за скоростна кутия на Дискавъри 200

Днеснпри проверка на автомобила се оказа, че съвсем са ми заминали тампоните на скоростната кутия на Дискавърито... Както изглежда успях да намеря от Англия, но не ми се чака две седмици. Ако някой знае от къде от България мога да намеря ще съм много благодарен. Ще сравня с английските цени и ще си направя сметката.
                                Извинявам се, ако някой е питал вече за нещо такова, но от търсачката не ми даде резултат при търсенето. Поздрави!
                                Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X