Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно Range Rover Vogue

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас

Честито! Напред и нагоре!!
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас

Е май такъв Рейндж нямаме във форума.
      Честито, само радости да ти носи!
      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас с Range Rover Vouge 3.0 2003

Честито и много безаварийни километри.

Колегата incomis е със Range Rover Sport може да го попиташ за някой неща ако те интересува нещо.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-08-09, 15:39.
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        RR Classic

Коментар

Честито, да те слуша и да не му се плашиш много, много. Красива машина. Ръбата и стилна !

Коментар

Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнение
            Честито и много безаварийни километри.

Колегата incomis е със Range Rover Sport може да го попиташ за някой неща ако те интересува нещо.

Тъкмо щях да питам за някой колега с такъв, да го поразпитам за режимите на окачването .

Коментар

Ха честито колега ...със здраве да си го караш!
              Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

браво колега да ти е честита машината запомни ми думата много е комфортна машината и мен специално много ме кефи /предполагам и теб след като я покараш/ със здраве и много безавариини километри
                [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

За една седмица каране ...... е просто няма такъв кеф.
                  Возията много ми харесва, а и вътре е направено с английска истънченост .

Малко разхода на гориво не ми харесва.Показанието на борд комп се движи в рамките 18 - 20 , а ако работи на място без да го загасям си се качва още.
                  Нормален разход ли е това ,за този двигател ?

Коментар

И предишния рейндж харчеше толкова на градско,а този е по-тежък.
                    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от skoti79 Преглед на мнение
                      За една седмица каране ...... е просто няма такъв кеф.
                      Возията много ми харесва, а и вътре е направено с английска истънченост .

Малко разхода на гориво не ми харесва.Показанието на борд комп се движи в рамките 18 - 20 , а ако работи на място без да го загасям си се качва още.
                      Нормален разход ли е това ,за този двигател ?
                      Бе той разхода много зависи от това колко ти е тежък десния крайник , но за този двигател средния трябва да ти е около 11-13 нормално. Градско мисля около 14-15 трябва да е ама...

Я най-добре отиди на http://www.ownerinfo.landrover.com/e...prod/index.jsp за да си изтеглиш каквато искаш документация (на ингилийски е)
                      Последно редактирано от Navi; 24-08-09, 11:26.
                      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Честито и от мен колега,
                        със здраве да си го караш и много да се слушкате, а за разхода,
                        не се притеснявай на моята п38-ца за 20-тина минути работа на място
                        борд компютъра показва стойности от порядъка на 68-75л/100км,
                        така че няма страшно. Аз вече престанах да се впечатлявам и моя съвет
                        също да не му обръщаш внимание
                        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
                          Бе той разхода много зависи от това колко ти е тежък десния крайник , но за този двигател средния трябва да ти е около 11-13 нормално. Градско мисля около 14-15 трябва да е ама...

Я най-добре отиди на http://www.ownerinfo.landrover.com/e...prod/index.jsp за да си изтеглиш каквато искаш документация (на ингилийски е)
                          Аз си купих от МП за 25~26 лв. owner manual на български от МП. Не че не научих на изуст английското, а ма гъдела да ти е попълнена папчицата е голям.
                          Range Rover Sport 2.7

Коментар

Разхода го коригирах, с по-лекото натискане на гаста .
                            Вече си показва 13-14 на борд . к. но започнах все по-рядко да го поглеждам и следя .

25 лв. добре звучи за книжка на БГ в МП . В Балкан Стар преди време ми взеха 60 лв. за МЛ-а

Коментар

Честито и от мен! Много безпроблемни километри!
                              088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас с Range Rover Vogue 3.0 2003

Малко смешен въпрос, но да питам .
                                Кога и в какви случай се използват бързите и бавни скорости ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X