До: Здравейте ! Ново попълнение сред вас с Range Rover Vouge 3.0 2003
браво колега да ти е честита машината запомни ми думата много е комфортна машината и мен специално много ме кефи /предполагам и теб след като я покараш/ със здраве и много безавариини километри
[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
За една седмица каране ...... е просто няма такъв кеф.
Возията много ми харесва, а и вътре е направено с английска истънченост .
Малко разхода на гориво не ми харесва.Показанието на борд комп се движи в рамките 18 - 20 , а ако работи на място без да го загасям си се качва още.
Нормален разход ли е това ,за този двигател ?
И предишния рейндж харчеше толкова на градско,а този е по-тежък.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
За една седмица каране ...... е просто няма такъв кеф.
Возията много ми харесва, а и вътре е направено с английска истънченост .
Малко разхода на гориво не ми харесва.Показанието на борд комп се движи в рамките 18 - 20 , а ако работи на място без да го загасям си се качва още.
Нормален разход ли е това ,за този двигател ?
Бе той разхода много зависи от това колко ти е тежък десния крайник , но за този двигател средния трябва да ти е около 11-13 нормално. Градско мисля около 14-15 трябва да е ама...
Честито и от мен колега,
със здраве да си го караш и много да се слушкате, а за разхода,
не се притеснявай на моята п38-ца за 20-тина минути работа на място
борд компютъра показва стойности от порядъка на 68-75л/100км,
така че няма страшно. Аз вече престанах да се впечатлявам и моя съвет
също да не му обръщаш внимание
Бе той разхода много зависи от това колко ти е тежък десния крайник , но за този двигател средния трябва да ти е около 11-13 нормално. Градско мисля около 14-15 трябва да е ама...
Коментар