Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно Range Rover Vogue

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпроси относно Range Rover Vogue

Здравейте, полезна тема!

Пиша с молба да ме насочите към доказан и свестен специалист за една машина 2005г. Range Rover Vogue Td6. От скоро съм в клуба, още ми липсва Класик-а, който продадох. Имам лош опит с "майстор" прехвален от форума, дано да има и други специалисти!

Благодаря предварително!

Коментар

Майстор за какво?Че почти няма да му разбират от всичко.

Коментар

Здравейте, отскоро и аз съм с Range Rover Vogue 2002 3d.
        Сега ми предстои смяна на гумите и се чудя какво да правя.
        На това купе, особено като се вдигне и ваздушното, оригиналните 18-ки джанти заедно с гумите излеждат доста малки, а са 255/60 R18
        Искам да сложа по-големи, агресивни, да са всесезонни и да стават за извън пътя. Спрял съм се на BF Goodrich all terrain 265/65 R18, но не съм сигурен дали разликата ще си заслужава (струват ми се пак малки).
        Не попаднах никъде на подобни гуми с диаметър по голям от R18, така че явно ще си стоя с обикновените 18-ки джанти.
        Някой знае ли къде мога да проверя допустимите размери за гуми на този модел, за да не взема нещо което може да опира и пречи на свободното движение?
        И въобще какви възможности имам откъм гуми и джанти за да накарам този Range Rover да стане и изглежда по Offroad, отколкото Onroad !?

Коментар

Ами Вога по принцип не е за Offroad много, много. За всеки модел производителя е посочил допустимите размери гуми, трябва да ги имаш в ръководството на автомобила. Другото си е свързано с доработване на автомобила.
          Въпреки, че съм виждал Вог с нископрофилни гуми при които едва се вижда гумата. Ама си е смешно отвсякъде.
          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Здравейте, тегава работа с тези L322.
            Първо, още ми се струва че е малко паркетен джип и не мога да прежаля Класика, който продадох за 5000 лв. и умножено по три купих РЕЙНДЖ поколение 3! Е, после добавих още доста и сега е почти идеален и обслужен. Кеф е, но някак липсва ония чар на Класика. Возията е нищо особено, Класика е по-добър. много сложно, много електроника, много шум за нищо. За жалост, според мен на този джип много грайферни гуми не отиват, а джип с джанта 20 инча си е имитация на джип. Трябва балонна гума с борд и грайфер. Иначе .... купуваш си един Киа с новите джанти и готово.
            Воуга не е за големи гуми и доработки, не му отива. Аз не съм по якия офроуд, ще карам моя по леки маршрути и съм решил да сложа по-голям грайфер тип Goodyear MT/R като на G4 Challenge (там са с 255/55/19) Виж - Класик, Дифендър, Дискавъри са перфектни за една хубава офроуд гума.

Коментар

Бърз въпрос за Рейндж Вог 2002 - Неможе ли да се кара на високо ниво над 40км/h !? Чува се предупредителен звук и компресора изпуска до магистрално ниво.

Коментар

Първоначално публикуван от MagnetiC Преглед на мнение
                Бърз въпрос за Рейндж Вог 2002 - Неможе ли да се кара на високо ниво над 40км/h !? Чува се предупредителен звук и компресора изпуска до магистрално ниво.
                Над 35 - това са му заводските настройки. Слиза не на магистралното, а на нормалното - равната черта.
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kop4e.jpg
Прегледи:1
Размер:62.7 КБ
ID:5650427 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kop4e2.jpg
Размер:61.2 КБ
ID:5650438

А това копче какво точно прави и кога се използва ?!
                  Последно редактирано от MagnetiC; 26-03-15, 23:52.

Коментар

И какво има нарисувано на копчето ?
                    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

На копчето като гледам има стрелки. Нагоре и надолу. В нет-а намерих подобно, но обратно и ясно си личи че са стрелки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:range%20rover%20L322%20walnut%20interior%20wood%20trim[1].jpg
Размер:49.8 КБ
ID:5650451
                      LR Discovery 300Tdi 1996
                      Subaru Outback 2.5 1998
                      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

С това "копче" се въвеждат режимите на въздушното окачване на моделите преди 2006. Символите с лампички в средата показват какво си въвел.
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Здравейте, нов съм във форума и досега не съм имал джип. Все коли, все бегачки. Дойде време да мина на нещо тежко и голямо. Гледах много джипове - немски, японски, но не ми хванаха окото така както този модел. Изчетох цялата тема за него и още повече се надъхах. Само се чудя дизел или бензин (газ). Някак искам да има и малко от динамиката на автомобил и проходимостта на джип. За интериора и екстериора няма да говоря - уникален. Дайте ми съвети кой с каквото може за този модел. Решил съм го - ще взимам.
                          Или от тук или от

Какво ще кажете за този екземпляр?

Съобщение от модератор:
                          Моля, напишете си в профила от къде сте.
                          ...ЦЪК
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 31-03-15, 20:22.

Коментар

Колкото и да гледам , BMW, MB, или други джипове. РРВ най-много ми харесва .. някой слагал ли е газ на 4.4 мотора?

Коментар

Здравейте,

дизелът Td6 е много шумен, харчи и не върви. Препоръчвам газта.

Коментар

Здравейте, мисля да си взема
                                Land Rover Range Rover 4.4 TDV8 или Land Rover Range Rover 4.2 V8 SUPERCHARGED като сложа газ бихте ли ми дали съвет и евентуално с колко скорости са?
                                Благодаря Ви.

[/B]Съобщение от модератор:
                                Моля, напишете си в профила от къде сте.
                                ...ЦЪК
                                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-11-15, 08:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X