Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно Range Rover Vogue

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпроси относно Range Rover Vogue

Здравейте,
    От доста време попрочитам разни неща по форума и попивам информацийка. Виждам че има много разбиращи и препатили хора тук и се надявам на компетентно мнение и съвет.
    Та...купих наскоро един РР 3.0 2003г. и общо взето не е лош,но много ме дразнят 2-3 неща:
    1. Не мога да си сверя часовника.
    2. Не мога да обърна да ми показва милите в км и галоните в литри.
    Всичко това се управлявало от оригиналното му ДВД ИЛИ КАСЕТОФОН,който при мен го няма. Ходих в Мотопфое с надеждата,че с техния софтуер ще могат да направят тези настройки директно в компа на колата,качваха го на диагностика и ми казаха че не могат да го направят понеже е стар модел и за да стане това дето искам трябва да си намеря оригиналното му СД.
    Знаете ли някой,който може да ми направи тези настройки или някой който има такова оригинално СД и да ми го закачи само да го настроим и ще го откачим пак?
    Благодаря предварително.

Коментар

Говоря по спомен,че доста време мина от както имах такъв.
      Часовника се сверяваше от дисплея, в менюто беше някъде.
      За км и милите ,от борд/компа имаше под менюта и с копчетата от волана се нагласяше.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ckarshakov Преглед на мнение
        Здравейте, нов съм във форума и досега не съм имал джип. Все коли, все бегачки. Дойде време да мина на нещо тежко и голямо. Гледах много джипове - немски, японски, но не ми хванаха окото така както този модел. Изчетох цялата тема за него и още повече се надъхах. Само се чудя дизел или бензин (газ). Някак искам да има и малко от динамиката на автомобил и проходимостта на джип. За интериора и екстериора няма да говоря - уникален. Дайте ми съвети кой с каквото може за този модел. Решил съм го - ще взимам.
        Или от тук или от

Какво ще кажете за този екземпляр?

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        ...ЦЪК
        Карам от 3 години РР Вог 2009 година 3,6 дизел 272 к.с. Уникална машина, върви много, набира по -добре от бензиново БМВ Х5 3.0 литра.....За 3 години и пробег 50 000 км никакви проблеми с Вога, само масла и филтри...И катализаторите махнахме, че се позапушиха, сега без катализатори е самолет. Разхода на дизела е от 11 до 14 литра.....Взимай смело...
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Някой да се е снабдил с актуална карта за навигацията от последните 2-3-4 години?
          O898595418 - Митко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X