Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно Range Rover Vogue

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас с Range Rover Vogue 3.0 2003

Бързите - когато ти трябва скорост. Най-често по пътя.
    Бавните - когато ти трябва мощност. Най-често в дивото.

Коментар

Честито и от мен, джипа е уникален, аз се оглеждам за бензинов такъв, ама за сега не мога да се преборя с половинката. Като се е лепнала за тоя МЛ и това е. Пък той джипа си е за нея и дечурлигата така че.
      Инче мен страшно си ме кефи и тоя и П38 - та.

Коментар

Е как може да сравняваш П38 с МЛ-а бре колега?! Срамота!

Коментар

Не аз, аз не ги сравнявам, ама нали казах по горе, жени кво да ги правиш.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-06-10, 14:08.

Коментар

Ами к'во...Според арабите - боси и бременни до печката. Според съвременните европейски и американски стандарти - мениджъри на висше ниво... Избирай.

Коментар

Честито и безаварийно! Само хубави преживявания!Има 3 степени на окачването, които се регулират ръчно и една автоматично.Ако имаш въпроси питай.Ще споделям опит.Виж ми и писанията.Голям съм питанчев.Добрече в този форум има търпеливи интелигентни и МНОГО разбиращи хора!

Съобщение от модератор:
              Моля, напишете си в профила от къде сте.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-09-09, 13:56.

Коментар

Благодаря на всички ,за пожеланията .
                Щом го зема от сервиза ,ще сложа и снимки .

Коментар

Къде и защо в сервиз?

Коментар

Няколко теми по-долу ,ще видиш .
                    Изгорял алтернатор .

Коментар

• От: Търся мнения за Range Rover Vogue

Здравей колега, купи ли си накрая такава кола? Ако да какво ти е мнението, че и аз сега съм в период на купуване ?

Съобщение от модератор:
                      Моля, напишете си в профила от къде сте.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-05-10, 21:04.

Коментар

Колега горния пост е от 2009г.За дизела съм насреща да обяснявам.

Коментар

За конкретни въпроси и аз съм на среща .

Коментар

• Интерес към RANGE ROVER

Здравейте
                            Интересувам се от известно време от Рейндж Ровър Вог дизел след 2003 с цел покупка.
                            Има ли хора от форума които карат такава машина и могат да ме насочат към основни проблеми.Приемам и препоръки ,и съвети.
                            Предварително благодаря

Коментар

• От: Дайте малко повече инфо за Range Rover след 2002 год.

Ами като всяка техника.Има в добро състояние, има и окаяни машини.Виж мойте постове , за какво съм питал и какво споделял.Двигател БМВ 3000 ТДИ 177к.с.автоматик.Гледай двигател, скорости,възглавници на окачването.Глезотиите в купето дали работят.Конете са му достатъчни за нормално каране.Ако ще спортуваш или надбягваш по-добре се ориентирай към К7 или X5 с 233кс.Може да го чипнеш до около 200-210кс., но не знам дали е добре за двигател на над 150-200хил.километра.За проходимос е доста добре.Но това не е кола за груб оффроуд.Може би в скоро време и това ще видим , но засега няма.Возията може да се сравни с тази на лимузина.Разход от 11 до17 на 100км.Слабо място според мен са скоростите.Аз го карам от 125000 сега е на около 250000.Ремонти на:1 възглавница,смяна на 4диска,ремонт стартер,ремонт алтернатор,смяна термостат,смяна гарнитура на колектори,ремонт рейка,смяна 1 накрайник и 1 шарнир,наклатки,масло на около 15-17000 км.Горкия беше много тормозен от предишния и то в БГ.Ами това е от мен.Ако имаш нещо конкретно питай.Успех при търсенето.

Коментар

• От: Range Rover 2003-2005 TD3000 или V8 306 k.s. на газ

Продължавам с конкретни въпроси :
                                1. "Третият Range Rover разполага с постоянно задвижване на четирите колела с централен диференциал Torsen и раздатъчна кутия с понижаваща предавка. На пресечен терен от водача се изисква само да я включи, след което въртящият момент се предава на оста с най-добро сцепление, а ролята на междуколесни блокировки играе системата против буксуване." - Бихте ли ми обяснили какво точно представлява торсен дефиринциал и този система против буксуване може ли да замести истинската блокировка ( или поне до колко ).
                                2. Може ли да се слага истинска блокировка и има ли смисъл ( тази система против буксуване достатъчна ли е ? )
                                3. Може ли някой който е карал този модел 3-4 години да ми каже какво е излязло като проблеми ( знам че за всяка кола е индивидуално но все пак има конкретни проблеми при всеки модел )
                                4.Има ли подобрение при въздушното окачване спрямо предходния модел ( всеки втори се оплаква от проблеми )
                                5.Трансмисията наистина ли е толкова калпава, чак да се изронят шлиците !?!
                                6.Мога ли да разбера дали кормилната рейка е ок на място или трябва да стане в сервиз.
                                7.Колко време трябва да държа окачването вдигнато за да разбера дали има проблеми ( говоря за предварителния оглед разбира се )
                                8.Като отида в сервиза за оглед трябва ли да има кажа нещо специфично или просто стандартен оглед???
                                9.Къде да направя огледа МПФ , ДАРУ или Някой от доверен майстор от форума срещу тарифа разбира се.
                                8.Могат ли да ми кажат истинските километри, казват че ги пише на три места.
                                Предварително благодаря на всички които ще се споделят мнение по въпроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X